Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    memmory_menagement

    Hi together.
    My computer get often a bluescreen after start windows. Sometimes after 5 minutes. Sometimes few minutes after start.
    Bios settings are standard. No overclock

    I get often the error code memmory_menagement
    And sometimes error code faulty_hardware_corrupted_page

    But if i play counterstrike csgo (1~2 hours) no bluescreen come...??

    My system is:
    Crosshair VI hero (with New BETA BIOS update 0902)
    Amd ryzen 1800x
    2x ram vengeance lpx 2666 mhz (CMK32GX4M4A2666C16)
    palit gtx 1080
    Samsung 960 pro M.2
    Corshair CX 750 W
    Cooler = Eisbaer 280 from alphacool
    Windows 10 pro

    I try also boot with only 1 ram
    and test it with default settings mhz and 2133 mhz

    in CROSSHAIR-VI-HERO_DRAM_QVL_forAMDRyzenProcessors.pdf stand the
    CMK32GX4M4A2133C15(Ver3.20) and i have
    CMK32GX4M4A2666C16(Ver5.29)

    Is this the Problem or is my mainboard down?
    Plz help
    Last edited by wald4tler; 03-11-2017 at 11:34 PM.

  2. #2
    ROG Enthusiast Array AndehX PC Specs
    AndehX PC Specs
    Laptop (Model)Dell Latitude E6230
    MotherboardASUS Crosshair VI Hero
    ProcessorAMD Ryzen 7 1700
    Memory (part number)CMK16GX4M2B3000C15
    Graphics Card #1Gigabyte GeForce GTX 1080 Xtreme Premier Pack Edition 8192MB
    MonitorDELL S2716DG
    Storage #1Intel 600P 256GB M.2 SSD
    Storage #2Toshiba DT01ACA300 3TB HDD
    CPU CoolerCorsair H100
    CaseCorsair Air 540
    Power SupplyEnermax Revolution85+ 850W
    Keyboard Corsair K75 RGB MX Brown
    Mouse Finalmouse 2015 Summer edition
    Headset Audio Technica ATH-AD500X / Astro Mixamp 2016
    Mouse Pad Mionix Sargas 400
    OS Windows 10 64bit

    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    44

    it's more likely to be your memory that is faulty. I would suggest trying your memory in a friends computer if possible.

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Problem solved!
    my RAM was not compatible with the Crosshair VI Hero Mainboard (X370)

    Now i change it to Kingston HyperX Fury HX421C14FB2K4/16 DDR4 (32 GB Memory Kit (4x8 GB)

    and it works fine!

    so this thread can be closed

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •