Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 22 of 22
  1. #21
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Froze again lol

    Well, took it 15 days now.

    I believe I changed "when to sleep" from "never" to a really high number, so that might be a factor. EDIT: nope, I didn't change it, disregard that.

    The old problem where I cannot boot also returned, could be related to the fact I disabled C states in my BIOS.


    Time to scratch my head again.
    Last edited by Otakon7; 04-05-2016 at 10:08 PM.

  2. #22
    New ROGer Array nrschoen PC Specs
    nrschoen PC Specs
    MotherboardMaximus Hero VIII
    ProcessorI7 6700K
    Memory (part number)F4-3400C16D-16GVK
    Graphics Card #1Galax HOF 980 ti
    MonitorDell S2716DG
    Storage #1Samsung 850 EVO 250gb
    Storage #2Crucial CT512 MX100 500gb
    CPU CoolerThermaltake Water 3.0 extreme
    CaseThermaltake V51
    Power SupplySeasonic X-750
    Keyboard Logitech G710+
    Mouse Logitech G502
    Headset Logitech G430
    OS Windows 10 64bit

    Join Date
    Apr 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by Otakon7 View Post
    Froze again lol

    Well, took it 15 days now.

    I believe I changed "when to sleep" from "never" to a really high number, so that might be a factor. EDIT: nope, I didn't change it, disregard that.

    The old problem where I cannot boot also returned, could be related to the fact I disabled C states in my BIOS.


    Time to scratch my head again.
    Been happening to me as well. Tried everything, ever figure anything out?

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •