Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2014
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Angry G750JX won't boot

    Hi,

    Specs: Asus G750JX,
    intern 500 GB SSD
    TB HDD
    256GB SSD
    Nvidia Geforce GTX 770M
    8 GB Ram

    So here is the problem. One day I came back from school and I started my Laptop but suddenly a blackscreen appeared and
    said: "no bootable device insert boot disk and press any key". I restarted my Laptop many times but the it always says
    the same. So I tried to go inside the BIOS and realized that there were no Boot options available. I searched through a lot forums
    , but found nothing. I tried reseting my Settings or using CMS but nothing worked. After that i tried installing WIN 10 new from a USB,
    thats the point where I found out that only my HDD is still working/detected. I tried switching the HDD or my SSD but still didn't work.

    I hope somebody can help me with this because i need my laptop as fast as possible back. I've been working on stuff for a wedding which is in a week.
    Thanks in advance.

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array kidfromhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    141

    Can you let us know what brand/model is your SSD and how long have you been using it? Also, is it the one that came with your notebook?

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2014
    Reputation
    10
    Posts
    6

    I have a intern SSD (don't know the Brand). And I also build in an SSD (A Sandisk Extreme Pro SSD which I had for 2 years now).
    And it's both SSDs (and just the SSDs) that won't get recognized.

  4. #4
    ROG Guru: Yellow Belt Array kidfromhell's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    141

    Okay, did you update something recently? Like a BIOS update? If possible could you take a picture of the boot options on your BIOS?

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2014
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Unhappy

    Actually yes I had some problems with my fans not getting high enough and just force shutting down when it got hot enough. I heard you can resolve this problem by updating the version (206). But I couldn't because my bios was already on the newest bios. Technically i didn't update the BIOS it just said: "the installed version is newer.".
    And the only thing in my boot options are my USBs and my Matshiba BD Player (when I enable CSM).

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •