Results 1 to 10 of 137

Threaded View

  1. #1
    New ROGer Array junker PC Specs
    junker PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Extreme
    ProcessorIntel i7-5930K
    Graphics Card #1Sapphire R9 Fury Nitro OC+
    MonitorAsus MG279Q Freesync
    Storage #1Samsung EVO 850 500GB
    Storage #2Samsung EVO 840 120GB
    CPU CoolerCustom EK loop
    CaseCorsair Carbide Air 540 White
    Power SupplyCorsair RM1000i
    OS Windows 10 Pro 64 bit

    Join Date
    Dec 2015
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Strange line down the middle of my MG279Q - (Resolved)

    Hello All,

    Since i got an R9 Fury i've been seeing a strange blurry line down the middle of my monitor, and also some lines/flicker down the left side of the monitor. I can be fixed
    by changing hz or rebooting, and before you know it.. its back again.

    I read in this forum http://www.gpforums.co.nz/threads/51...9Q-issue/page2 that Nvidia users using the PG279Q saw a similar problem and that is was
    fixed with a firmware update:https://rog.asus.com/forum/showthrea...G-SWIFT-PG279Q

    Alot of AMD users are seeing the exact same problem with the MG279Q - are Asus aware of this?

    See these threads - Apparently it happens mostly when using the Sapphire R9 Fury Nitro - Sapphire denies any problems in their end.

    I have that card and i have had i swapped only to see the issue again.

    https://community.amd.com/message/2744810
    https://community.amd.com/thread/205764

    I recorded a few videos of my monitor: see them here: https://www.dropbox.com/sc/pps8u0wao...RJtKzclH4Orkaa

    I hope that someone from Asus will comment on this.

    Thanks

    Morten
    Last edited by junker; 09-22-2016 at 10:46 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •