Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    3

    G752VY-T7004T Weird Specs? (Italian e-shops)

    Hallo everybody,

    as mentioned in the object I'm looking forward to buying a new G752VY here in Italy. Apparently all the e-shops here are selling the
    T7004T version and I'm slightly confused about the specs these shops claim for this particular version. All these shops display the
    following specs for the T7004T and they're unable to either deny or confirm them:

    - 16GB of RAM installed and NO free slots for further RAM upgrades

    - no G-SYNC mentioned

    - no 3.1 USB / type-C USB mentioned

    I've browsed the Internet for additional infos about T7004T; the problem is that while some official technical sheets do mention
    these feats (e.g. confirming that the RAM is upgradable to 64) other similarly official sheets do not.

    I'd like to know whether someone has solid infos about this specific VY version before buying, thanks in advance and ciao from Italy

  2. #2
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    8
    Posts
    513

    Quote Originally Posted by Lyer View Post
    Hallo everybody,

    as mentioned in the object I'm looking forward to buying a new G752VY here in Italy. Apparently all the e-shops here are selling the
    T7004T version and I'm slightly confused about the specs these shops claim for this particular version. All these shops display the
    following specs for the T7004T and they're unable to either deny or confirm them:

    - 16GB of RAM installed and NO free slots for further RAM upgrades

    - no G-SYNC mentioned

    - no 3.1 USB / type-C USB mentioned

    I've browsed the Internet for additional infos about T7004T; the problem is that while some official technical sheets do mention
    these feats (e.g. confirming that the RAM is upgradable to 64) other similarly official sheets do not.

    I'd like to know whether someone has solid infos about this specific VY version before buying, thanks in advance and ciao from Italy
    http://www.asustore.it/gaming-rog-as...vy-t7004t.html

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Dec 2015
    Reputation
    10
    Posts
    32

    All G752 Models have 4 slots for max 64GB RAM, G-Sync and 1x 3.1 USB Type-C Port.

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by Otot View Post
    All G752 Models have 4 slots for max 64GB RAM, G-Sync and 1x 3.1 USB Type-C Port.
    I've been looking at the g752vt t7002t and sites in the UK say it doesn't have g sync even though asus advertises all models do have it.so I contacted asus and the guy said that some models dont have it but to contact the vendor which I did and they Confirmed it doesn't.

  5. #5
    ROG Guru: Gold Belt Array Clintlgm PC Specs
    Clintlgm PC Specs
    Laptop (Model)Asus G752VY DH72
    MotherboardAsus Z97 Pro WiFi and /Z97 Pro A
    ProcessorI7 4790K
    Storage #1512 GB M.2 Samsung 960 Pro
    Storage #21 TB Samsun 850 Pro
    CaseCool Master Haf
    OS Win 8.1 Pro and Win 10 Pro
    Clintlgm's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Reputation
    105
    Posts
    4,121

    Yes the letter number extension beyond VY VT etc are vendor specific where as the vendor purchase G752 spec'd out to their contracted specification. BB Best Tiger Direct, and different countries, etc. you really have to check out the units that each vendor is selling.
    G752VY-DH72 Win 10 Pro
    512 GB M.2 Samsung 960 Pro
    1 TB Samsung 850 pro 2.5 format
    980m GTX 4 GB
    32GB DDR 4 Standard RAM

    Z97 PRO WiFi I7 4790K
    Windows 10 Pro
    Z97 -A
    Windows 10 Pro

  6. #6
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    5

    It's abit of a weird one as I've contacted two vendors here in the UK, Scan and overclockers and both advertising same specs and no g sync though when I've Contacted them overclockers said it doesn't have g sync whilst Scan have said it does so I'll be going with them

  7. #7
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by Mrtea_32 View Post
    I've been looking at the g752vt t7002t and sites in the UK say it doesn't have g sync even though asus advertises all models do have it.so I contacted asus and the guy said that some models dont have it but to contact the vendor which I did and they Confirmed it doesn't.
    that's my problem too; for example in this italian link that was posted here: http://www.asustore.it/gaming-rog-as...vy-t7004t.html G-SYNC is not mentioned

  8. #8
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2016
    Reputation
    10
    Posts
    53

    Quote Originally Posted by Lyer View Post
    that's my problem too; for example in this italian link that was posted here: http://www.asustore.it/gaming-rog-as...vy-t7004t.html G-SYNC is not mentioned
    I can confirm that G752VY-T7004T does support G-SYNC.

  9. #9
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by EttoreA View Post
    I can confirm that G752VY-T7004T does support G-SYNC.
    Hi Ettore and thanks for your reply Can you confirm me also that it supports up to 64gb of RAM and it features a 3.1 usb port?
    thanks!

  10. #10
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,858

    While I can see some different offering of specs I dont see them changing the display or motherboards. The USB 3.1 should be uniform and I can guarantee you that the RAM support will max out at 64GB. Problem is what does it have now? If its 16GB as in 2x8GB sticks installed in the non serviceable area you will only be able to go to 32GB without opening the machine up to get to the non serviceable area. If its a single 16GB stick then you can go to 48GB without opening it up. Most users will not use the 64GB of ram. You will see zero improvement with it unless you are compiling video edits or batch processing a lot of large photos, two things that are very memory intensive applications. Gaming and every day use wont use more than 16GB.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •