Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    5

    G20 Mainboard Upgrade possible?

    (i wrongly postet in another part of the Forum and hopefully I get an answer here=
    Is the mainboard a specialized part for the G20 or is there a way to upgrade the mb with something new?

  2. #2
    Banned Array JustinThyme PC Specs
    JustinThyme PC Specs
    Laptop (Model)G752VY-DH72
    MotherboardRampage VI Extreme
    ProcessorI9 9940X
    Memory (part number)64GB DDR4 8x8 Corsair Dominator Platinum 3800 MHz @ C17
    Graphics Card #1ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1GHz
    Graphics Card #2ASUS Strix 2080Ti O11G @ 2.1Ghz
    Graphics Card #3ROG Nvlink
    Graphics Card #4Have to feed animals
    Sound CardExternal Audioengine D1 24 bit 192kbps DAC
    MonitorASUS PG348Q @ 100Hz
    Storage #1Intel 905P 480GB U2 flavor
    Storage #2Samsung 850 EVO 1TB X2 in RAID 0, 960 PRO 1TB DIMM.2_1
    CPU CoolerHeatKiller IV PRO and VRM blocks ,Dual D5 PWM serial, 2X 480, 1X 360 RADS
    CasePhanteks Enthoo Elite 8X LL120 PWM, 3X LL140 PWM, 12 SP120 PWM 1x AF140 PWM
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard ASUS Claymore
    Mouse ASUS Spatha, Logitech MX Master
    Headset Sennheiser HD 700
    Mouse Pad ASUS ROG Sheath
    Headset/Speakers Audioengine A5+ with SVS SB-1000 Sub
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterNetGear NightHawk X10
    Accessory #1 NetGear Prosafe 10GBe Switch
    Accessory #2 Qnap TVS-682 NAS modded with I7 CPU

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    144
    Posts
    3,859

    You might get lucky and be able to swap with a different model G20 but as for just buying any random board and it fitting and working, that's going to be a no.*

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by JustinThyme View Post
    You might get lucky and be able to swap with a different model G20 but as for just buying any random board and it fitting and working, that's going to be a no.*
    sorry for literally popping out of nowhere and reviving this in 2019, but I need serious help. I might get a g20bm (the amd version) or a g20aj ( the 4th gen intel version), and I was wondering if I could swap either of these with the motherboard of the g20ci/cb , as I heard the c series support 7th gen intel processors. I s this at all possible or no, and will they easily be swappable without any additional problems or swaps required like ram and STUFF??

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •