Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    ROG G751JM not CHARGING ISSUE. Please help

    I got a G751JM and the problem is that it is not charging. But putting my mouse over the battery icon, it says "plugged in, charging." After some time, the computer goes to sleep/ shut downs automatically (not sure which of the two occurs). Then the orange light indicator will blink, saying "plugged in, not charging." I tried the device manager battery driver uninstall. After uninsalling the Microsoft ACPI-Compliant Control Method Battery, it automatically requests for a restart. When prompted not to restart, battery icon will go missing for a couple of seconds and will be right back. I need help please.........

  2. #2
    New ROGer Array Snelk's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Reputation
    10
    Posts
    2

    What % charge is the battery at?

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2016
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by Snelk View Post
    What % charge is the battery at?
    0% already. when i remove the plug, the pc dies

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Hi mate!
    I just got the same problem.
    It is my second case actually.
    What was your solution?
    Did you change the battery?

  5. #5
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    115

    I had this issue once, let your battery run completely flat, try to start the computer several times until it's for sure dead.

    Then leave it charge for at least 8 hours.

    This is the battery calibration procedure I got over the phone from an asus rep and it worked on my g751jt.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •