Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 39
  1. #21
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Same here

    I also have the same issue. I am in Australia. I have sent PM to ASUS-OP hopefully it will be resolved before the end of this promotion.

  2. #22
    Moderator Array
    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    10
    Posts
    241

    Hi all,

    I am pleased to inform you the redemption problem should be fixed now for redemption problem on the VGA front.
    Please kindly try to redeem your game again, it should go through this time.

    Should you still experience problems redeeming your games after this point, please kindly give me a buzz over private message at any time.

    regards,

  3. #23
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I still have issues, please see screenshot below. The Asus Game Promotion Authenticator could not auto detect the SN and PPID. I have replied to ASUS-OP. Thanks for helping me.

  4. #24
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I am having the exact same issue - from NZ. Sent you a private message ASUS-OP

  5. #25
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Also experiencing the same issues, 100% not resolved.

  6. #26
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    OK so I was having the exact same issue trying to redeem. I realised my mistake, follow my steps:

    1) download and run the promotion authenticator. DO NOT click the "ACTIVATE" button
    2) type your serial and PPID WITHOUT dashes
    3) click the activate button
    4) Success!

  7. #27
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    It worked without dashes

    OMG - thank you very much.

  8. #28
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Hey guys,
    I am still having problems.
    When i got to https://www.asus.com/event/vga/gears-of-war-4/
    and fill in my SN, PPID, Country and attach my receipt the next page i get just has the image i have attached.
    I have been trying since Friday and i always get the same thing.

    Anyone else having this issue still?
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos Asus Error.jpg  


  9. #29
    ROG Member Array Greg1 PC Specs
    Greg1 PC Specs
    MotherboardASUS P8Z68-V LX
    Processori5-2500
    Memory (part number)G.Skill F3-1600C9D-16GXLL (2x8gb DDR3) Ripjaw X
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 Dual OC
    Sound CardRealtek onboard
    MonitorDell U2515H
    Storage #1Toshiba 6TB Enterprise 3.5" MG04ACA600E
    CPU CoolerStock Intel
    CaseFractal Core 3000
    Power SupplyCorsair HX 650
    Mouse Logitech G400
    Mouse Pad Thermaltake Green X
    OS Windows 10 Pro x64
    Accessory #1 x360 controller

    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    7

    The portal has now been fixed. I registered over the weekend and got a registration status ERROR "No record of redemption." "Please redeem again."

    Registered again today and the registration status is now reporting "The approval of redemption is processing. We will contact you by email with in 3-5 days. Thank you for your patience."

    Hopefully I will get the GOW4 code.
    Last edited by Greg1; 10-31-2016 at 09:00 AM.

  10. #30
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I got my code today - I checked my status and it came up right away. I submitted the redemption minutes before my post above regarding the authenticator

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •