Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    35

    Has anyone found a way for HWinfo to detect the fanspeed of G752?

    Currently using rainmeter and rtss for testing temps but HWinfo does not show fanspeed for CPU or GPU. I am baffled how the ROG gaming center app is able to get the data.

    Also if anyone is using HWinfo can you confirm that the smasung nvme drive does not show SMART status? I'm only getting these for the 1TB HDD and the 256GB SSD that was installed via caddy.

    Click image for larger version. 

Name:	dt.png 
Views:	11 
Size:	314.1 KB 
ID:	58269

  2. #2
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    8
    Posts
    513

    for fan you must get the acpi sensor in hwinfo

  3. #3
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    8
    Posts
    513

    for fan you must get the acpi sensor in hwinfo

  4. #4
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    35

    Hi Warrybel

    You mean this setting?

    Click image for larger version. 

Name:	dt.png 
Views:	20 
Size:	102.6 KB 
ID:	58279

    For some reason if I enable it and run HWINFO I get a BSOD

  5. #5
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    8
    Posts
    513

    Click image for larger version. 

Name:	asnt.PNG 
Views:	16 
Size:	135.8 KB 
ID:	58281 u must configure sensors for show acpi or fan or g751acpi ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •