Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ROG Member Array SgtHighway PC Specs
    SgtHighway PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Edition 10
    Processori7-6850K @ 4500MHz
    Memory (part number)Kingston HyperX Predator 4x4GB @ 3000MHz
    Graphics Card #1Asus Geforce GTX 980 Ti
    Sound CardSupremeFX
    MonitorBenq XL2420T
    Storage #1Samsung 950 Pro M.2 512GB
    Storage #2Samsung 850 Pro 512GB + Samsung HDD 1TB
    CPU CoolerNoctua ND-D15S
    CasePhanteks Enthoo Primo
    Power SupplyCorsair RM1000i 1000W
    Keyboard Ducky
    Mouse Razer Deathadder 2013
    Headset Beyerdynamic DT 880 Pro 600Ohm + ModMic
    Mouse Pad Razer Destructor 2
    OS Windows 10 Pro 64bit

    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Unhappy Need help: Problem with SupremeFX Hi-Fi DAC on R5E10

    I have a problem with Rampage V Edition 10 and DAC.

    My problem is that I can't get the mic input working. I get sound from the output jacks but mic input doesn't work.
    I tested different mics (I use ModMic) but no input. Checked levels from recording devices and that it is default input for mic.

    I get same results from SupremeFX control panel (under ASIO) than in other thread (State: unload, Device: Not Available).
    Even tried to change to different USB2 onboard connector.

    So if someone could be so kind and provide assistance, thnx
    Last edited by SgtHighway; 07-05-2016 at 12:45 AM.

  2. #2
    New ROGer Array steinarskogly PC Specs
    steinarskogly PC Specs
    MotherboardRampage V edition 10
    ProcessorIntel 6850k @ 4.5
    Memory (part number)HX428C14SB2K8/64
    Graphics Card #1GTX Titan X
    Graphics Card #2GTX 690
    Sound CardSupreme FX HiFi
    MonitorASUS Rog Swift PG278Q
    Storage #1Samsung 950 Pro 512gb
    CPU CoolerCorsair H110i GTX
    CaseCorsair Obsidian 750D
    Power SupplyCorsair HX850i
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Bump.

    I am having the same problem.
    Any information or help would be appreciated.

  3. #3
    ROG Member Array SgtHighway PC Specs
    SgtHighway PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Edition 10
    Processori7-6850K @ 4500MHz
    Memory (part number)Kingston HyperX Predator 4x4GB @ 3000MHz
    Graphics Card #1Asus Geforce GTX 980 Ti
    Sound CardSupremeFX
    MonitorBenq XL2420T
    Storage #1Samsung 950 Pro M.2 512GB
    Storage #2Samsung 850 Pro 512GB + Samsung HDD 1TB
    CPU CoolerNoctua ND-D15S
    CasePhanteks Enthoo Primo
    Power SupplyCorsair RM1000i 1000W
    Keyboard Ducky
    Mouse Razer Deathadder 2013
    Headset Beyerdynamic DT 880 Pro 600Ohm + ModMic
    Mouse Pad Razer Destructor 2
    OS Windows 10 Pro 64bit

    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    20

    *bump*

    Anyone? Need help, pls

  4. #4
    ROG Guru: Yellow Belt Array broken pixel's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    157

    I have stumbles upon yet another thread about the SupremeFX HFI DAC not producing sound, yay!

  5. #5
    ROG Guru: Yellow Belt Array Legolas PC Specs
    Legolas PC Specs
    MotherboardMaximus X Hero Wifi AC
    ProcessorIntel Core i7 8600k oc 5Ghz
    Memory (part number)Samsung DDR4 16GB
    Graphics Card #1ASUS NVIDIA GTX 1080
    MonitorASUS MS246
    Storage #1Samsung MZVPV256
    Storage #2Samsung MZVPV256
    CPU CoolerCorsair H110I v2
    Power SupplyPC 1200W Turbo-Cool 1200
    Keyboard ASUS SK2045

    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    242

    I hope I can help. Could you please download and install the SupremeFXHi-Fi_Driver_v1911421 driver .
    After installing and you stll have the same problem, right click on speaker icon on right bottom of the Windows screen and then select Recording devices , Right click on the SupremeFX Microphone and Set as Default Device and configure and hopefully it works.
    By the way, if your microphone is a brand name microphone, check if there are drivers for the microphone.

  6. #6
    ROG Guru: White Belt Array startekselva PC Specs
    startekselva PC Specs
    MotherboardASUS RAMPAGE V EXTREME EDITION 10
    ProcessorINTEL CORE I7-5830K
    Memory (part number)CORSAIR Vengeance LPX 16GB CMK16GX4M4B3000C15
    Graphics Card #1ZOTAC GTX 980Ti AMP EXTREME
    Graphics Card #2ZOTAC GTX 980Ti AMP SLI
    Sound CardASUS ROG Xonar Phoebus&ASUS SPREME Hi-Fi DAC&BURSON AUDIO PLAY&MAYFLOWER ELECRTONICS ARC
    MonitorSAMSUNG S27C750P 27''
    Storage #1Toshiba Q300 Pro 512GB,OCZ VERTEX 4 128 GB
    Storage #2WD CAVIAR BLACK 1TB,Seagate SSHD 2TB
    CPU CoolerCOOLER MASTER TPC 812-NOCTUA NFP12 2X
    CaseCORSAIR GRAPHITE 600T(WITH SIDE PANEL)
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard CORSAIR K95 PLATINUM
    Mouse Logitech G402,502
    Headset beyerdynamic Custom One Pro,Beyerdynamics DT 1770 Pro,Audeze El8 Open Back,Mod Mic 4.0
    Mouse Pad Corsair MM800 RGB POLARIS
    Headset/Speakers Creative GigaWorks T3 2.1
    OS windows 10 Pro
    Network RouterNETGEAR R7000

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    10
    Posts
    112

    Quote Originally Posted by Legolas View Post
    I hope I can help. Could you please download and install the SupremeFXHi-Fi_Driver_v1911421 driver .
    After installing and you stll have the same problem, right click on speaker icon on right bottom of the Windows screen and then select Recording devices , Right click on the SupremeFX Microphone and Set as Default Device and configure and hopefully it works.
    By the way, if your microphone is a brand name microphone, check if there are drivers for the microphone.
    Thank you man finally installed in windows 10 pro works good let me try for Some day and ill send it to everyone

    Regards
    selvakumar

  7. #7
    ROG Guru: White Belt Array startekselva PC Specs
    startekselva PC Specs
    MotherboardASUS RAMPAGE V EXTREME EDITION 10
    ProcessorINTEL CORE I7-5830K
    Memory (part number)CORSAIR Vengeance LPX 16GB CMK16GX4M4B3000C15
    Graphics Card #1ZOTAC GTX 980Ti AMP EXTREME
    Graphics Card #2ZOTAC GTX 980Ti AMP SLI
    Sound CardASUS ROG Xonar Phoebus&ASUS SPREME Hi-Fi DAC&BURSON AUDIO PLAY&MAYFLOWER ELECRTONICS ARC
    MonitorSAMSUNG S27C750P 27''
    Storage #1Toshiba Q300 Pro 512GB,OCZ VERTEX 4 128 GB
    Storage #2WD CAVIAR BLACK 1TB,Seagate SSHD 2TB
    CPU CoolerCOOLER MASTER TPC 812-NOCTUA NFP12 2X
    CaseCORSAIR GRAPHITE 600T(WITH SIDE PANEL)
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard CORSAIR K95 PLATINUM
    Mouse Logitech G402,502
    Headset beyerdynamic Custom One Pro,Beyerdynamics DT 1770 Pro,Audeze El8 Open Back,Mod Mic 4.0
    Mouse Pad Corsair MM800 RGB POLARIS
    Headset/Speakers Creative GigaWorks T3 2.1
    OS windows 10 Pro
    Network RouterNETGEAR R7000

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    10
    Posts
    112

    Quote Originally Posted by startekselva View Post
    Thank you man finally installed in windows 10 pro works good let me try for Some day and ill send it to everyone

    Regards
    selvakumar
    Not working same bug driver signature error

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •