Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    56

    ASUS ROG Rampage V Edition 10 Q code 95

    I bought ASUS ROG Rampage V Edition 10 from Overclocker .co.uk after set up it didn't boot and stuck Q95

    MB : ASUS ROG Rampage V Edition 10
    CPU: I7 5930K
    PWR: Seasonic 1200 Pl
    VGA :Sapphire Vapor -x 290
    Drams : G-Skill Ripjaws 4 2400 32 GB
    HDD: 2TB 2 Seagate 1TB Western digital

    with Rampage V Extreme MB was working but ASUS ROG Rampage V Edition 10 MB it didn't boot and stuck Q code 95 what's course off it ? CPU, Drams , or BIOS ?
    I done all the tests and I send MB back I am afraid second one will be same any suggestion thx.

  2. #2
    ROG Guru: Green Belt Array FireRx PC Specs
    FireRx PC Specs
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorIntel 7900 X
    Memory (part number)Corsair CMD32GX4MA2800c16
    Graphics Card #1EGVA RTX 2080ti
    Sound Cardonboard
    MonitorLG 34" curved
    Storage #1Samsung 960 M2 SSD 1 terabyte
    Storage #2Samsumg 850 PRO SSD 1Tb
    CPU CoolerCorsair H80i
    CaseLian Li VS2000
    Power SupplyThermaltake 1200 modular
    Keyboard Logitech K800
    Mouse Logitech
    Headset Powerbeat2 wireless
    Mouse Pad Xtrac Ripper XL
    Headset/Speakers logitech
    OS Windows 10 Pro 17692
    Network RouterNetGear
    Accessory #1 Logitech G940 FLight gear
    FireRx's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    33
    Posts
    708

    95 is a PCI bus assigned resource. did you clear cmos prior to first boot?
    Intel Core i9 7900X @4.7ghz @1.219v
    Asus Rampage VI Extreme [bios 1403]
    LG (34U97-s) Monitor 3440 x1440
    Nvidia RTX 2080ti
    Windows 10 Pro

  3. #3

  4. #4
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    56

    yes I did clear cmos , Dram switch QLED all it was lighting

  5. #5
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    If the DRAM QLED remain lit, your memory modules were probably causing the issue.

  6. #6
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    56

    but it was working Rampage V Extreme

  7. #7
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    56

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	10 
Size:	166.4 KB 
ID:	58045

  8. #8
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    You're looking at the wrong LEDS then. I was referring to the QLEDs that are beside the 24 pin connector. You can see it in your diagram that you posted.

  9. #9
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    56

    Dram does not light problem might be
    CPU

  10. #10
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Well, you need to be sure which QLED remains lit or else we will have a hard time diagnosing the problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •