Page 1 of 24 1 2 3 11 ... LastLast
Results 1 to 10 of 236
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2013
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Angry Access violation at address 05BE57A5 in module 'Vender.dll'. Read of address 667FF9E0

    Hi guys! anyone have a clue on how to fix this??

    I had access to Aisuite 3 before when I got my new computer. I installed some updates from windows/installed NVidia 1070 etc, then It stopped working and I got this error message!!!

    (I got z170 pro motherboard)

    it should be software related since I had access to it before?

    please any help is great!

    and Ausus fix your damn problems!!!

  2. #2

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2013
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    Are you running the latest version of AI Suite 3 for your motherboard?
    Yes I believe so!

    I have downloaded the latest available from Asus!

    Any other clues?

  4. #4
    Moderator Array
    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    241

    Hi melkerabersson,

    Please kindly help to advice:
    1. OS used.
    2. Version of AiSuite 3 installed
    3. Version of GPU Tweak utility installed
    4. List of Windows update applied (if any)

    I will facilitate with the design team to look into this for you.

    Many thanks for you understanding in advanced.

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by ASUS-OP View Post
    Hi melkerabersson,

    Please kindly help to advice:
    1. OS used.
    2. Version of AiSuite 3 installed
    3. Version of GPU Tweak utility installed
    4. List of Windows update applied (if any)

    I will facilitate with the design team to look into this for you.

    Many thanks for you understanding in advanced.
    I also have same issue. I am using GTX 1080 with Z170 Pro Gaming and there is a conflict with the driver and AI Suite 3 which is recommended on the ASUS motherboard homepage. The error goes if i uninstall the Nvidia driver and i have tried uninstall, reset the W10 and even fresh install the W10. But this error came after W10 update in beginning of the month

  6. #6
    Moderator Array
    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    241

    Quote Originally Posted by bjossifannar View Post
    I also have same issue. I am using GTX 1080 with Z170 Pro Gaming and there is a conflict with the driver and AI Suite 3 which is recommended on the ASUS motherboard homepage. The error goes if i uninstall the Nvidia driver and i have tried uninstall, reset the W10 and even fresh install the W10. But this error came after W10 update in beginning of the month
    Hi bjossifannar, did you happen to install GPUTweak software from the VGA driver disc? If yes, please kindly also help to provide he same software configuration info below:
    1. Version of AiSuite 3 installed
    2. Version of GPU Tweak utility installed

    Many thanks for your kind helps in advanced.

  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Hey

    I have been trying install Version 1.01.24 of AI Suite 3 and i have not used GPU TWEAK so that or other similar OC software have not been conflicting.

    Björn

  8. #8
    Moderator Array
    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    241

    Quote Originally Posted by bjossifannar View Post
    Hey

    I have been trying install Version 1.01.24 of AI Suite 3 and i have not used GPU TWEAK so that or other similar OC software have not been conflicting.

    Björn
    Hi bjossifannar, thank you very much for the valuable feedback, we will track down from this end and update when solution become available.

    Many thanks.

  9. #9
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    1

    AI Suite 3

    Hello, I have this same problem too. This is a new build, I brought this motherboard over from my previous machine. This problem didn't exist before with the same Win 10 OS.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos AI Suite Problem.JPG  


  10. #10
    Moderator Array
    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    241

    Hi all,

    After investigation, this problem seem to be related to a new library used by Nvidia driver to support new GPUs (GTX1070 or later). We are working to resolve this matter right now, should come back to you soon with the updates.

Page 1 of 24 1 2 3 11 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •