Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Guru: White Belt Array Nonny PC Specs
    Nonny PC Specs
    MotherboardRampage V Extrem BIOS 3101
    Processorintel i7-5960x
    Memory (part number)Corsair CMK32GX4M4A2666C16 (64 GB)
    Graphics Card #1Asus GTX Titan Black
    Sound CardCreative ZxR
    MonitorLG Ultrawide 34" + Asus MX279 27"
    Storage #1Corsair SSD Neutron 256 GB
    Storage #2Samsung ST2000DM01
    CPU CoolerCorsair Hydro Series H105 240mm Extreme Performance Liquid CPU Cooler
    CaseCoolermaster Storm Trooper
    Power SupplyCoolerMaster Silend Pro 850W
    Keyboard Logitech G910 Orion Spark
    Mouse ROCCAT Nyth modular MMO Mouse
    Headset Razer Tiamant 7.1 Analog
    Mouse Pad ROCCAT Hiro
    Headset/Speakers F&D No.: 6000U
    OS Windows 10 x64
    Network RouterTP-Link Archer AC8
    Accessory #1 3D Conexion - 3d Space mouse Eterprice Edition
    Accessory #2 Wacom Intuos 5m Pro Wireless
    Accessory #3 Asus Front Base , OC Panel, Logitech C930e

    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    15
    Posts
    75

    ThunderboltEX 3 setup help

    Hello,

    Now i got the ThunderboltEX 3 card but there i have some questions , i got the card in the middle (Black slot) from the mother board and i installed the Driver,
    well i know this was the wrong direction first driver and then the card ok , i took the card out and deinstalled the driver then i placed the card in again and now
    i have the card visible in the BIOS(2101) and also in windows device manager under USB-Controler - Intel 3.1 eXtensible-Hostcontroler 1.10 but only here nothing more.
    When i plug in now some USB stick , or external HDD then the little LED from the USB HDD or stick turns on but this is it nothing else i cant use the Devise from
    Windows ... but it looks like its turned on and i have no error messages , so what i do wrong here ? maybe the secound installation wasnt enougth , maybe i
    need to do all over again from zero , but how do i clean up - deinstallation then delete registry entry by hand i would be very happy someone have a helping hand
    for me :-)

    Greetings

    Nonny

  2. #2
    New ROGer Array Café Serré PC Specs
    Café Serré PC Specs
    MotherboardAsus Sabertooth x99
    ProcessorIntel Core i7 5820K 3.30GHz
    Memory (part number)32Go DDR4 1.07GHz
    Graphics Card #1NVIDIA GeForce GTX 970

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Same thing here

    I know it's kind of an old thread but I've got the exact same problem.
    I bought the ThunderboltEX 3 card 3 months ago, and it worked fine, until yesterday. Now it's just not working in the ways you described it.
    Have you find any way to fix this ?

    (english is not my first language so sorry ).

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    12
    Posts
    67

    All of TB3EX users have experienced some variation of this issue at one point or the other with X99 There's no easy fix. The one I found is to physically remove the add-in card, reset the BIOS, install the card and power-up again. Very painful. Right now it's now longer showing in device manager and I've disabled it in BIOS, it's not usable.

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    8

    i also have this problem

    I also have this problem. Which PCI slot should it be in? I'm running dual titan Xp's... do I need to move one of them? Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •