Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    ROG Member Array B.C.R PC Specs
    B.C.R PC Specs
    Laptop (Model)Dell XPS 17 (i7)
    MotherboardMaximus viii Gene
    Processori7-6700k
    Memory (part number)Dominator Platinum 32gb
    Graphics Card #1MSI 970 Gaming (ek water block)
    Storage #1Samsung 950 pro 512gb NVME
    Storage #2Samsung 850 evo 512gb x2 in raid0
    CPU CoolerCustom pteg loop EK supremacy evo, dual D5 pump
    CaseFractal Design Node 804
    Power SupplyCorsair AX760i
    Mouse Logitech G602
    Headset Sennheiser RS185
    OS Windows 10 pro
    Network RouterNetgear R7000
    Accessory #1 Draytek Vigor 130

    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    17

    M.2 and raid 0 config on Gene VIII?

    Hi guys, I think this may be my first post here, it's been several months since I built a PC. Have been moving around the country with components I bought last September in tow, only now getting a chance to get stuck in. I have installed a 500gb Samsung 950 pro in the M.2 port. I've been trying to find out where to place my 2 x 500gb Samsung 850's in order to put them into Raid 0. I understand there is some conflict of lanes when using the M.2. I have also read that the bios cannot handle both Raid 0 and M.2 simultaneously., leaving a windows raid setup as the only option. Would really appreciate a pointer as to where to place my Samsung 850 cables and where I need to setup Raid 0. I will have a reservoir placed in front of the Sata ports so I only get 1 stab at this, the alternative being an custom loop drain and disassembly. Thanks very much!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •