Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    33

    G751JY - Unknown device after fresh Win 10 install

    Hello, just installed fresh win 10 and after instaling all drivers for it got this unknown driver that i cannot get rid of it.
    Does anyone have any suggestion? Thanks

    Error: Driver Management has concluded the process to add Service NetTap630 for Device Instance ID ROOT\NET\0000 with the following status: 0. (nettap630)
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos Capture.PNG  


  2. #2
    ROG Guru: Blue Belt Array Gps3dx PC Specs
    Gps3dx PC Specs
    Laptop (Model)Current: G751JT | Retired: G55VW, G51JX
    MotherboardInc M.2 slot
    Storage #1Samsungs EVO 850 128GB
    Storage #21TB HGST Travelstar 7K1000 (HTS721010A9E630)
    CPU CoolerMother Nature & Thermodynamics laws
    Mouse Logitech MX 518
    Headset/Speakers Logitech T6060
    OS Cleaned installed Windows 10 HOME x64
    Accessory #1 Leap Motion

    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    71
    Posts
    785

    What winver do you have ?
    commance run-> enter winver press enter -> look at the build number.

    According to 2sec google search it is Intel Technology Access TAP Driver (NDIS 6.30).
    I suggest you install "Intel INF" ( search that term thought our sub-forum, there are alot of posts about it ) - it should direct windows update to look for the right driver from MS servers ( intel INF DOES NOT include drivers, but the info about them, so windows update can look it up ).

    Also, it seems that this driver releated to network adapters -so may be installation of the Intel PROSET wifi card driver might includes that driver.( asus & intel has that driver in their sites )
    Also it might be the ethernet as well... Realtek is the manufacture for my G751JT, guess it's the same on JY.

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    33

    Thanks Gps3dx, it was from realtek ethernet i installed it in silent mode and the error gone

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •