Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    ROG Member Array fpex73 PC Specs
    fpex73 PC Specs
    Laptop (Model)MBP 15 retina
    MotherboardAsus Rampage V Ed. 10
    Processori7 6900k
    Memory (part number)Trident Z F4-3200C14Q-64GTZSW
    Graphics Card #1EVGA Hybrid FTW 1080
    MonitorSamsung LC34F791WQUXEN + Wacom Cintiq 24HD Touch
    Storage #1Samsung 960 EVO 1Tb
    Storage #2HGST 500Gb + WD 750 GB HDD
    CPU CoolerCorsair H115i
    CasePhanteks Primo SE
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Razer Blackwidow Chroma
    Mouse Razer Mamba
    Headset M&J MJ2
    Mouse Pad Razer Firefly
    OS Windows 10
    Network RouterAsus RT-AC68U
    Accessory #1 LG BH16NS55 BD Burner
    Accessory #2 Wacom Intuos Pro M wireless

    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Anybody got WiFi working with windows10?

    No matter which network i try i get "cannot connect".
    I tried already:
    *- remove and reinstall drivers (from asus)
    *- disable IPv6
    *- update drivers (useless as it says i have the latest).

    Currently I am resorting to a repeater with a cable, but it seems a shame ...

    Thanks for any suggestion.*

  2. #2
    ROG Guru: Orange Belt Array red454 PC Specs
    red454 PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme BIOS 3801
    Processor5820K
    Memory (part number)32GB - G.Skill F4-2800C16Q-32GRK
    Graphics Card #1GTX Titan X
    MonitorDual 23"
    Storage #1Samsung 850 EVO 500GB SSD
    Storage #2Samsung 850 EVO 500GB SSD
    CPU CoolerCooler Master Nepton 280L
    CaseThermaltake Core X9
    Power SupplyDARK POWER PRO 11 1000W
    Keyboard Logitech G19S
    Mouse Logitech G600
    OS Win 10 Pro 64bit
    Network RouterLinksys EA9500
    Accessory #1 FreeNAS Server with 8TB
    red454's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    32
    Posts
    429

    Mine works fine - no issues. I am using a Linksys EA9500.


    What router are you using?
    Do you have other devices already connected to your wifi?
    Is the wifi enabled in your BIOS?
    Are the antennas connected to the outputs on the motherboard I/O panel?
    Last edited by red454; 01-13-2017 at 03:54 PM.
    ASUS Rampage V Extreme BIOS 3801 | i7-5820K | Thermaltake Core X9 | G.Skill F4-2800C16Q-32GRK | Cooler Master Nepton 280L | Dual Samsung 850EVO 500GB SSD | PSU: DARK POWER PRO 11 1000W | 3TB & 4TB HDD | NVIDIA GTX Titan X | ASUS 24x DVD±RW Drive | Win10 Pro

  3. #3
    ROG Member Array fpex73 PC Specs
    fpex73 PC Specs
    Laptop (Model)MBP 15 retina
    MotherboardAsus Rampage V Ed. 10
    Processori7 6900k
    Memory (part number)Trident Z F4-3200C14Q-64GTZSW
    Graphics Card #1EVGA Hybrid FTW 1080
    MonitorSamsung LC34F791WQUXEN + Wacom Cintiq 24HD Touch
    Storage #1Samsung 960 EVO 1Tb
    Storage #2HGST 500Gb + WD 750 GB HDD
    CPU CoolerCorsair H115i
    CasePhanteks Primo SE
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Razer Blackwidow Chroma
    Mouse Razer Mamba
    Headset M&J MJ2
    Mouse Pad Razer Firefly
    OS Windows 10
    Network RouterAsus RT-AC68U
    Accessory #1 LG BH16NS55 BD Burner
    Accessory #2 Wacom Intuos Pro M wireless

    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    15

    I tries few routers including an asus and an alfa with settings that works with all sort of devices and computers already (windows, linux and apple).
    Wifi is enables and the antenna connected.
    In fact the issue is that when i try to connect i get the infamous "cannot connect to this network" win error! I tried many things i found on the net, but none worked. I have been trying to look also for new drivers, but I only found the one from asus that i already had installed.*

  4. #4
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    Wi-Fi works fine for me as well. I'm using the drivers from the support page.

  5. #5
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,858

    If you are seeing the router in the WiFi list with a decent signal I would be leaning toward something in the security of either the router or he OS or even AV and/or firewall settings.*
    One thing to try is to delete that profile
    Click the Network icon on the lower right corner of your screen. Click Network settings. Click Manage Wi-Fi settings. Under Manage known networks, click the network you want to delete. Click Forget. The wireless network profile is deleted.

    Then go to device manger and delete the adaptor. When you see it's gone from the list right click and scan for hardware changes. *It should come back then reload the driver and try to connect again.*
    **

  6. #6
    ROG Member Array fpex73 PC Specs
    fpex73 PC Specs
    Laptop (Model)MBP 15 retina
    MotherboardAsus Rampage V Ed. 10
    Processori7 6900k
    Memory (part number)Trident Z F4-3200C14Q-64GTZSW
    Graphics Card #1EVGA Hybrid FTW 1080
    MonitorSamsung LC34F791WQUXEN + Wacom Cintiq 24HD Touch
    Storage #1Samsung 960 EVO 1Tb
    Storage #2HGST 500Gb + WD 750 GB HDD
    CPU CoolerCorsair H115i
    CasePhanteks Primo SE
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Razer Blackwidow Chroma
    Mouse Razer Mamba
    Headset M&J MJ2
    Mouse Pad Razer Firefly
    OS Windows 10
    Network RouterAsus RT-AC68U
    Accessory #1 LG BH16NS55 BD Burner
    Accessory #2 Wacom Intuos Pro M wireless

    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Tried already, next i turn off AV and firewall (The are redu dent in my configuration anyhow)

  7. #7
    ROG Enthusiast Array armin_maleki PC Specs
    armin_maleki PC Specs
    MotherboardRampage v10
    ProcessorCor i7 6850K
    Memory (part number)Trident Z
    Graphics Card #1Rog Strix 1070
    Storage #1Evo 960
    CPU CoolerEK-XLC Predator 360
    Casecorsair 760t white
    Power Supplycooler master v1200 platinum
    Keyboard HyperX kingstone
    Mouse Logitech mxmaster
    Mouse Pad HyperX kingstone
    Network RouterTplink archer c9
    armin_maleki's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    54

    use windows 8.1 driver and install in Windows 10 work perfectly for me
    with windows 10 own driver in asus site just connect to 5G ssid cant connect to 2.4G

  8. #8
    ROG Guru: Orange Belt Array DooRules's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    20
    Posts
    414

    No issues here with wifi either. Use it quite a bit to cast to the tv.
    7980XE on Asus ApexVI
    Zotac 2080Ti
    Intel 900P
    2 x Samsung 950 Pro
    EVGA 1600W
    Alienware 34"
    Samsung 28" 4K

  9. #9
    ROG Member Array fpex73 PC Specs
    fpex73 PC Specs
    Laptop (Model)MBP 15 retina
    MotherboardAsus Rampage V Ed. 10
    Processori7 6900k
    Memory (part number)Trident Z F4-3200C14Q-64GTZSW
    Graphics Card #1EVGA Hybrid FTW 1080
    MonitorSamsung LC34F791WQUXEN + Wacom Cintiq 24HD Touch
    Storage #1Samsung 960 EVO 1Tb
    Storage #2HGST 500Gb + WD 750 GB HDD
    CPU CoolerCorsair H115i
    CasePhanteks Primo SE
    Power SupplyCorsair AX1500i
    Keyboard Razer Blackwidow Chroma
    Mouse Razer Mamba
    Headset M&J MJ2
    Mouse Pad Razer Firefly
    OS Windows 10
    Network RouterAsus RT-AC68U
    Accessory #1 LG BH16NS55 BD Burner
    Accessory #2 Wacom Intuos Pro M wireless

    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by armin_maleki View Post
    use windows 8.1 driver and install in Windows 10 work perfectly for me
    with windows 10 own driver in asus site just connect to 5G ssid cant connect to 2.4G
    which driver should i try then? Right now I am using a wifi repeater I had laying around and a cable. But the integrated wifi in the mobo woudl be faster :-)

  10. #10
    ROG Enthusiast Array armin_maleki PC Specs
    armin_maleki PC Specs
    MotherboardRampage v10
    ProcessorCor i7 6850K
    Memory (part number)Trident Z
    Graphics Card #1Rog Strix 1070
    Storage #1Evo 960
    CPU CoolerEK-XLC Predator 360
    Casecorsair 760t white
    Power Supplycooler master v1200 platinum
    Keyboard HyperX kingstone
    Mouse Logitech mxmaster
    Mouse Pad HyperX kingstone
    Network RouterTplink archer c9
    armin_maleki's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    54

    Quote Originally Posted by fpex73 View Post
    which driver should i try then? Right now I am using a wifi repeater I had laying around and a cable. But the integrated wifi in the mobo woudl be faster :-)
    if you install windows 10 wifi driver uninstall it and intall windiws 8.1 wifi driver in windows 10 from your usb motherboard flash

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •