Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 41
  1. #21
    ROG Enthusiast Array lufiron PC Specs
    lufiron PC Specs
    MotherboardMaximus IX Apex
    Processordelidded 7700k @ 5ghz 1.35v
    Memory (part number)gskill 2x16 3200 cas 14
    Graphics Card #1GTX 1080ti @ 2 ghz
    MonitorAsus ROG Swift PG279
    Storage #1960 pro
    Storage #2960 pro
    CPU Coolernoctua D15S
    CaseCooler Master 5 freeform
    Power SupplySeasonic 850w prime titanium
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Logitech G502

    Join Date
    Jan 2017
    Reputation
    28
    Posts
    53

    I got my delidded 7700k currently running 5ghz @ 1.35v with a 3200 c14 gskill kit. *Max temp Ive seen when benchmarking is 67c. *Using air cooling with a Noctua NH-D15S.

    Delidded using the Rockit 88 and CLU.

  2. #22
    ROG Guru: Brown Belt Array MrAgapiGC PC Specs
    MrAgapiGC PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Code
    Processor9900K
    Memory (part number)CMK32GX4M4B3600C18
    Graphics Card #1STRIX-GTX1080ti-O8G-GAMING
    MonitorAOC AGON AG2701QX (2)
    Storage #1Samsung 960 EVO 256GB
    Storage #2Kingston Savage 500GB
    CPU CoolerNzxt X74 360mm AIO
    CaseNzxt H700
    Power SupplyEVGA 850 G2
    Keyboard Logitech G810
    Mouse Asus Spartha
    Headset Hyper X Cloud Revolver S
    Mouse Pad Hyper X Fury S 900mx420mm
    Headset/Speakers Logitech Z337
    OS Windows 10 64btis
    Network RouterTpLink Archer C9
    Accessory #1 EKWB FANs all of them
    MrAgapiGC's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    17
    Posts
    1,688

    guys! i know that there some differences in 6700k and 7700k. i am not on the mark but more on 24/7. i am using the hero ix and is very stable for 4.7 at 1.392. states all off prefect off etc. old school oc. a friend of mine help me with that. Question. can i use the guide to OC my 6700k in hero ix. I am using h110iV2 with link since on my bios i read pump speed on quiet and link i can change to performance. so far running 0701 bios ok. also i check that i plug my fans to the cpu fan and opt i read only 1 that is normal?
    Click image for larger version. 

Name:	info fan.PNG 
Views:	9 
Size:	940.7 KB 
ID:	62934

  3. #23
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2016
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Does anyone have a cached copy of this guide? It won't load for me.

  4. #24
    ROG 師傅 Array Arne Saknussemm PC Specs
    Arne Saknussemm PC Specs
    Laptop (Model)Laptop?...No way! (Model?...Jun Amaki...yes way!)
    MotherboardROG ZENITH EXTREME
    ProcessorTHREADRIPPER 1920X
    Memory (part number)F4-3200C14Q-32GVK
    Graphics Card #1GTX Titan X
    Graphics Card #2SLI is dead to me
    Graphics Card #3Tri SLI is even dead to Nvidia
    Graphics Card #4Quad SLI is dead to everybody especially my credit card
    Sound CardXonar Essence STX
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    Storage #1Samsung 950 PRO
    Storage #22x OCZ VERTEX 3/2x WD Caviar Black 500GB / 2x WD RED 2TB
    CPU CoolerCustom Loop: Dual D5s, Dual Alphacool Monsta 480s, XSPC Raystorm Neo TR4, EK TitanX WaterBlock
    CaseNope!...Phobya Bench...let it all hang out man!
    Power SupplySeasonic SS-1200XP3
    Keyboard Logitech G810 or Fender Rhodes Electric Piano (MKI 73)
    Mouse G502 or Speedy Gonzalez...not Mickey...don't do Disney!
    Headset ...firmly on neck
    Mouse Pad Mouse don't got his own pad man...lives with me
    Headset/Speakers Edifier Spinnaker...or you mean the speakers in my head...man too many voices to name them all
    OS Win XP, 7, 8, 8.1 and Windows 10 Spyware Edition
    Network Router56k modem
    Accessory #1 Umm...nice tie?
    Accessory #2 Err...belt?
    Accessory #3 3 accessories?! I'm not a girl!!
    Arne Saknussemm's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    481
    Posts
    13,443

    The link opens fine for me on Chrome

    http://edgeup.asus.com/2017/01/31/ka...463.1489165646

    You using strange browser or strange settings?

  5. #25
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    I think the server was a bit slow for a few days last week. Seems to be back to normal now.

  6. #26
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4025MHz 17-17-17-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyEVGA Supernova 1600w Titanium
    Keyboard Cyberpower Skorpion K2
    Mouse Razer Basilisk
    Headset Sennheiser HD6XX / Modmic 5
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,359

    Hi Raja

    I see there is a setting called the ASUS Thermal Control Tool you mention in your awesome guide that can extend overclocking by up to 300MHz. Now I know this doesn't mean an automatic 300MHz but if I could get another 100MHz or 200MHz it would be worth trying it. As it's a new feature with z270 I have no idea how to use it or what to set.

    Would you have any suggestions ?

  7. #27
    ROG Enthusiast Array I.G.SYME@BTINTERNET.COM PC Specs
    I.G.SYME@BTINTERNET.COM PC Specs
    Laptop (Model)Partners Ipad
    MotherboardAsus Z270G Gaming
    ProcessorI7 7700K
    Memory (part number)CMU16GX4M2C3200C16B
    Graphics Card #1NONE
    Graphics Card #2NONE
    Graphics Card #3NONE
    Graphics Card #4NONE
    Sound CardNONE
    MonitorDELL Ultrasharp 30 inches 16/10 ratio
    Storage #11TB Samsung 960 pro M.2 NVME
    Storage #2OCZ Revodrive 512gb 3x2
    CPU CoolerCustom watercooled loop
    CaseCorsair Carbide Air 540
    Power SupplySeasonic 400watt Fanless
    Keyboard Cheap Generic Wireless
    Mouse Logitech M705
    Headset Sennheiser PC 8 USB
    Mouse Pad Steel Series cloth
    Headset/Speakers Creative Labs
    OS Windows 10 64bit Home Edition
    Network RouterBT Hub 5

    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    26

    Overclocking Made even Easier

    Guys, have briefly skimmed down this thread and I too have been down these paths in an attempt to get to 5ghz on a 7700K all to no avail. Yes, you can fiddle with ratios and core voltages and also play around with DIP5 to your hearts content BUT it was not possible to get a stable 5ghz setting in my case. Realbench would always crash at some point. So, I thought to myself "why not try the easy way and play round with the tuning wizard in the BIOS (F11 I think it is). Did that and voila! A stable 4.95ghz and also 3200 ram bumped up automatically to 3300 and all stable in Realbench testing. I also used the excellent guide on this site to overclocking the GPU and followed instructions to bump up the GPU to 1350mhz as well. All stable as hell and this bumped me up to Number 1 spot in Passmark ver 9.0 for the same spec of hardware. I am not a gamer and have no graphics card, I just like to overclock and have a fast machine. I employ a custom watercooled loop with a 480 rad and a 360 rad so cooling is not a problem. Just my tuppenceworth.

  8. #28
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    Quote Originally Posted by Nate152 View Post
    Hi Raja

    I see there is a setting called the ASUS Thermal Control Tool you mention in your awesome guide that can extend overclocking by up to 300MHz. Now I know this doesn't mean an automatic 300MHz but if I could get another 100MHz or 200MHz it would be worth trying it. As it's a new feature with z270 I have no idea how to use it or what to set.

    Would you have any suggestions ?

    Info on how to use the feature is in the OC guide...

  9. #29
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2016
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Hello, is the LLC left in Auto? thanks

  10. #30
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    Quote Originally Posted by Matrixero View Post
    Hello, is the LLC left in Auto? thanks
    You can leave it on Auto if you wish. If using a different value, you'll need to match the load voltage.

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •