Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 52
  1. #1
    ROG Enthusiast Array armin_maleki PC Specs
    armin_maleki PC Specs
    MotherboardRampage v10
    ProcessorCor i7 6850K
    Memory (part number)Trident Z
    Graphics Card #1Rog Strix 1070
    Storage #1Evo 960
    CPU CoolerEK-XLC Predator 360
    Casecorsair 760t white
    Power Supplycooler master v1200 platinum
    Keyboard HyperX kingstone
    Mouse Logitech mxmaster
    Mouse Pad HyperX kingstone
    Network RouterTplink archer c9
    armin_maleki's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    54

    rampage v10 new bios?1502?!

    i see this at rampage v10 support now
    is it true?
    new bios just in windows 7 X64?1502?
    Click image for larger version. 

Name:	1-11-2017 10-29-56 PM.jpg 
Views:	4 
Size:	39.0 KB 
ID:	61803

  2. #2
    ROG Guru: Brown Belt Array Brighttail PC Specs
    Brighttail PC Specs
    Laptop (Model)Asus G751JT
    MotherboardAsus x299 Rampage VI Extreme
    ProcessorIntel i9-7900x
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum SE 3200Mhz 4x8
    Graphics Card #1MSI GTX 1080TI
    MonitorAcer XB321HK (4k,IPS,G-sync)
    Storage #1Intel 900p (Boot) 2xSM961 (RAID 0) Games
    Storage #2Samsung 850 Pro 512GB - WD Black 4TB
    CPU CoolerCustom Water Cool
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX 1200i
    Keyboard Corsair Platinum 95
    Mouse Asus SPATHA
    Mouse Pad Corsair MM800
    Headset/Speakers Kanyo Y5
    OS Windows 10 64 bit
    Accessory #1 2 x Alphacool Full Copper Radiator 420mm/280mm
    Accessory #2 Monsoon MMRS reservoir w/ 2 x D5 Vario Pump
    Accessory #3 Monsoon Free Center Compression Fittings

    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    33
    Posts
    1,331

    You are correct, there is a new BIOS there.

    I have downloaded it and flashed my BIOS. Thus far no issues, especially with my RAM. Before the 1003 version wouldn't work with my Corsair Dominator Platinum SE RAM without me upping the voltage, whereas 901 worked perfectly in XMP profile.

    This version seems to be solid, i'll be doing more tests now. Still issues with bluetooth not working tho.


    **EDIT** Whoops spoke too soon. Getting the same errors when I play games and do some stress tests as i did before. Seems like my memory isn't liked by these new BIOS. So back to 901 for me.
    Last edited by Brighttail; 01-11-2017 at 09:32 PM.
    Panteks Enthoo Elite / Asus x299 Rampage VI Extreme / Intel I9-7900X / Corsair Dominator Platinum SE 4x8 3200MHz
    MSI GTX 1080 TI / 2x Intel 900p in a bootable VROC RAID 0 / Samsung 960 Pro 512GB
    Samsung 850 PRO 512GB / Western Digital Gold 8TB HD
    Corsair AX 1200i / Corsair Platinum K95 / Asus Spatha
    Acer XB321HK 4k, IPS, G-sync Monitor / Water Cooled / Asus G571JT Laptop

  3. #3
    ROG Guru: Green Belt Array FireRx PC Specs
    FireRx PC Specs
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorIntel 7900 X
    Memory (part number)Corsair CMD32GX4MA2800c16
    Graphics Card #1EGVA RTX 2080ti
    Sound Cardonboard
    MonitorLG 34" curved
    Storage #1Samsung 960 M2 SSD 1 terabyte
    Storage #2Samsumg 850 PRO SSD 1Tb
    CPU CoolerCorsair H80i
    CaseLian Li VS2000
    Power SupplyThermaltake 1200 modular
    Keyboard Logitech K800
    Mouse Logitech
    Headset Powerbeat2 wireless
    Mouse Pad Xtrac Ripper XL
    Headset/Speakers logitech
    OS Windows 10 Pro 17692
    Network RouterNetGear
    Accessory #1 Logitech G940 FLight gear
    FireRx's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    33
    Posts
    712

    yeah ,
    I'll wait til others chime in before I take the leap. Thanks, guys
    Intel Core i9 7900X @4.7ghz @1.219v
    Asus Rampage VI Extreme [bios 1902]
    LG (34U97-s) Monitor 3440 x1440
    Nvidia RTX 2080ti
    Windows 10 Pro

  4. #4
    ROG Guru: Black Belt Array Hopper64 PC Specs
    Hopper64 PC Specs
    MotherboardAsus R6EO Bios 0702
    Processori9 9900X @ 4.9 1.28V VCore
    Memory (part number)GSkill F4-3600C16Q2-64GTZR
    Graphics Card #1EVGA 2080 Ti Kingpin
    Sound CardCreative SB AE7
    MonitorAsus ROG PG349Q
    Storage #1Intel 905p M.2 360G
    CPU CoolerEKWB Velocity RGB and Revo XRes 140 D5
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Asus Strix Flare
    Mouse Asus ROG Gladius II Origin
    OS Windows 10 64
    Hopper64's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    36
    Posts
    2,063

    Boot up time seems faster to me, but I have no objective measure for this.

  5. #5
    ROG Guru: Brown Belt Array tistou77 PC Specs
    tistou77 PC Specs
    MotherboardRampage VI Extreme
    Processor7980XE @4.6Ghz
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB Royal 4x8Gb @4000 C16
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080ti XC Ultra
    Sound CardXonar Phoebus
    MonitorDell U2417H
    Storage #1Intel M2 Optane 905P
    Storage #2Samsung 970 EVO Plus
    CPU CoolerWatercooling
    CaseLian Li A77F
    Power SupplySeasonic Prime Ultra Titanium 1000W
    Keyboard Logitech LIK
    Mouse Logitech MX revolution
    OS Windows 10 Pro x64
    tistou77's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    91
    Posts
    1,395

    Quote Originally Posted by Brighttail View Post
    You are correct, there is a new BIOS there.

    I have downloaded it and flashed my BIOS. Thus far no issues, especially with my RAM. Before the 1003 version wouldn't work with my Corsair Dominator Platinum SE RAM without me upping the voltage, whereas 901 worked perfectly in XMP profile.
    You have what frequency and timings for your Platinum SE ?
    Sorry for my english


    Case: Lian Li A77F
    MB: Rampage VI Extreme
    CPU: i9 7980XE
    RAM: G.Skill Trident Z RGB Royal 4x8Gb @4000 C16
    GPU: EVGA RTX 2080ti XC Ultra
    PSU: Seasonic Prime Ultra Titanium 1000W
    OS: Intel M2 Optane 905P
    DATA: Samsung 970 EVO Plus
    SOUND: Asus Xonar Phoebus

  6. #6
    ROG Guru: Brown Belt Array Brighttail PC Specs
    Brighttail PC Specs
    Laptop (Model)Asus G751JT
    MotherboardAsus x299 Rampage VI Extreme
    ProcessorIntel i9-7900x
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum SE 3200Mhz 4x8
    Graphics Card #1MSI GTX 1080TI
    MonitorAcer XB321HK (4k,IPS,G-sync)
    Storage #1Intel 900p (Boot) 2xSM961 (RAID 0) Games
    Storage #2Samsung 850 Pro 512GB - WD Black 4TB
    CPU CoolerCustom Water Cool
    CasePhanteks Enthoo Elite
    Power SupplyCorsair AX 1200i
    Keyboard Corsair Platinum 95
    Mouse Asus SPATHA
    Mouse Pad Corsair MM800
    Headset/Speakers Kanyo Y5
    OS Windows 10 64 bit
    Accessory #1 2 x Alphacool Full Copper Radiator 420mm/280mm
    Accessory #2 Monsoon MMRS reservoir w/ 2 x D5 Vario Pump
    Accessory #3 Monsoon Free Center Compression Fittings

    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    33
    Posts
    1,331

    Quote Originally Posted by tistou77 View Post
    You have what frequency and timings for your Platinum SE ?

    XMP profile. 14-16-16-36 I have also manually set it up in the memory area.

    For some reason i can get it to be stable if I pump 1.38v into the RAM, but no reason to do that...
    Panteks Enthoo Elite / Asus x299 Rampage VI Extreme / Intel I9-7900X / Corsair Dominator Platinum SE 4x8 3200MHz
    MSI GTX 1080 TI / 2x Intel 900p in a bootable VROC RAID 0 / Samsung 960 Pro 512GB
    Samsung 850 PRO 512GB / Western Digital Gold 8TB HD
    Corsair AX 1200i / Corsair Platinum K95 / Asus Spatha
    Acer XB321HK 4k, IPS, G-sync Monitor / Water Cooled / Asus G571JT Laptop

  7. #7
    ROG Enthusiast Array armin_maleki PC Specs
    armin_maleki PC Specs
    MotherboardRampage v10
    ProcessorCor i7 6850K
    Memory (part number)Trident Z
    Graphics Card #1Rog Strix 1070
    Storage #1Evo 960
    CPU CoolerEK-XLC Predator 360
    Casecorsair 760t white
    Power Supplycooler master v1200 platinum
    Keyboard HyperX kingstone
    Mouse Logitech mxmaster
    Mouse Pad HyperX kingstone
    Network RouterTplink archer c9
    armin_maleki's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    54

    Quote Originally Posted by Brighttail View Post
    You are correct, there is a new BIOS there.

    I have downloaded it and flashed my BIOS. Thus far no issues, especially with my RAM. Before the 1003 version wouldn't work with my Corsair Dominator Platinum SE RAM without me upping the voltage, whereas 901 worked perfectly in XMP profile.

    This version seems to be solid, i'll be doing more tests now. Still issues with bluetooth not working tho.


    **EDIT** Whoops spoke too soon. Getting the same errors when I play games and do some stress tests as i did before. Seems like my memory isn't liked by these new BIOS. So back to 901 for me.
    i must set ram voltage to 1.5V for normal boot in 16/18/18/36-3200MHZ...i hope fix this issue
    bluetooth issue is still yet?
    sorry for my bad english

  8. #8
    ROG Guru: Gold Belt Array Menthol PC Specs
    Menthol PC Specs
    MotherboardM 10 Apex / XI gene
    Processor8700K / 9900K
    Memory (part number)2x8 Gskill Trident Z 4266/2x2x8 Gskill Trident Z 4500
    Graphics Card #1RTX 2080ti / GTX 1060
    Sound CardSoundBlaster Ae5 / Onboard
    MonitorBENQ 32" 4K
    Storage #1Intel 900p 480GB/Samsung 960 Pro 1TB
    Storage #2Intel 750 1.2TB/Plextor 1 TB 2X 950 Pro
    CPU CoolerCorsair H150i AIO / H1110i
    CaseCorsair 740 ? Lian Li Air
    Power SupplyCorsair AX 1200i / AX 1200i
    Keyboard Corsair
    Mouse ASUS Strix
    Headset HyperX Cloud Alpha
    Mouse Pad ASUS
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS 10 X64 Pro
    Network RouterVerizon Fios
    Accessory #1 Intel Wifi BT pcie card
    Accessory #2 Red Bull
    Accessory #3 English Breakfast Tea
    Menthol's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    241
    Posts
    4,547

    Brighttail, I always set my vram a little higher then specs to assure stability even if not needed, I have been running my set of GSkill 3200mhz cl14-14-14 at 3400mhz 1.425 volts with some other timings tightened since day one without any issues

    armin_maleki, please list all your hardware specs, while I don't think 1.5 volts will harm anything it shouldn't need this much voltage at XMP settings, have you made any changes to VCSSA voltage?
    What motherboard, CPU, etc. are you using

  9. #9
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Quote Originally Posted by Hopper64 View Post
    Boot up time seems faster to me, but I have no objective measure for this.
    It is faster.

  10. #10
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Oct 2014
    Reputation
    10
    Posts
    56

    Does it work with windows 10 ?

Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •