Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2015
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Rampage IV formula - what this means?

    Hello!

    My computer is having an odd behavior when I try to power it up. It doesn't start up at all, it doesn't make a sound.
    Only start, reset and clr cmos buttons are blinking. All at the same time like once in a two seconds or so. And the
    debug leds are not lit at all, so I can't troubleshoot using them like usually. So what does this mean? Is my Rampage IV
    board fried now or what? I have had the same bios settings and everything for the last 4 years so nothing has been
    touched before this started.

    I have tried if the computer is in sleep mode, but no. I have removed the battery from the motherboard to reset the settings and
    also pressed the clear cmos, start and reset buttons, but nothing happens. Not even a beep.

    I have also tried a new PSU and GPU and I have removed and reattached drams and GPU. There is not much to do, but if someone
    knows why those start and reset and clr cmos buttons are blinking please tell me.
    Otherwise this would be my third broken
    Rampage board.. And the warranty is outdated already, of course just in time.

    MOBO: Rampage 4 Formula
    PROS: Intel i7 3820
    PSU: Corsair 1000W and 650W
    Last edited by Piste; 12-21-2016 at 05:58 PM.

  2. #2
    ROG 師傅 Array Arne Saknussemm PC Specs
    Arne Saknussemm PC Specs
    Laptop (Model)Laptop?...No way! (Model?...Jun Amaki...yes way!)
    MotherboardROG ZENITH EXTREME
    ProcessorTHREADRIPPER 1920X
    Memory (part number)F4-3200C14Q-32GVK
    Graphics Card #1GTX Titan X
    Graphics Card #2SLI is dead to me
    Graphics Card #3Tri SLI is even dead to Nvidia
    Graphics Card #4Quad SLI is dead to everybody especially my credit card
    Sound CardXonar Essence STX
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    Storage #1Samsung 950 PRO
    Storage #22x OCZ VERTEX 3/2x WD Caviar Black 500GB / 2x WD RED 2TB
    CPU CoolerCustom Loop: Dual D5s, Dual Alphacool Monsta 480s, XSPC Raystorm Neo TR4, EK TitanX WaterBlock
    CaseNope!...Phobya Bench...let it all hang out man!
    Power SupplySeasonic SS-1200XP3
    Keyboard Logitech G810 or Fender Rhodes Electric Piano (MKI 73)
    Mouse G502 or Speedy Gonzalez...not Mickey...don't do Disney!
    Headset ...firmly on neck
    Mouse Pad Mouse don't got his own pad man...lives with me
    Headset/Speakers Edifier Spinnaker...or you mean the speakers in my head...man too many voices to name them all
    OS Win XP, 7, 8, 8.1 and Windows 10 Spyware Edition
    Network Router56k modem
    Accessory #1 Umm...nice tie?
    Accessory #2 Err...belt?
    Accessory #3 3 accessories?! I'm not a girl!!
    Arne Saknussemm's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    498
    Posts
    13,504

    Sorry Piste...your post seems to have gone unnoticed

    You sort anything out in the meantime?

    Does sound like the board might have died if you have tried another PSU and the other steps.

    Sometimes hard to tell if board or CPU though...sometimes comes down to being able to substitute one of these..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •