Page 53 of 266 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... LastLast
Results 521 to 530 of 2652
  1. #521
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    17
    Posts
    142

    this board isn't a polished product yet. for their support to stop now would be unheard of. I wouldn't worry, we shall get at least one and maybe 2 more bios... ive been using their boards for 10years. and ive always been happy in the end...
    AsusCrosshairVIHero - 2700x@4.30Ghz~1.373v
    32Gb G.Skill RGB Trident 16gb3466Mhz + 16gb4266Mhz DDR4@3466mhz
    Titan Xp
    1TbSamsung960EVO M.2 1TbSamsung850EVO SSD Seagate2TB/3Tb CorsairForceGt 64gb
    TTtoughpower1200w80
    Thermaltake Core X71 Tempered glass side panal

  2. #522
    untouched Array Praz's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    137
    Posts
    4,038

    Quote Originally Posted by Saikamaldoss View Post
    I am thinking of the same thing now. No bios update after 9945 and my system won't boot properly if it is cold start. After 3 restart it will auto select 15c 2133mhz and I have to go to bios and restart to get 3200mhz. I have tied 80 96 120 and even load line calibration and voltage on soc and dram boot/normal.

    Nothing works. It won't book from cold state to 3200mhz ram speed *and I am visiting this page everyday and no update yet*
    Hello

    While there is still room for memory speed/compatibility in the AGESA code 3200MHz memory speed is not going to happen for some users. Not all of the CPUs are capable of that speed and some will struggle to reach 2933MHz.

  3. #523
    ROG Member Array matrix248 PC Specs
    matrix248 PC Specs
    MotherboardCrosshair 6 Hero x370
    ProcessorRyzen 7 1700
    Memory (part number)Corsair 32G CMK32GX4M2B3200C16
    Graphics Card #1Nvidia Gtx 1070
    MonitorAsus 24 inch 1920x1080
    Storage #1Samsung 960 evo M.2
    Storage #2Thosiba x2
    CPU CoolerBe Quiet Dark Rock Pro 3
    CaseNZXT H440
    Power SupplyCorsair RM850
    Keyboard Razer Blackwidow Ultimate
    Mouse Razer Mamba Toyrnament Edition
    Mouse Pad Razer Goliathus
    OS Windows 10 pro 64 bit

    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    21

    Quote Originally Posted by purecain View Post
    this board isn't a polished product yet. for their support to stop now would be unheard of. I wouldn't worry, we shall get at least one and maybe 2 more bios... ive been using their boards for 10years. and ive always been happy in the end...
    I agree , I have been Asus for 20 years and still have a old hero board that my son is still using . The only thing that I don`t like is that there main forum is still asleep, hope it will wake up soon .

  4. #524
    ROG Guru: White Belt Array Saikamaldoss PC Specs
    Saikamaldoss PC Specs
    MotherboardASUS ROG CROSSHAIR VI HERO
    ProcessorAMD RyZen 1800x
    Memory (part number)G.Skill F4-3200C14D-32GTZ X 2Kits 64GB
    Graphics Card #1Sapphire Vega64 - XSPC Vega Block
    MonitorLG 4K 27UD69P-W, Samsung 65 KS8000
    Storage #1Samsun 960 Pro M.2
    Storage #2Segate 3TB & Segate 2TB
    CPU CoolerEK Supremacy EVO - XSPC 360mm 75CFM x3 2900RPM
    CaseNZXT H440 CUSTOM MADE
    Power SupplyEVGA B 700W
    OS Windows 10

    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    100

    Quote Originally Posted by Praz View Post
    Hello

    While there is still room for memory speed/compatibility in the AGESA code 3200MHz memory speed is not going to happen for some users. Not all of the CPUs are capable of that speed and some will struggle to reach 2933MHz.
    hello Praz, I am able to run it at 3200mhz. but have to restart computer one or 2 times which is Pain in the S

    if I run the system for some time and then go to bios and manually set it to 14c 3200mhz 96ohm then it boots fine.

    If I leave the system with 3200mhz 14c 96Ohm setting at shutdown. at next restart, the system will boot into windows with 15c 2133mhz. Then I will have to restart computer and get into bios and select select save and reset, then it works fine with 3200mhz 14c and even 3333mhz for that matter.

    My CPU is kind of cherry picked and it clocks 4227 to 4252 clocks at 95 dig without offset... boots fine and I am able to run bench and even stress test.. Just that voltage goes really high.. 1.56 to .58 which is why I am sticking to 4.15 at the moment.. and even if I OC or not. Ram still has same problem. its like the board needs a warmup and temp on board is like 58 to 60 which I am not sure if it is ok or mine has a problem.

    Click image for larger version. 

Name:	wer.JPG 
Views:	153 
Size:	34.2 KB 
ID:	65299
    Last edited by Saikamaldoss; 06-12-2017 at 06:55 PM.

  5. #525
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    Direct from Elmor:


    AGESA 1006 RC4 official BIOS 1401

    Just tested quickly 3600 memory and cold booting, seems good but you guys are going to have to help me test this before we have a judgement. Seems CPU temp reading from SIO now has -20*C offset for XFR enabled CPUs.

  6. #526
    ROG Member Array matrix248 PC Specs
    matrix248 PC Specs
    MotherboardCrosshair 6 Hero x370
    ProcessorRyzen 7 1700
    Memory (part number)Corsair 32G CMK32GX4M2B3200C16
    Graphics Card #1Nvidia Gtx 1070
    MonitorAsus 24 inch 1920x1080
    Storage #1Samsung 960 evo M.2
    Storage #2Thosiba x2
    CPU CoolerBe Quiet Dark Rock Pro 3
    CaseNZXT H440
    Power SupplyCorsair RM850
    Keyboard Razer Blackwidow Ultimate
    Mouse Razer Mamba Toyrnament Edition
    Mouse Pad Razer Goliathus
    OS Windows 10 pro 64 bit

    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    21

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    Direct from Elmor:


    AGESA 1006 RC4 official BIOS 1401

    Just tested quickly 3600 memory and cold booting, seems good but you guys are going to have to help me test this before we have a judgement. Seems CPU temp reading from SIO now has -20*C offset for XFR enabled CPUs.
    Thanks Raja

  7. #527
    ROG Enthusiast Array CanalPC PC Specs
    CanalPC PC Specs
    MotherboardCrosshair VI Hero
    ProcessorRyzen 7 1700
    Memory (part number)Gskill Tridentz F4-3200C16-8GTZB
    Graphics Card #1RX 480
    CPU CoolerWraith Spire
    CaseNZXT S340
    Power SupplySeventeam Hurricane 1200W
    OS Windows 10

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    34

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    Direct from Elmor:


    AGESA 1006 RC4 official BIOS 1401

    Just tested quickly 3600 memory and cold booting, seems good but you guys are going to have to help me test this before we have a judgement. Seems CPU temp reading from SIO now has -20*C offset for XFR enabled CPUs.
    Thaks.
    Latency improved (Hynix Chips)
    Click image for larger version. 

Name:	1401.jpg 
Views:	32 
Size:	535.7 KB 
ID:	65336

  8. #528
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    5

    For my memory kit, G.SKILL PC4-25600 3200Mhz 32GB TRIDENT Z SILVER/BLACK CL14 (2x16GB) DDR4 (F4-3200C14D-32GTZSK)

    i still can't get it to work at 3200Mhz properly. So basically it's the same as the 9945 bios. de DOCP reads the 14-14-14-34 timings, but it fails to read some of the other advanced timings on the XMP profile.

    -- EDIT --
    I've went ahead, and manually tweaked some things:
    - DOCP standard selected (BLCK -> 100)
    - vcore 1.1
    - added the remaining SPD information that the bios didn't fill in automatically
    - command rate 2T
    - ProcODT 80ohms (sux, i know, only way to get it to boot)

    Prime 95 runs and passes without failures. Without having to touch the vcore or vddp or any other voltages. - this is a great sign in terms of stability!
    Last edited by fbatista; 06-13-2017 at 04:59 PM.

  9. #529
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    23

    RGB on my motherboard is still dead. Feels like months now.

  10. #530
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by Baskura View Post
    RGB on my motherboard is still dead. Feels like months now.
    Hi,

    I had the same problem. I did this :
    1) uninstall all AURA software
    2) Restart PC (you could also try Shut Down + Disconnect From Power)
    3) The RGB should now work and you can reinstall the software

    Good luck !

Page 53 of 266 FirstFirst ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •