Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    It's been verified. The issue is due to LEDs limitation. That's why you don't see a clean white color.

  2. #12
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Thank you. But what makes me wonder is why the Strix logo itself is white and can display all RGB colours correctly including nice white colour, and RoG logo and LEDs around fans are violet. My corsair H100i water pump LED are RGB as well and they can display true white and other colours without problems. So I dont think it is due to LED limitations. Strix logo kn top of card would be violet as well, wouldnt it?
    Last edited by griellwe; 10-24-2016 at 10:35 PM.

  3. #13
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2016
    Reputation
    10
    Posts
    13

    The GPU has been accepted for RMA - looks like this is a GPU fault. Shame, as great GPU otherwise. Please close the thread

  4. #14
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by griellwe View Post
    Hi, two days ago I received my 1080 OC and I am having some problems with AURA lighting - all colours seem to be ok, apart from white. The Republic of gamers logo + all LEDs underneath (around fans) are pink/violet, the STRIX logo itself is white, and one LED under backplate is locked to green - please see photo.
    I am getting three different colours when white LED is chosen... I am some kind of disappointed as this was supposed to be all white LED rig build. Instead of all white I am getting all three different colours...

    P.S. I've just checked other colours - the LED which shows in green when set to white, is also stuck in green in orange, yellow and cyan colours. Not happy at all. I suspect a faulty LED. What do you think guys?

    Attachment 59944
    Hey bro,
    I live with this problem. Did you find the solution???

  5. #15
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jul 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Same problem here as well...

  6. #16
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    please help gpu LEDs not working right

    hi im despretly seaking help. i just got new hardware and a new case. my ROG Strix GTX 1080 non 08 non titan just base 8gb model. the LED ROG on the back plate lights up. the strip just barely lights up to the words republick of gamers on the top of the card lights up but very dimly.

  7. #17
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    follow up

    Click image for larger version. 

Name:	ledstripstops.jpg 
Views:	0 
Size:	126.8 KB 
ID:	75071 here is the picture
    Last edited by Kionen; 08-07-2018 at 09:56 PM.

  8. #18
    ROG Member Array Velcade PC Specs
    Velcade PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS X HERO (WI-FI AC) ATX LGA1151 Motherboard
    ProcessorIntel - Core i7-8700K 5.0GHz 6-Core Processor
    Memory (part number)G.Skill - Trident Z RGB 32GB (4 x 8GB) DDR4-3200 Memory
    Graphics Card #1GeForce GTX 1080 STRIX-GTX1080-A8G-GAMING
    MonitorPG279Q ROG Swift
    Storage #1Crucial - MX500 2TB 2.5" Solid State Drive
    Storage #2Western Digital - Gold 4TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive
    CPU CoolerFractal Design - Celsius S36 87.6 CFM Liquid CPU Cooler
    CaseFractal Design - Define R6 Gunmetal TG ATX Mid Tower Case
    Power SupplyEVGA - SuperNOVA G3 850W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply
    Headset Sennheiser HD650
    OS Microsoft - Windows 10 Home OEM 64-bit
    Network RouterRT-N66U
    Accessory #1 Blue Yeti Microphone
    Velcade's Avatar
    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    16

    I have the same issue. I cannot get white, it's always a shade of violet. My LEDs along the top(?) (fan side) aren't all the same color. If I choose blue it's a gradient from light blue to blue.

    It's annoying...

  9. #19
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by Velcade View Post
    I have the same issue. I cannot get white, it's always a shade of violet. My LEDs along the top(?) (fan side) aren't all the same color. If I choose blue it's a gradient from light blue to blue.

    It's annoying...
    Mam Strix 1070 and if I choose the green color all the diodes are green and it is so all the colors ... it can not be one diode bila and the other ruzova ... if yes it is certain error GK .. this could happen in case of use two software ...

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •