Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 21
  1. #11
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    During reboot and loss of signal, does your system halt? Or does it continue to boot into Windows and you just can't see anything on screen?

  2. #12
    ROG Enthusiast Array Daggi PC Specs
    Daggi PC Specs
    MotherboardASUS Rampage V Extreme & Rampage V 10 Edition
    ProcessorIntel Core i7 5930K & Intel Core i7 6900K
    Memory (part number)G.Skill Ripjaws 4 F4-2400c15q2-64GRK & F4-3000C15Q-32GRK
    Graphics Card #1Gigabyte GTX 980 Ti Gaming with EK waterblock
    Graphics Card #2EVGA GTX1080 FTW with EK waterblock
    MonitorASUS PB 278 Q & ASUS PB 278 QR
    Storage #1Intel 750 SSD 400GB PCIe 3.0 HHHL & Intel 530 SSD
    Storage #22 X WD Green 3 TB & WD Red 3 TB
    CPU CoolerEK Supremacy EVO+ mobo Kit & EK RV10 full cover block
    CaseCorsair 900D & Caselabs THW10
    Power SupplyCorsair AX 1200 i & Corsair AX 1500 i
    Keyboard Corsair K70 & Logitech G810 Orion
    Mouse Logitech 502 Proteus Core
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad
    Headset/Speakers Logitech Z-906
    OS Microsoft Windows 10 Pro
    Network RouterASUS RT 68 AC
    Daggi's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    During reboot and loss of signal, does your system halt? Or does it continue to boot into Windows and you just can't see anything on screen?
    It boots into windows. So i have to use Alt+F4 then hit Enter to shut down.

  3. #13

  4. #14
    ROG Enthusiast Array Daggi PC Specs
    Daggi PC Specs
    MotherboardASUS Rampage V Extreme & Rampage V 10 Edition
    ProcessorIntel Core i7 5930K & Intel Core i7 6900K
    Memory (part number)G.Skill Ripjaws 4 F4-2400c15q2-64GRK & F4-3000C15Q-32GRK
    Graphics Card #1Gigabyte GTX 980 Ti Gaming with EK waterblock
    Graphics Card #2EVGA GTX1080 FTW with EK waterblock
    MonitorASUS PB 278 Q & ASUS PB 278 QR
    Storage #1Intel 750 SSD 400GB PCIe 3.0 HHHL & Intel 530 SSD
    Storage #22 X WD Green 3 TB & WD Red 3 TB
    CPU CoolerEK Supremacy EVO+ mobo Kit & EK RV10 full cover block
    CaseCorsair 900D & Caselabs THW10
    Power SupplyCorsair AX 1200 i & Corsair AX 1500 i
    Keyboard Corsair K70 & Logitech G810 Orion
    Mouse Logitech 502 Proteus Core
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad
    Headset/Speakers Logitech Z-906
    OS Microsoft Windows 10 Pro
    Network RouterASUS RT 68 AC
    Daggi's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    Have you tried swapping HDMI/DP cables?
    Yes, tried 3 HDMI, 4 DP and 2 DVI cables but no diference.

  5. #15
    ROG Guru: Grand Master Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    339
    Posts
    15,255

    It does sound like a PCIe slot problem. Is it working for you now or are you still experiencing the same problem? Also ahve you tried reseating your CPU and examining the CPU socket for any bent or missing pins?

  6. #16
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2014
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    It does sound like a PCIe slot problem. Is it working for you now or are you still experiencing the same problem? Also ahve you tried reseating your CPU and examining the CPU socket for any bent or missing pins?
    Board is experiencing similar issues. Started when I flashed the newest BIOS computer wouldn't boot cleared CMOS so I tried to do the BIOS flashback method holding in the button on the back of the motherboard and it succeeded but then all I could get was Q code 55 and it would not boot or do anything else at all luckily I was able to switch back two bios number two and it didn't want to work either so after resetting the computer about a dozen times it finally started working but now every time I reset it goes through a bunch of Q code loops and I had to reset a couple of times before I can get it to boot

  7. #17
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    10
    Posts
    23

    I have about 8 USB thumb drives. Of the 8 only 1 works for the bios flashback (all formated the exact same way). Its the oldest thumb drive I own its a USB 2.0 drive. If that ever dies not sure how I will flashback again lol.

  8. #18
    ROG Enthusiast Array Daggi PC Specs
    Daggi PC Specs
    MotherboardASUS Rampage V Extreme & Rampage V 10 Edition
    ProcessorIntel Core i7 5930K & Intel Core i7 6900K
    Memory (part number)G.Skill Ripjaws 4 F4-2400c15q2-64GRK & F4-3000C15Q-32GRK
    Graphics Card #1Gigabyte GTX 980 Ti Gaming with EK waterblock
    Graphics Card #2EVGA GTX1080 FTW with EK waterblock
    MonitorASUS PB 278 Q & ASUS PB 278 QR
    Storage #1Intel 750 SSD 400GB PCIe 3.0 HHHL & Intel 530 SSD
    Storage #22 X WD Green 3 TB & WD Red 3 TB
    CPU CoolerEK Supremacy EVO+ mobo Kit & EK RV10 full cover block
    CaseCorsair 900D & Caselabs THW10
    Power SupplyCorsair AX 1200 i & Corsair AX 1500 i
    Keyboard Corsair K70 & Logitech G810 Orion
    Mouse Logitech 502 Proteus Core
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad
    Headset/Speakers Logitech Z-906
    OS Microsoft Windows 10 Pro
    Network RouterASUS RT 68 AC
    Daggi's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Quote Originally Posted by Chino View Post
    It does sound like a PCIe slot problem. Is it working for you now or are you still experiencing the same problem? Also ahve you tried reseating your CPU and examining the CPU socket for any bent or missing pins?
    No bent pins. I have to do the whole round with switching cards.When I get it up and running again it works fine. Worked great a week or so then I ran into the issue after a reboot. Only the USB Bios flashback problem that is present all the time

  9. #19
    ROG Enthusiast Array Daggi PC Specs
    Daggi PC Specs
    MotherboardASUS Rampage V Extreme & Rampage V 10 Edition
    ProcessorIntel Core i7 5930K & Intel Core i7 6900K
    Memory (part number)G.Skill Ripjaws 4 F4-2400c15q2-64GRK & F4-3000C15Q-32GRK
    Graphics Card #1Gigabyte GTX 980 Ti Gaming with EK waterblock
    Graphics Card #2EVGA GTX1080 FTW with EK waterblock
    MonitorASUS PB 278 Q & ASUS PB 278 QR
    Storage #1Intel 750 SSD 400GB PCIe 3.0 HHHL & Intel 530 SSD
    Storage #22 X WD Green 3 TB & WD Red 3 TB
    CPU CoolerEK Supremacy EVO+ mobo Kit & EK RV10 full cover block
    CaseCorsair 900D & Caselabs THW10
    Power SupplyCorsair AX 1200 i & Corsair AX 1500 i
    Keyboard Corsair K70 & Logitech G810 Orion
    Mouse Logitech 502 Proteus Core
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad
    Headset/Speakers Logitech Z-906
    OS Microsoft Windows 10 Pro
    Network RouterASUS RT 68 AC
    Daggi's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Quote Originally Posted by Spartanjet View Post
    I have about 8 USB thumb drives. Of the 8 only 1 works for the bios flashback (all formated the exact same way). Its the oldest thumb drive I own its a USB 2.0 drive. If that ever dies not sure how I will flashback again lol.
    Only 8 thumb drives?
    I have at least 25. some are USB3 but most of them is USB2.0 Most of mine works great on my boards, RVE, RIVE, Z97I-PLUS and GENE-VI

  10. #20
    ROG Enthusiast Array Daggi PC Specs
    Daggi PC Specs
    MotherboardASUS Rampage V Extreme & Rampage V 10 Edition
    ProcessorIntel Core i7 5930K & Intel Core i7 6900K
    Memory (part number)G.Skill Ripjaws 4 F4-2400c15q2-64GRK & F4-3000C15Q-32GRK
    Graphics Card #1Gigabyte GTX 980 Ti Gaming with EK waterblock
    Graphics Card #2EVGA GTX1080 FTW with EK waterblock
    MonitorASUS PB 278 Q & ASUS PB 278 QR
    Storage #1Intel 750 SSD 400GB PCIe 3.0 HHHL & Intel 530 SSD
    Storage #22 X WD Green 3 TB & WD Red 3 TB
    CPU CoolerEK Supremacy EVO+ mobo Kit & EK RV10 full cover block
    CaseCorsair 900D & Caselabs THW10
    Power SupplyCorsair AX 1200 i & Corsair AX 1500 i
    Keyboard Corsair K70 & Logitech G810 Orion
    Mouse Logitech 502 Proteus Core
    Headset Logitech G430
    Mouse Pad Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad
    Headset/Speakers Logitech Z-906
    OS Microsoft Windows 10 Pro
    Network RouterASUS RT 68 AC
    Daggi's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Today i tried to do a usb bios flashback again before I RMA my board. I worked but only the light on the USB BIOS flasback button was blinking, the Bios 1 LED did not blink. But anyways the bios was updated. The computer started and I had to hit F1 to enter BIOS and that's normal. restarted and booted into Windows like a charm.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •