Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 91 to 100 of 150
  1. #91
    ROG Enthusiast Array xPepi PC Specs
    xPepi PC Specs
    Laptop (Model)HP ProBook 450 G3 with Samsung M2 SSD
    MotherboardASUS ROG Maximus Hero VIII
    Processor6700k
    Memory (part number)Corsair CMK16GX4M2B3000C15
    Graphics Card #1Gigabyte 980ti G1
    MonitorBenq BL3200PT & Benq RL2460H
    Storage #1Samsung 850 EVO 250gb, 840 Evo 500gb
    Storage #2OCZ Agility 120gb, Seagate Barracuda 3TB
    CPU CoolerNoctua NH-d14
    CaseLian Li PC-7HX
    Power SupplyEVGA 1000P
    Keyboard Roccat Ryos MK Pro
    Mouse Roccat Kone XTD
    Headset AKG K550, Logitech C910 Camera
    Headset/Speakers Klipsch Promedia 2.1 THX
    OS Windows 10 Home

    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    42

    If a clean install doesn't fix it then ASUS should figure it out on their end.

    It seems it works for HERO Alpha but not the Maximus.

    I mean it doesn't really matter if you're using an older driver for something like sound so it's not all that bad.

  2. #92
    ROG Guru: Yellow Belt Array Terepin PC Specs
    Terepin PC Specs
    MotherboardROG STRIX B550-F GAMING
    ProcessorAMD Ryzen 7 3700X
    Memory (part number)F4-3200C14-8GFX
    Graphics Card #1MSI GeForce RTX 2070 SUPER Gaming X 8G
    Sound CardSupremeFX S1220A
    MonitorEizo Foris FS-2333BK
    Storage #1WDC WD1003FZEX
    Storage #2WDC WD40EZRZ
    CPU CoolerNoctua NH-U14S
    CaseFractal Design Define R6
    Power SupplySeasonic SS-860XP
    Keyboard Asus ROG Strix Scope
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    Headset Razer Karken 7.1 V2
    Mouse Pad Razer Goliath Control
    OS Windoiws 10 v2004
    Network RouterASUS RT-AC56U

    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    153

    FYI every ROG board is Maximus, even yours.

  3. #93
    New ROGer Array evilpp PC Specs
    evilpp PC Specs
    MotherboardAsus ROG VIII Hero Alpha Rev 1.XX
    ProcessorIntel Core i7 6700K
    Memory (part number)Kingston HyperX (KHX266C15D4/8G)
    Graphics Card #1Gigabyte G1 Gaming 1080GTX
    Sound CardROG SupremeFX 2015 8 CH
    MonitorBenq XL2430T
    Storage #1Intel 750 PCIe 400GB
    Storage #2Seagate 2TB (ST2000NM0053)
    CPU CoolerNZXT Kraken X61
    CaseCooler Master MasterMake 5
    Power SupplyCorsair RM850i
    Keyboard Razer Blackwidow Chroma X
    Mouse Logitech G402
    Headset Plantronics Gamecom 777
    Mouse Pad Razer Goliathus
    Headset/Speakers Altec Lansing MX5021
    OS Win10

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Hi Asus, Please Help.

    Having the same issue... I have your Asus Hero Alpha
    OS Ver: Win10 V1607

    Downloaded Realtek driver from Asus support page (V6017629) and SS2 was working fine.
    Updated Realteck driver from Asus support page (V6017786) and SS2 UI will not load (but running in system tray)

    Note: updated BIOS to V1902 did not help.

    I did find some info in <Device Manager> by going into properties of <Sound input & output>, under <Events> tab, :
    Device HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_10438691& REV_1000\4&3d4356c&0&0001 requires further installatin

  4. #94
    New ROGer Array evilpp PC Specs
    evilpp PC Specs
    MotherboardAsus ROG VIII Hero Alpha Rev 1.XX
    ProcessorIntel Core i7 6700K
    Memory (part number)Kingston HyperX (KHX266C15D4/8G)
    Graphics Card #1Gigabyte G1 Gaming 1080GTX
    Sound CardROG SupremeFX 2015 8 CH
    MonitorBenq XL2430T
    Storage #1Intel 750 PCIe 400GB
    Storage #2Seagate 2TB (ST2000NM0053)
    CPU CoolerNZXT Kraken X61
    CaseCooler Master MasterMake 5
    Power SupplyCorsair RM850i
    Keyboard Razer Blackwidow Chroma X
    Mouse Logitech G402
    Headset Plantronics Gamecom 777
    Mouse Pad Razer Goliathus
    Headset/Speakers Altec Lansing MX5021
    OS Win10

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by ondersma80 View Post
    Bummer, that means the issue is going to be config or board dependent then. I went back and re-read this thread from page one and it looks like Maximus VIII Hero Alpha users are the ones reporting it works fine. I didn't even see what board you have Terepin and you have no system specs posted. Also, as a friendly tip: if you actually have this issue and want it fixed, when the forum admin asks what version numbers you have tried ((as Bahz did over a week ago) just respond. He can get that info to the software team.

    Hopefully ASUS can get a patch around for those of you that have this issue.
    I am running Maximus VIII Hero Alpha Rev. 1.XX, and having the same issue

  5. #95
    ROG Enthusiast Array Medico PC Specs
    Medico PC Specs
    MotherboardMaximus VIII extreme
    ProcessorIntel Core i7-6700K
    Memory (part number)CMK16GX4M2B3200C16
    Graphics Card #1EVGA GeForce GTX 1080
    Storage #1SAMSUNG 850 EVO 2.5" 500GB
    CPU CoolerNoctua NH-D15S 2 fans
    CaseTai Chi
    Power SupplyCORSAIR HXi Series HX850i
    OS Windows 10 Pro 64 bit

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    62

    I have Windows 10 with 1607, 14393.67, Sonic 2 is working fine, finally, and thanks to God, I am able to go in. Before, I was not. I noticed Windows was updated. People had troubles with Cam. I think the 67 fixed that issue and ours definitely. I did not need to reinstall Windows. I was not looking forward to that.

  6. #96
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    4

    i have a Asus Hero Alpha and i am having the problem also. none of the steps listed have worked for me. i am not going to reload windows that isn't a reasonable fix to me. hope windows or asus release a fix soon

  7. #97
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Same issue here on Ranger VIII. Newest updates of Win10 installed and SS2 will not open from tray/desktop no matter which version I install.

    ASUS please look into this, as we are locked out of some of the main features on our motherboards.

  8. #98
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    4

    solution?

    Alright so i also reinstalled windows. then i wanted to install the new audio drivers from Realtek and sonic studio.
    The installer first had to delete the previous ones and restart.
    Then it just wouldn't install for some reason and when you try again it will again deinstall previous version.
    (I found out that when connected to internet Windows will automatically install the drivers very fast when you reboot.

    My solution:
    Just disable internet/Wi-Fi run the installer ( it will reboot etc. and it's done.)


    (EDIT) Also:
    When downloading the .zip before unzipping. Right mouseclick and DESELECT the blocker (right bottom corner)
    (for some weird reason ASUS protects all their files) Then unzip. and run as administrator.
    and also do the above.


    Hope it helps!
    Last edited by Mrmoves; 08-21-2016 at 08:54 AM.

  9. #99
    ROG Enthusiast Array scaramonga PC Specs
    scaramonga PC Specs
    MotherboardASUS Maximus VIII Hero Alpha
    ProcessorIntel i7 6700k @ 4.8GHz
    Memory (part number)G.Skill TridentZ 3200 16Gb (8x2) DDR4
    Graphics Card #1Nvidia GTX1080 FE - EK-FC 1080 H20
    Sound CardOnboard SFX
    MonitorASUS RoG Swift PG348Q - 3440x1440 21:9
    Storage #1Samsung 950 Pro 512Gb NVMe SSD
    Storage #2Samsung 850 Pro 512Gb SSD + Samsung 850 EVO 1Tb SSD
    CPU CoolerEK Supremacy EVO Nickel CPU Waterblock
    CaseNXZT Switch 810
    Power SupplyCorsair 860i AX - Noiseblocker fan modded
    Keyboard A to Z + some numbers and symbols
    Mouse Logitech G903
    Headset Sennheiser 598's SE
    Mouse Pad Roccat TAITO 3mm medium
    Headset/Speakers Creative T40 II
    OS Windows 10 Enterprise LTSB 2016 x64
    Network RouterASUS RT-AC68U on FTTC - Merlin F/W
    Accessory #1 Alphacool Ut60 Triple RAD
    Accessory #2 XSPC Drive Bay Res
    Accessory #3 EK D5 Vario

    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    34

    ^^ all of which I posted to do a few pages back ^^


  10. #100
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by Mrmoves View Post
    Alright so i also reinstalled windows. then i wanted to install the new audio drivers from Realtek and sonic studio.
    The installer first had to delete the previous ones and restart.
    Then it just wouldn't install for some reason and when you try again it will again deinstall previous version.
    (I found out that when connected to internet Windows will automatically install the drivers very fast when you reboot.

    My solution:
    Just disable internet/Wi-Fi run the installer ( it will reboot etc. and it's done.)


    (EDIT) Also:
    When downloading the .zip before unzipping. Right mouseclick and DESELECT the blocker (right bottom corner)
    (for some weird reason ASUS protects all their files) Then unzip. and run as administrator.
    and also do the above.


    Hope it helps!
    sadly this still didn't work for me.

Page 10 of 15 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •