Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 39
  1. #11
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    42

    Quote Originally Posted by erixx11 View Post
    you need to use some sort of "ASUS software cleaner" to begin, seriously! I believe there is an ASUS AI Suite 3 cleaner and a GPUTweak Cleaner also! A Monument to Stupidity but it works!

    I carefully cleaned, and cautiously reinstalled, restarting each step, audio and SupremeFX and got it working... somehow...
    You have SupremeFX and sound through the DAC working on Windows 10 AU?

  2. #12
    ROG Guru: Brown Belt Array Brighttail PC Specs
    Brighttail PC Specs
    Laptop (Model)Asus G751JT
    MotherboardAsus x299 Rampage VI Extreme
    ProcessorIntel i9-7900x
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum SE 3200Mhz 4x8
    Graphics Card #1MSI GTX 1080TI
    MonitorAcer XB321HK (4k,IPS,G-sync)
    Storage #1Intel 900p (Boot) 2xSM961 (RAID 0) Games
    Storage #2Samsung 850 Pro 512GB - WD Black 4TB
    CPU CoolerCustom Water Cool
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX 1200i
    Keyboard Corsair Platinum 95
    Mouse Asus SPATHA
    Mouse Pad Corsair MM800
    Headset/Speakers Kanyo Y5
    OS Windows 10 64 bit
    Accessory #1 2 x Alphacool Full Copper Radiator 420mm/280mm
    Accessory #2 Monsoon MMRS reservoir w/ 2 x D5 Vario Pump
    Accessory #3 Monsoon Free Center Compression Fittings

    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    33
    Posts
    1,332

    Quote Originally Posted by erixx11 View Post
    you need to use some sort of "ASUS software cleaner" to begin, seriously! I believe there is an ASUS AI Suite 3 cleaner and a GPUTweak Cleaner also! A Monument to Stupidity but it works!

    I carefully cleaned, and cautiously reinstalled, restarting each step, audio and SupremeFX and got it working... somehow...
    So you installed every driver on its own with restarts between each or just installed one at a time then restarted at the end?

    Or did you use the flash drive to install them all at one time?
    Panteks Enthoo Elite / Asus x299 Rampage VI Extreme / Intel I9-7900X / Corsair Dominator Platinum SE 4x8 3200MHz
    MSI GTX 1080 TI / 2x Intel 900p in a bootable VROC RAID 0 / Samsung 960 Pro 512GB
    Samsung 850 PRO 512GB / Western Digital Gold 8TB HD
    Corsair AX 1200i / Corsair Platinum K95 / Asus Spatha
    Acer XB321HK 4k, IPS, G-sync Monitor / Water Cooled / Asus G571JT Laptop

  3. #13
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Quote Originally Posted by Catalonia View Post
    Just updated in the secondary BIOS, seems to work well. But still no Bluetooth and SupremeFX in Windows 10 AU1...
    Bluetooth works fine on Windows 10 AU. Only the DAC needs a new driver.

    Paired up my cellphone without hiccups.
    Click image for larger version. 

Name:	r5e10bluetooth.PNG 
Views:	6 
Size:	377.0 KB 
ID:	59251

  4. #14
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    37

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    Bluetooth works fine on Windows 10 AU. Only the DAC needs a new driver.

    Paired up my cellphone without hiccups.
    Click image for larger version. 

Name:	r5e10bluetooth.PNG 
Views:	6 
Size:	377.0 KB 
ID:	59251
    My Bluetooth issues have vanished after the last two Windows Anniversary patches too. Pairing headphones and keyboard via bluetooth now fine.

  5. #15
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    The AU left a big mess behind. Nevertheless the DAC driver should be out very soon. I'll let you guys know when it's available.

  6. #16
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    12

    you guys have no issues with wireless connection with AU update?

  7. #17

  8. #18
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    37

    Quote Originally Posted by mindwipe View Post
    you guys have no issues with wireless connection with AU update?
    Did, but not now.

    You've probably done this already, but I'll mention it as I was stupid enough not to do this when I first bought the motherboard!
    Make sure your Wifi Antenna is plugged in (all three pins). Without it, Bluetooth and any wifi connections are completely unstable.
    It's deceptive because Bluetooth and wifi still work, but work badly.

  9. #19
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    37

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    The AU left a big mess behind. Nevertheless the DAC driver should be out very soon. I'll let you guys know when it's available.
    Windows 10 AU has been the worst update Microsoft has ever released. Hopefully they learn for next time. Lots of people still suffering.

  10. #20
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2015
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by bowman9991 View Post
    Did, but not now.

    You've probably done this already, but I'll mention it as I was stupid enough not to do this when I first bought the motherboard!
    Make sure your Wifi Antenna is plugged in (all three pins). Without it, Bluetooth and any wifi connections are completely unstable.
    It's deceptive because Bluetooth and wifi still work, but work badly.
    yeah thanks bro but i already did that. Guess i'll just wait for the new drivers then

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •