Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Asus Z170 pro gaming - Boot Logo

    Hi all, I have one question...some days ago I've assembled new pc with asus Z170 pro gaming, at first Windows booted normally with Windows logo, but after some resets, now there is Asus logo instead of Windows one...why? How can I fix it?

  2. #2
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    82

    Quote Originally Posted by paotan View Post
    Hi all, I have one question...some days ago I've assembled new pc with asus Z170 pro gaming, at first Windows booted normally with Windows logo, but after some resets, now there is Asus logo instead of Windows one...why? How can I fix it?
    Hello! Do you use AI Suite 3? In AI Suite 3 you can change boot logo. Click the "Ez update" tab and follow instructions. A second alternative would be to change boot logo in BIOS. GL!

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by Keidj View Post
    Hello! Do you use AI Suite 3? In AI Suite 3 you can change boot logo. Click the "Ez update" tab and follow instructions. A second alternative would be to change boot logo in BIOS. GL!
    I tried but nothing happened...I've updated bios but I can't click on MYlogo...now I try from bios setup...but what should I have to do?

  4. #4
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    82

    Quote Originally Posted by paotan View Post
    I tried but nothing happened...I've updated bios but I can't click on MYlogo...now I try from bios setup...but what should I have to do?
    Sorry I cant help you further. Look in your motherboards manual or Google

  5. #5
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by Keidj View Post
    Sorry I cant help you further. Look in your motherboards manual or Google
    solved in bios...thanks anyway

  6. #6
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by paotan View Post
    solved in bios...thanks anyway
    Can u tell me how to do it??
    Thx before

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •