Page 6 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 51 to 60 of 137
  1. #51
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    I've been pushing for the past few months and our service team has been pushing the supplier to prepare the update tools for all service centers. I will contact each person individually when everything is ready.
    That would be very good news! Fingers X'ed...

  2. #52
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Angry

    While we wait on news from Bahz, can we sum up what we've done to have to least bad experience with this 'line' so far and what works best?

    Myself, i use CRU to get 57-144.101Hz but like in 50% of times when i reboot/log out the line is back.
    Sapphire R9 fury stockspeeds

    It's so frustrating. I spend alot of money on this 'new' setup and it doesn't work like it should.

  3. #53
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Quote Originally Posted by DrPhyll View Post
    While we wait on news from Bahz, can we sum up what we've done to have to least bad experience with this 'line' so far and what works best?

    Myself, i use CRU to get 57-144.101Hz but like in 50% of times when i reboot/log out the line is back.
    Sapphire R9 fury stockspeeds

    It's so frustrating. I spend alot of money on this 'new' setup and it doesn't work like it should.
    Sure I use the modified drivers to achieve a better FreeSync range but when I see this happening as I stated before to resolve the issue I open AMD Radeon Settings and toggle "Virtual Super Resolution" On then back Off it takes 10 seconds.

  4. #54
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Still nothing??

  5. #55
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Please check your inbox

  6. #56
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Only him or all of us? My inbox say "No new messages". Thanks

  7. #57
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Ovii View Post
    Only him or all of us? My inbox say "No new messages". Thanks
    Because this was your first post and you didn't post in this thread before

  8. #58
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    That is true, that was my fist post but I was thinking that my PM sent to you few months ago with the SN and my pc config, as you requested on this thread, was enough. Anyway I got your PM now and I will follow up on that.

    PS. this response is not as an complain is more an informative one, because there may be other do did like me, PM-u directly and now are waiting for an update.

    Thanks.

  9. #59
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Hi,

    Could I get a PM on the fix too? Thanks!

  10. #60
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Was hoping for a downloadable fix, because now i have to buy a cheap 2nd hand monitor until the ASUS returns mine :/
    But yeah, at least it's a fix Thanks Bahz!

    Do we have to specifically ask for a firmwareversion as i'm kinda scared returning it and getting it back updated with a firmware version that doesn't contain the fix for our problem.

Page 6 of 14 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •