Results 1 to 6 of 6

Thread: Rve10

  1. #1
    ROG Member Array aryan51 PC Specs
    aryan51 PC Specs
    Laptop (Model)hp envy i7
    MotherboardRampage 5 Extreme Version 3.1
    ProcessorIntel 5960X
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum 64GB DDR4 2800MHz Timings are 14-16-16-31 Voltage: 1.35V
    Graphics Card #1GTX 980Ti Kingpin Graphics Cards 80% + ASIC
    Graphics Card #2GTX 980Ti Kingpin Graphics Cards 80% + ASIC
    Sound Cardon board
    Monitorlg ub85000 240mkz 4k tv
    Storage #1M.2 Drive Intel 750 2.5 1.2TB PCIE NVME 3.0 X4
    Storage #22 Crucial 180 1TB
    CPU CoolerEK-Supremecy EVO Elite Edition Intel 2011-3
    CaseLeet Case w/ 7" Samsung LCD Screen w/ Full IR Functionality
    Power SupplyEVGA Supernova 1600 Watt T2 Power supply
    Keyboard Razor Black Widow ultimate Mechanical Chroma Stealth
    Mouse Razor Deathadder Chroma
    Mouse Pad Razor Firefly Chroma
    Headset/Speakers marantz av7701 with mm8077 with martin logan elecrostatic speakers
    OS Windows 10 pro 64 bit

    Join Date
    Sep 2012
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Rve10

    Can it use 2 samsung m.2 in raid 0 on the new RVE10 OR 2 intel 750 M. 2 1.2tb in raid 0 can its use the first intel 750 M. 2 in the U.2 slot and for the second one put it in the 2nd pcie slot will that work in raid 0

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Rve10

    I would also like to know if you can do RAID 0 with one module in m.2 and another in u.2. And also if it can be the bootable drive.
    Last edited by Keveira; 09-24-2016 at 01:47 AM.

  3. #3
    untouched Array Praz's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    137
    Posts
    4,038

    Hello

    Software RAID yes but it will not be bootable. It is a limitation of the platform.

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2016
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Hi Praz, thanks for the response. Can you clarify which question specifically you are addressing? Maybe I should have created my own thread to avoid confusion.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5
    ROG Guru: Yellow Belt Array Onimax PC Specs
    Onimax PC Specs
    MotherboardRampage V Edition 10
    ProcessorIntel Core i7 6950X
    Memory (part number)G.Skill RipJaws V DIMM Kit 128GB, DDR4-3000, CL14-14-14-34 (F4-3000C14Q2-128GVKD)
    Graphics Card #1NVIDIA TITAN X (Pascal)
    Graphics Card #2NVIDIA TITAN X (Pascal)
    Monitor2* ASUS ROG Swift PG279Q
    Storage #1Samsung 950 Pro 512GiB
    Storage #2Samsung 850 Pro 1TiB
    CPU CoolerEKWB Custom loop
    CaseCaseLabs Magnum SMA8
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Logitech G910
    Mouse Logitech G900
    Headset SteelSeries H Wireless
    OS Windows 10 x64

    Join Date
    Dec 2014
    Reputation
    11
    Posts
    149

    Quote Originally Posted by Keveira View Post
    Hi Praz, thanks for the response. Can you clarify which question specifically you are addressing? Maybe I should have created my own thread to avoid confusion.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    You can software raid whatever you want, just as Praz said.

    Quote Originally Posted by Praz View Post
    Hello

    Software RAID yes but it will not be bootable. It is a limitation of the platform.

  6. #6
    ROG Guru: Brown Belt Array Brighttail PC Specs
    Brighttail PC Specs
    Laptop (Model)Asus G751JT
    MotherboardAsus x299 Rampage VI Extreme
    ProcessorIntel i9-7900x
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum SE 3200Mhz 4x8
    Graphics Card #1MSI GTX 1080TI
    MonitorAcer XB321HK (4k,IPS,G-sync)
    Storage #1Intel 900p (Boot) 2xSM961 (RAID 0) Games
    Storage #2Samsung 850 Pro 512GB - WD Black 4TB
    CPU CoolerCustom Water Cool
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX 1200i
    Keyboard Corsair Platinum 95
    Mouse Asus SPATHA
    Mouse Pad Corsair MM800
    Headset/Speakers Kanyo Y5
    OS Windows 10 64 bit
    Accessory #1 2 x Alphacool Full Copper Radiator 420mm/280mm
    Accessory #2 Monsoon MMRS reservoir w/ 2 x D5 Vario Pump
    Accessory #3 Monsoon Free Center Compression Fittings

    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    33
    Posts
    1,332

    As stated you can run RAID 0 using WIndows or other software to create the RAID 0 array.

    It will NOT be bootable but works very nicely as an application drive.

    You can run this off the m.2 and pcie card or 2 x pcie cards.
    Panteks Enthoo Elite / Asus x299 Rampage VI Extreme / Intel I9-7900X / Corsair Dominator Platinum SE 4x8 3200MHz
    MSI GTX 1080 TI / 2x Intel 900p in a bootable VROC RAID 0 / Samsung 960 Pro 512GB
    Samsung 850 PRO 512GB / Western Digital Gold 8TB HD
    Corsair AX 1200i / Corsair Platinum K95 / Asus Spatha
    Acer XB321HK 4k, IPS, G-sync Monitor / Water Cooled / Asus G571JT Laptop

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •