Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Killer Instinct SUCKS on ROG G751JY

    No matter what I do I can't get Killer Instinct the way it should on my G751JY.
    When I start matches, everything suddenly goes slow-mo. The framerate is smooth and the sound runs up to speed but the gameplay just slows down big time.
    This only happens during games. The menus all work up to speed.
    Here's everything I've tried so far to get it work and the result:
    1. Turned all graphics in game settings to minimum. No effect.
    2. Turned off v-sync. No effect.
    3. Restarted game. First match starts at normal speed, but slows down after a few seconds. All matches afterwards are at slow mo.
    Can anyone help me out here?
    Here are the specs of my device.

    Windows 10 64-bit
    GTX 980M
    16gb RAM
    i7 @ 2.60 ghz

  2. #2
    TeamROG Moderator Array xeromist PC Specs
    xeromist PC Specs
    Laptop (Model)Dell Inspiron 15 7567
    MotherboardMSI x470 Gaming Plus
    ProcessorAMD 2600X
    Memory (part number)16GB Crucial Ballistix Elite 3600
    Graphics Card #1ASUS GTX 1080 Strix
    MonitorBenQ BL3200PT
    Storage #1Intel 600p NVMe
    CPU CoolerWraith
    Casecustom Antec 900
    Power SupplyCorsair HX1000
    Keyboard Logitech Orion Spark
    Mouse Logitech MX500
    Headset Plantronics 777 with Oregon Aero upgrade
    xeromist's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Reputation
    301
    Posts
    7,471

    Have you tried connecting by ethernet instead of wifi? It could be a network problem.

    Also, does it do this with other games or benchmarks?
    * Support disease research with Folding@Home *

    < < < Click the drop-down above my avatar for my PC specs!

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by xeromist View Post
    Have you tried connecting by ethernet instead of wifi? It could be a network problem.

    Also, does it do this with other games or benchmarks?
    These are offline matches. I don't have this problem with any other game. I have DOOM on ultra settings and it runs perfectly.

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Fixed it! Just had to update the BIOS.

  5. #5
    TeamROG Moderator Array xeromist PC Specs
    xeromist PC Specs
    Laptop (Model)Dell Inspiron 15 7567
    MotherboardMSI x470 Gaming Plus
    ProcessorAMD 2600X
    Memory (part number)16GB Crucial Ballistix Elite 3600
    Graphics Card #1ASUS GTX 1080 Strix
    MonitorBenQ BL3200PT
    Storage #1Intel 600p NVMe
    CPU CoolerWraith
    Casecustom Antec 900
    Power SupplyCorsair HX1000
    Keyboard Logitech Orion Spark
    Mouse Logitech MX500
    Headset Plantronics 777 with Oregon Aero upgrade
    xeromist's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Reputation
    301
    Posts
    7,471

    Glad you found a fix!
    * Support disease research with Folding@Home *

    < < < Click the drop-down above my avatar for my PC specs!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •