Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 31 to 40 of 61
  1. #31
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2016
    Reputation
    10
    Posts
    1

    nord street

    The Bios got removed (not avalable to download right now), this one is not stable at all

    I did 5 ways optimize , then anything change in the bios would get whole computer stuck

  2. #32
    ROG Guru: Orange Belt Array ondersma80 PC Specs
    ondersma80 PC Specs
    MotherboardMaximus VIII Hero Alpha
    Processori7-6700K
    Memory (part number)F4-3000C15D-16GTZ
    Graphics Card #1EVGA GTX 1070 SC
    Sound CardXonar DSX
    MonitorPG278Q
    Storage #1Samsung 960 Pro
    Storage #2Assorted SSD & HDD
    CPU CoolerNH-D14
    Power SupplySilencer MK III 850W
    Keyboard G105
    Mouse G700S
    Headset/Speakers Bose Companion 5
    OS Windows 10 - I moved on from the technology of the previous decade.

    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    257

    They have likely finished their public beta using the Hero owners. This update was never up for most other M8 boards (like my Hero Alpha). Perhaps they will make adjustments and re-release.

  3. #33
    ROG Guru: White Belt Array KotTHECat's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Reputation
    25
    Posts
    96

    Quote Originally Posted by ondersma80 View Post
    They have likely finished their public beta using the Hero owners. This update was never up for most other M8 boards (like my Hero Alpha). Perhaps they will make adjustments and re-release.
    Thats probably true. IMO this is not how the proper BIOS should look like:


    Btw, the "USB Keyboard and Mouse Simulator" option is still present in 3007, so i am not just guessing...
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos AMIBCP_ASUS.jpg  

    Last edited by KotTHECat; 12-20-2016 at 02:10 PM.
    Intel Core i7 6700K, ASUS Maximus VIII Hero, ASUS GTX 980 Strix, Kingston 2x8GB HX426C15FBK2/16, SanDisk Extreme Pro 240GB, Seagate 750GB, XFX Pro 750W, Windows 7 Ultimate

  4. #34
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    15

    After updating this bios (3007), i can't roll back to the previous one (2202)... it says "Selected file is not a proper BIOS!"
    And with this one XMP doesnt work, am i stuck with a broken bios?
    Last edited by Supr4; 12-20-2016 at 08:58 PM.

  5. #35
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    74

    Quote Originally Posted by Mr.Wolf View Post
    With speed shift enable in bios, my 6600K is always in turbo (adaptive OC at 4.5GHz), it's doesn't go to the lower CLK/Vcore steps.
    If I disable it, speed step works well.
    I have M8H and Win10.

    Does SST work in your system?
    I had windows 10 High Performance power plan, WITH processor power management, min processor state = 5%.
    With this setting Speed Shift doesn't work, but speed step works well.

    I changed to Balanced power plan and Speed Shift now works.

  6. #36
    ROG Member Array Kiernon PC Specs
    Kiernon PC Specs
    MotherboardASUS Maximus Hero X - BIOS 1704
    Processori7 8700k - 4.8 @ 1.25v
    Memory (part number)G.Skill 16GB 3200MHz DDR4 Trident Z (F4-3200C16D-16GTZ)
    Graphics Card #1EVGA XC Ultra RTX 2080 +100/+700
    Sound CardCreative Sound Blaster Z
    MonitorS2716DG 144mhz 1440p G-Sync + ASUS VG248QE 144mhz
    Storage #1Samsung 860 EVO 500GB
    Storage #2WD Black 2TB
    CPU CoolerNoctua NH-D15
    CaseEnthoo EVOLV ATX Tempered Glass
    Power SupplyEVGA SuperNOVA 850 P2
    Keyboard Ducky Skyline - Cherry Blue
    Mouse Logitech G903
    Headset Sennheiser HD598
    Mouse Pad Logitech PowerPlay
    Headset/Speakers Logitech Z623 THX 2.1
    OS Windows 10 x64 Pro 1809
    Kiernon's Avatar
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    11
    Posts
    20

    Quote Originally Posted by Supr4 View Post
    After updating this bios (3007), i can't roll back to the previous one (2202)... it says "Selected file is not a proper BIOS!"
    And with this one XMP doesnt work, am i stuck with a broken bios?
    I had the same problem, and used Flashback to go back to 2202.

    It worked perfectly fine.
    In dreams, I walk with you.

  7. #37
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    15

    ch launching rd liver

    never had to do that to rollback... fcuk this bios.

  8. #38
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2015
    Reputation
    10
    Posts
    34

    Quote Originally Posted by Supr4 View Post
    never had to do that to rollback... fcuk this bios.
    sucks but anytime you want to roll back now you have to use flashback. Tedious but it works.

  9. #39
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    8
    Posts
    208

    ASUS removed the 3007 BIOS from their homepage........Why?
    Last edited by emsir; 12-21-2016 at 10:26 AM.

  10. #40
    ROG Guru: Yellow Belt Array Terepin PC Specs
    Terepin PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z270F GAMING
    ProcessorIntel Core i7-6700K @4.8 GHz
    Memory (part number)CMK16GX4M2B3000C15
    Graphics Card #1MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8G
    Sound CardSupremeFX S1220A
    MonitorEizo Foris FS-2333BK
    Storage #1WDC WD1003FZEX
    Storage #2WDC WD40EZRZ
    CPU CoolerNoctua NH-U14S
    CaseFractal Design Define R6
    Power SupplySeasonic SS-860XP
    Keyboard Razer BlackWidow Chroma
    Mouse Razer DeathAdder Chroma
    Headset Razer Karken 7.1 V2
    Mouse Pad Razer Goliath Control
    OS Windoiws 10 v1703
    Network RouterASUS RT-AC56U

    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    126

    Quote Originally Posted by emsir View Post
    ASUS removed the 3007 BIOS from their homepage........Why?
    Because it was causing military conflict in Syria.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •