Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    ROG Enthusiast Array dorianbz PC Specs
    dorianbz PC Specs
    MotherboardAsus RAMPAGE IV
    Processor4930K
    Memory (part number)Corsair Dominator 8G (x2) 2400MHZ
    Graphics Card #1Asus STRIX 2080 TI OC
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Mouse Razer naga
    OS Windows 10 Pro 64bit

    Join Date
    Apr 2014
    Reputation
    10
    Posts
    65

    BSOD after experienced OC profile

    Hello,

    Few days ago I had a problem explained here https://rog.asus.com/forum/showthrea...tart-anymore-(

    Today after few days of testing it with default bios conf I decided to load my saved OC profile

    Unfortunately, Now I have a blue screen in one minute after the stress test with OCCP


    What look like my default conf

    Boost to 3.9 GHZ
    XMP 2400
    All the rest is in AUTO mode even the vcore


    I loaded my normal OC profile was working since 2 years’ now
    The pics resume the differences with the default conf

    In the 2 next pictures, I got blue screen


    The common thing seems to be the LLC part

    No blue screen with
    4.4 GHZ
    Vcore AUTO
    LLC AUTO

    4.4 GHZ
    Vcore 1.29
    LLC AUTO




    I don’t remember clearly what is the utility of LLC, two years ago someone advised me to modify LLC.

    Here the graphs of OCCP

    Failed test (it’s happened only one time, the other time was BSOD) it’s with LLC High

    http://www.megafileupload.com/fe62/1..._29_Failed.rar

    Finished test (LLC Auto, manual vcore 1.290)


    http://www.megafileupload.com/b1X1/1...9_LLC_AUTO.rar


    If someone know how to analyse those graphs and find out why I had a failed test.

    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •