Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Question Strip 1080 wrong color logo

    I have a strange problem whereas my strix 1080 with Aura lighting uses a different color for the ROG logo, vs the normal configured color. This only started to happen after owning it for a month or two. As it is, I run it with a deep purple color, but the logo is vibrant pink. Any other color seems to match just fine. Has anyone seen anything like this?

  2. #2
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    40

    Quote Originally Posted by Anirafkram View Post
    I have a strange problem whereas my strix 1080 with Aura lighting uses a different color for the ROG logo, vs the normal configured color. This only started to happen after owning it for a month or two. As it is, I run it with a deep purple color, but the logo is vibrant pink. Any other color seems to match just fine. Has anyone seen anything like this?
    I just tested mine today, the colors are all ok. Though I don't use aura at all. Have you tried uninstalling aura reboot then reinstall the latest aura? Hope this helps

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Yes, it didn't seem to help. It doesn't really matter, just kind of annoying.

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Are you using the latest AURA program for your GPU? If so, you can take a screenshot of the color that you plan to use?

    I have a few Strix GTX 1080's around so I can test it for you. Maybe we can find out if it's a software issue or hardware issue.

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    23

    OK, I've reinstalled the GPUTweak2 ver 1360. I've changed the color to about every version in the spectrum, and no matter what, the logo has a different tint. It's almost as if one of the LEDs is either bad, or being programmed to a different color regardless of my settings. I've attached the images if you want to review.

    This is the computer...it's hard to see, but the card LEDs are vibrant purple, and the logo is bright pink.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0439.jpg 
Views:	19 
Size:	362.1 KB 
ID:	59729

    This is the application setting:
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	13 
Size:	151.1 KB 
ID:	59730

  6. #6
    ROG Guru: Gold Belt Array Menthol PC Specs
    Menthol PC Specs
    MotherboardM 10 Apex / XI gene
    Processor8700K / 9900K
    Memory (part number)2x8 Gskill Trident Z 4266/2x2x8 Gskill Trident Z 4500
    Graphics Card #1RTX 2080ti / GTX 1060
    Sound CardSoundBlaster Ae5 / Onboard
    MonitorBENQ 32" 4K
    Storage #1Intel 900p 480GB/Samsung 960 Pro 1TB
    Storage #2Intel 750 1.2TB/Plextor 1 TB 2X 950 Pro
    CPU CoolerCorsair H150i AIO / H1110i
    CaseCorsair 740 ? Lian Li Air
    Power SupplyCorsair AX 1200i / AX 1200i
    Keyboard Corsair
    Mouse ASUS Strix
    Headset HyperX Cloud Alpha
    Mouse Pad ASUS
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS 10 X64 Pro
    Network RouterVerizon Fios
    Accessory #1 Intel Wifi BT pcie card
    Accessory #2 Red Bull
    Accessory #3 English Breakfast Tea
    Menthol's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    241
    Posts
    4,547

    When I had my Srix 1080 in my PC with a RED color scheme the LOGO was brighter than the rest of the card, looked more Orange than RED, I have since built a Green Razer themed PC for my son and install the Strix in his system and all locations on the card look the same

  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    23

    Yep, it isn't a big deal, just kind of annoying that the lighting doesn't match.

  8. #8
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Unhappy

    Quote Originally Posted by Anirafkram View Post
    Yep, it isn't a big deal, just kind of annoying that the lighting doesn't match.
    Look at my 1080...it is like this since day 1, not impressed at all...

    https://rog.asus.com/forum/showthrea...-OC-LED-issues

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •