Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 30
  1. #11
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Thank you all for reporting this issue, we'll look into this further. The upcoming version should fix this issue completely, we'll be posting up the new version on the website soon.

  2. #12
    ROG Member Array i liek turtals PC Specs
    i liek turtals PC Specs
    MotherboardAsus Z170 Pro Gaming
    ProcessorIntel i7 6700K @ 4.5
    Memory (part number)G.Skill 2x8GB 2400Mhz C15
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 Strix
    MonitorAsus MX299Q
    Storage #1Samsung 850 EVO 120GB & 500GB
    Storage #2WD 1TB C.Black & 2TB C.Green
    CPU CoolerNoctua NH-U14S Dual Fans in Push-Pull
    CaseCooler Master Silencio 650 Pure
    Power SupplyEVGA 650 Supernova G2
    Keyboard Logitech G510
    Mouse Logitech G602
    Headset Plantronics RIG 500HD
    Mouse Pad Logitech something
    Headset/Speakers Creative Labs something really old
    OS Windows 10 Pro x64

    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    8
    Posts
    18

    thank you

  3. #13
    ROG Enthusiast Array wollax PC Specs
    wollax PC Specs
    Laptop (Model)ROG G731GU
    Motherboardrampage 6 extreme encore
    Processori9-10900X
    Memory (part number)gskill 3200 4x4gb kit
    Graphics Card #1MSI RTX 2080 Super Gaming X Trio
    Sound Cardsound blaster ZxR
    MonitorAcer Predator XB271HU
    Storage #1NMVE 970 Evo Plus 1 TB, 970 Evo Plus 500 GB, 950 PRO 500 GB
    Storage #2SSD 850 PRO 1 TB x2, 860 EVO 2 TB, sandisk PLUS 480GB x2
    CPU CoolerEKW
    CasePhantecs Elite
    Power SupplyCorsair AX 1200
    Keyboard ROG Strix Scope
    Mouse TBD
    OS win 10 pro
    Network Routerasus AX88U

    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    Thank you all for reporting this issue, we'll look into this further. The upcoming version should fix this issue completely, we'll be posting up the new version on the website soon.
    thanks and please do some cleaning with version numbers it's difficult to understand which one to use ...

  4. #14
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,855

    Im pretty sure it has nothing to do with ASUS and everything to do with User configurations and installations. Have to you looked in your startup to see if its listed and enabled and that its pointing to the right exe? There can be no signed drivers on something that has no drivers. This is not hardware.

    Works perfectly for me every time from cold boot as I don't do fast boot. When I start or restart I want everything loaded fresh, not the same problems reloaded that were recycled from a ram dump.

    What I would try is uninstall it, delete the installation folder if its still there, download Cccleaner and run registry checker and clean up your registry then reinstall. \

    Click image for larger version. 

Name:	ccc.png 
Views:	3 
Size:	34.8 KB 
ID:	61356
    Last edited by JustinThyme; 12-28-2016 at 02:31 PM.

  5. #15
    ROG Member Array i liek turtals PC Specs
    i liek turtals PC Specs
    MotherboardAsus Z170 Pro Gaming
    ProcessorIntel i7 6700K @ 4.5
    Memory (part number)G.Skill 2x8GB 2400Mhz C15
    Graphics Card #1Asus GTX 1070 Strix
    MonitorAsus MX299Q
    Storage #1Samsung 850 EVO 120GB & 500GB
    Storage #2WD 1TB C.Black & 2TB C.Green
    CPU CoolerNoctua NH-U14S Dual Fans in Push-Pull
    CaseCooler Master Silencio 650 Pure
    Power SupplyEVGA 650 Supernova G2
    Keyboard Logitech G510
    Mouse Logitech G602
    Headset Plantronics RIG 500HD
    Mouse Pad Logitech something
    Headset/Speakers Creative Labs something really old
    OS Windows 10 Pro x64

    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    8
    Posts
    18

    Make sure the exe is poiting to the right location huh?

    That's funny..

    The issue was resolved when I disabled Fast Boot (from power settings)

    That being said, fast boot is enabled by default and most people have no reason to disable it (because I want my system to boot up as fast as possible, sue me) I admire your fanboyism but I also find the "pretty sure it has nothing to do with Asus" approach a bit naive. You're right, in both cases. The issue was resolved when "I" as the user made a change on my system. But Asus also should assume that people have that setting enabled (again, by default) on their system.

    Don't get me wrong, I'm not blaming Asus here. It's not intentional, it's just an oversight and since they know where to look to resolve the issue now, I'm sure it'll be patched on the next version. I'll be using my computer fast boot disabled until then.

  6. #16
    ROG Enthusiast Array danone77 PC Specs
    danone77 PC Specs
    Laptop (Model)Lenovo ThinkPad T480
    MotherboardRampage 6 Apex (2002 Bios1 /3301 Bios2)
    Processori9 7900x / 10920x
    Memory (part number)4x8 GB Corsair CMD32GX4M4C3200C16-Rog
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 1080ti OC
    Graphics Card #2Asus Rog Strix 1080ti OC
    Sound Cardon Board...
    Monitor1.Asus Rog Swift PG278Q(Gsync) / 2.Asus VG248QE
    Storage #1Samsung 960 Pro 512GB x2 (OS)
    Storage #2Samsung 860 Evo 4TB (Data)
    CPU CoolerAlphacool Eisbaer Aurora (push/pull)
    CaseCorsair Graphite Series 780T
    Power SupplyCorsair AX 1200i
    Keyboard Razer Huntsman Elite/Razer Tartarus V2
    Mouse Razer Naga Pro
    Headset Yeti Stereo Mic
    Mouse Pad Asus Rog Sheath
    Headset/Speakers LOgitech Z-623
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterFritz 7490
    Accessory #1 1.Corsair Commander Pro (CLCP)SIV
    Accessory #2 2.Corsair Commander Pro (CLCL)SIV
    Accessory #3 Corsair Commander mini (CLCL)SIV

    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    10
    Posts
    54

    @ i like turtals
    exactly my opinion,
    disabled Fast Boot ,all is working!!(for now its ok!,but i hope Asus fix that)

    @Bahs is this the new Version 1.3.7.0 _ 2016/12/22??Its Newer than 1.4.0.8 from the release Date?
    Last edited by danone77; 01-01-2017 at 08:29 AM.

  7. #17
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by danone77 View Post
    @ i like turtals
    exactly my opinion,
    disabled Fast Boot ,all is working!!(for now its ok!,but i hope Asus fix that)

    @Bahs is this the new Version 1.3.7.0 _ 2016/12/22??Its Newer than 1.4.0.8 from the release Date?
    No, v1.4.0.8 is the latest public release version

  8. #18
    ROG Guru: Yellow Belt Array Erwin05 PC Specs
    Erwin05 PC Specs
    MotherboardAsus ROG Strix X570-E Gaming Bios v3604
    ProcessorAMD Ryzen 5 3600 @ 3,6 GHz
    Memory (part number)G.SKILL F4-3200C14D-16GFX
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX-GTX1070-8G-GAMING
    MonitorIiyama ProLite GB2488HSU-B1
    CPU CoolerCorsair H100i v2
    Power SupplySeasonic PRIME PX-650
    OS Windows 10 Home x64 - v20H2

    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    170

    I also disabled fastboot from the power settings in windows 10 and now GPU Tweak does start at cold boot.

    On both my old and newer pc it is working.
    Last edited by Erwin05; 01-04-2017 at 06:26 PM.

  9. #19
    ROG Guru: Green Belt Array panzlock PC Specs
    panzlock PC Specs
    Laptop (Model)ASUS X553M, ASUS Zenpad 10 Z300M, ASUS X542BA-DH99
    MotherboardASUS P8Z68-V LX, ASUS Z170-A, ASUS ROG Strix B350-F Gaming
    ProcessorIntel i5-2500K, Intel i7-6700K, AMD Ryzen R7 1700
    Memory (part number)8GB Kingston 1333MhzDDR3 C9, 16GB G.Skill Aegis 3000Mhz DDR4 C16, 16GB G.Skill Trident Z 3200Mhz C16
    Graphics Card #1EVGA GTX 560Ti, ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070 O8G OC, Sapphire Nitro+ RX Vega 56
    Monitor32" INSIGNIA 720p, 32" Samsung 1080p C32F391FWN, 32" ASUS 1440p VA32AQ
    Storage #1Seagate 150GB 7200RPM, Samsung 850 EVO 250GB 2.5" 6Gb/s Solid State Drive (X2)
    Storage #2Seagate 500GB 7200RPM, WD Blue 3TB - 5400 RPM SATA 6 Gb/s 64MB Cache 3.5 Inch
    CPU CoolerDeepcool GAMMAXX 300, Deepcool Lucifer V2, Wraith Spire
    CaseAntec Sonata, Deepcool Dukase V1, Deepcool Dukase V3
    Power SupplyATX 650, EVGA SuperNOVA 850 P2 (X2)
    Keyboard Logitech K220, MSI Interceptor DS4200 (X2)
    Mouse Microsoft 1850, Microsoft 4500, Gamdias Erebos LE, MSI DS 100, Redragon M601 Centrophorus
    Headset/Speakers Logitech Z313, Logitech Z506 (X2)
    OS Windows 10 Home X64, Windows 10 Pro X64 (X2)
    panzlock's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    54
    Posts
    702

    Quote Originally Posted by Detleg View Post
    Anyone know if this version allows users to apply a custom fan curve, and if so, does it affect 0dB fan operation?

  10. #20
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by panzlock View Post
    Anyone know if this version allows users to apply a custom fan curve, and if so, does it affect 0dB fan operation?
    Yes, you can apply custom fan curve and no it shouldn't affect 0dB feature as the card has to be under certain temperature to operate in 0dB, you would have to set a very aggressive fan curve for it to affect it in any way.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •