Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Asus g551jw blue screen

    I got blue screen sometimes. Especially, when I shutdown and turn my laptop on, I absolutely got 1 blue screen time.
    It appears: kmode exception not handled

    I use Win 8.1 64bit pro
    Bios: beta for avoid throttling (up to 83-85*C)
    All drivers are normal.
    No OC or modify

    I setup win 8.1 again but it still appear.

    Please help me.

    p/s: 1 more question is the blue screen will affect my HDD right ?
    I want to down to win 7 but g551jw doesnt have enough driver (not support) win 7 right ?
    Last edited by h3ll4ngel; 01-23-2016 at 07:34 AM.

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Anyone can help ?

  3. #3
    ROG Guru: Black Belt Array toronto699 PC Specs
    toronto699 PC Specs
    Laptop (Model)G752-VY-DH78K , G751-JYDH72X
    MotherboardRog Tytan G30AB
    Processori7-4770K
    Memory (part number)32GB
    Graphics Card #1Asus Gold20th GTX980Ti
    Sound CardDell X-Fi Audigy SoundBlaster
    Monitor3 Acer K272HL
    Storage #1118 GB/OS
    Storage #22.72 TB
    CPU CoolerIntegrated Liquid-Cooled CPU
    CaseG30AB
    Power SupplyAsus 700 Watt
    Keyboard Razer BlackWidow Ultimate
    Mouse Razer Diamond Back
    Headset Sony Studio Professional , Razer Seiren Mic
    Mouse Pad Razer FireFly
    Headset/Speakers Logittech 5.1 Z-5500
    OS W 10
    Network RouterSagemon Fast 5250 Hub 2000

    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    74
    Posts
    2,426

    open device manager see if there are any yellow ? marks on any devices . if there are post the name of the device and version # here and what Bios Version do u have? Beta?
    Bois 207 is latest for that machine

    your drivers
    http://support.asus.com.cn/Download....51JW&p=3&s=714
    Last edited by toronto699; 01-24-2016 at 06:30 AM.

  4. #4
    IT Student Array TokoDude's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    13
    Posts
    243

    Check your Windows log files to see what could cause this.
    And google the error code that's on the screen. Microsoft 's has most of those error's explained, what possibly caused it and what to do with it.
    Last edited by TokoDude; 01-24-2016 at 04:53 PM.
    ACER PREDATOR G9-791 |Intel Core i7-6700HQ |16 GB RAM |GTX970M 3GB |FULL HD | 750GB SSD | Samsung 850 PRO & 2X M.2 SSD RAID 0
    G75VW |Intel Core I7-3610QM |24GB RAM |GTX670M 3 GB |FULL HD | 526GB SSD | Samsung 840 EVO & 850 PRO
    GL552VW |Intel Core i7-6700HQ |12 GB RAM |GTX960M 3GB |FULL HD | 256GB SSD | Samsung

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •