Page 14 of 38 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 131 to 140 of 371

Thread: ROG Claymore

  1. #131
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    10
    Posts
    32

    ?

    Guys! Nothing? Please!

  2. #132
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2017
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Found another bug in thee ROG software. Sigh.

    Apparently, NumEnter and Standard enter key is the same key in the software. When I tried to bind a macro to numEnter, the standard enter key was binded instead. I then tried to use keyboard function to troubleshoot. Turns out that the ROG software detects numpad enter key as the standard key. In another words, you cannot do anything to the numpad enter and you also cannot bind numpad enter to anything else as the software does not recognize it.

    Asus, please, can you fix this together with all the problem present. Already a very weak and bare bone software, now with all these bugs that are pretty much basic functions.

    Last edited by WLiao-`; 03-12-2017 at 03:46 PM. Reason: typo

  3. #133
    ROG Member Array madkazper PC Specs
    madkazper PC Specs
    Motherboardasus rog code z2270
    Processor7700k
    Memory (part number)gskill rgb 3000 32gig
    Graphics Card #1stix 1070
    Graphics Card #2strix1070
    Monitorsamsung cf791
    Storage #1ssd
    Storage #2hhd
    CPU Coolercorsair aio
    Casecorsair 570x
    Power Supplycorsair rx850x
    Keyboard asus claymore
    Mouse asus spatha
    Headset astro a40
    OS windows

    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    15

    claymore

    After sending the claymore back for another RMA through amazon i finally got a keyboard that seems to be working 100%. QC of asus needs to step up there game. Guess 3 was my lucky number today.

  4. #134
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by WLiao-` View Post
    Found another bug in thee ROG software. Sigh.

    Apparently, NumEnter and Standard enter key is the same key in the software. When I tried to bind a macro to numEnter, the standard enter key was binded instead. I then tried to use keyboard function to troubleshoot. Turns out that the ROG software detects numpad enter key as the standard key. In another words, you cannot do anything to the numpad enter and you also cannot bind numpad enter to anything else as the software does not recognize it.

    Asus, please, can you fix this together with all the problem present. Already a very weak and bare bone software, now with all these bugs that are pretty much basic functions.

    To be honest they should have not allowed the enter key to be a key that's assignable as an macro key, it's the same logic why you normally can't assign macros to left or right click for a mouse. I'll check with our software team on this and see if it's intended for it to not work.

  5. #135
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2017
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    To be honest they should have not allowed the enter key to be a key that's assignable as an macro key, it's the same logic why you normally can't assign macros to left or right click for a mouse. I'll check with our software team on this and see if it's intended for it to not work.
    I don't see why that is a problem. Both Razer, Cosair and many others can edit their numpad enter key. I don't see why you can't do the same here.

    Also, I'm using a corsair mouse that can change it's left and right click (but comes with a warning).

    On the claymore, there is a un-editable default profile precisely for this if someone screws up the keyboard to the point it's unreasonably unusable (Highly unlikely).

  6. #136
    ROG Member Array Playgrd PC Specs
    Playgrd PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme, Edition 10
    ProcessorIntel 5960X
    Memory (part number)RipJaws DDR4
    Graphics Card #1MSI 970
    MonitorAsus PA328
    Storage #1Samsung EVo 950 Pro
    Storage #2Samsung Evo 850
    CPU CoolerCustom Water Cooling Loop
    CaseIn Win 509
    Power SupplyEVGA 1000P
    Keyboard Asus Claymore
    Mouse Asus Spatha
    Headset none
    Mouse Pad Reflex Labs
    Headset/Speakers logitech
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterASUS 3100AC
    Accessory #1 Spatha Mouse
    Accessory #2 Claymore Keyboard

    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    10
    Posts
    7

    l

    I have two problems with the Claymore:
    1. The Armory Software does not recognize the Claymore when it is plugged into the Keybot USB on the Rampage V motherboard.
    2. Even when plugged into the keybot port on the motherboard the Claymore Function keys do not work. I have Keybot switch turned on via the motherboard,
    keybot software installed and turned on, but even when plugged into the keybot port next to the ps/2 port Hence cannot use claymore function key for fans, bios,
    start up etc. and have the keyboard recognized by Armory.

    Armory reports that I have the latest version of Armory and the latest firmware installed on both my Claymore and Spatha. When are you, ASUS, going to provide firmware and software update to solve this problem?????? The issue has been reported by folks for over a month with no resolution provided.

  7. #137
    ROG Enthusiast Array g_rowell PC Specs
    g_rowell PC Specs
    MotherboardASUS ROG Maximus IX Hero Motherboard
    ProcessorIntel Core i7 7700K
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16Q-32GTZR 32GB (4x8GB) DDR4
    Graphics Card #1ROG-POSEIDON-GTX1080TI-P11G-GAMING
    Graphics Card #2ROG-POSEIDON-GTX1080TI-P11G-GAMING
    Graphics Card #3ASUS ROG SLI HB Bridge - 3 Slot
    Sound CardROG Strix Magnus
    MonitorASUS ROG PG278Q x 2
    Storage #1Team T-Force Delta RGB 2.5in SATA SSD 250GB Black x 2
    Storage #2Western Digital WD Black 2TB x2
    CPU CoolerASUS ROG RYUJIN 240
    CaseIN WIN 805i Infinity ROG certified Case
    Power SupplyASUS ROG-THOR-1200P
    Keyboard ASUS ROG Strix Flare Mechanical RGB Keyboard - Cherry Red
    Mouse ASUS ROG Spatha RGB Wireless
    Headset ASUS ROG Strix Fusion 700 Gaming Headset
    Mouse Pad ASUS ROG Balteus Qi
    Headset/Speakers Audioengine A2+ , Audioengine S8 & Audioengine D1
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Network RouterASUS ROG Rapture GT-AC5300 x2
    Accessory #1 ROG Aura Terminal
    Accessory #2 Samsung 960 EVO NVMe M.2 500GB SSD x2
    Accessory #3 ASUS PCE-AC68 Dual Band Wireless AC1900
    g_rowell's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    33

    Thumbs up ROG Armoury software

    Dear ASUS seriously sort out you Armoury software make it easy for us user's to understand

    I have a claymore currently the software is
    ROG_Armoury_v10127

    FYI for those wondering
    claymore
    80% Firmware version 1.04.04
    Keypad Firmware Version 1.0100

    Spatha
    Dock Firmware Version 1.27
    Mouse Firmware Version 1.58

    however my spatha now has a version up
    ROG_Armoury_v10134

    Can i use the ROG_Armoury_v10134 or will that turn my Claymore in to a useless Brick for the fourth time ?

    do yourselves a favor and make 1 piece for software for all its too confusing now
    Last edited by g_rowell; 03-17-2017 at 08:15 AM.

  8. #138
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2017
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by g_rowell View Post
    Dear ASUS seriously sort out you Armoury software make it easy for us user's to understand

    I have a claymore currently the software is
    ROG_Armoury_v10127

    FYI for those wondering
    claymore
    80% Firmware version 1.04.04
    Keypad Firmware Version 1.0100

    Spatha
    Dock Firmware Version 1.27
    Mouse Firmware Version 1.58

    however my spatha now has a version up
    ROG_Armoury_v10134

    Can i use the ROG_Armoury_v10134 or will that turn my Claymore in to a useless Brick for the fourth time ?

    do yourselves a favor and make 1 piece for software for all its too confusing now
    It states here that my claymore is 1.06.00. If it doesn't update through the software, you may have to download the driver manually from the website.

  9. #139
    ROG Enthusiast Array g_rowell PC Specs
    g_rowell PC Specs
    MotherboardASUS ROG Maximus IX Hero Motherboard
    ProcessorIntel Core i7 7700K
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16Q-32GTZR 32GB (4x8GB) DDR4
    Graphics Card #1ROG-POSEIDON-GTX1080TI-P11G-GAMING
    Graphics Card #2ROG-POSEIDON-GTX1080TI-P11G-GAMING
    Graphics Card #3ASUS ROG SLI HB Bridge - 3 Slot
    Sound CardROG Strix Magnus
    MonitorASUS ROG PG278Q x 2
    Storage #1Team T-Force Delta RGB 2.5in SATA SSD 250GB Black x 2
    Storage #2Western Digital WD Black 2TB x2
    CPU CoolerASUS ROG RYUJIN 240
    CaseIN WIN 805i Infinity ROG certified Case
    Power SupplyASUS ROG-THOR-1200P
    Keyboard ASUS ROG Strix Flare Mechanical RGB Keyboard - Cherry Red
    Mouse ASUS ROG Spatha RGB Wireless
    Headset ASUS ROG Strix Fusion 700 Gaming Headset
    Mouse Pad ASUS ROG Balteus Qi
    Headset/Speakers Audioengine A2+ , Audioengine S8 & Audioengine D1
    OS Windows 10 Pro 64bit
    Network RouterASUS ROG Rapture GT-AC5300 x2
    Accessory #1 ROG Aura Terminal
    Accessory #2 Samsung 960 EVO NVMe M.2 500GB SSD x2
    Accessory #3 ASUS PCE-AC68 Dual Band Wireless AC1900
    g_rowell's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    10
    Posts
    33

    Quote Originally Posted by WLiao-` View Post
    It states here that my claymore is 1.06.00. If it doesn't update through the software, you may have to download the driver manually from the website.
    please show me where do get this 1.06.00 that you mention

    even the software spec between the claymore and the claymore core is different

    oh and FYI don't try to use ROG_Arrmoury_v10134 for the claymore seems it doesn't like the lighting Sync and likes to crash a lot
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos spatha.jpg  

    claymore.JPG  

    claymorecore.JPG  


  10. #140
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2017
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Quote Originally Posted by g_rowell View Post
    please show me where do get this 1.06.00 that you mention

    even the software spec between the claymore and the claymore core is different

    oh and FYI don't try to use ROG_Arrmoury_v10134 for the claymore seems it doesn't like the lighting Sync and likes to crash a lot
    I made a video that showed this. Quality not so good, not sure you can see it.



    Here's the image.

    http://i.imgur.com/aEUBz65.png

    Note that I only have claymore and not the mouse. I just downloaded straight from the website version 27 then the software just updated my keyboard to 1.06

Page 14 of 38 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •