Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    1

    AMD RAID Causing CPUZ to Hang

    Is anyone else having issues with CPU-Z when using the on-board AMD RAID?

    CPU-Z hangs at 65%. It appears to be querying storage. ProcMon shows no thread activity and I am unable to kill any cpuz threads/tasks. Access to those processes is denied and nothing short of a reboot will kill it. If I disable the AMD RAID device, I can load CPU-Z no problem. valid.x86.fr/phlv7p Yay!

    It looks like I'll be ditching the RAID configuration but I was hoping to find out if anyone else experienced similar lock-ups.

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Mine does the same.
    Running RAID 0 for storage.
    Total of 5 HDD, 2 of which are in RAID.
    Also have an NVMe SSD

  3. #3
    Tech Marketing Manager HQ Array Raja@ASUS's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Reputation
    161
    Posts
    7,454

    Might be worth dropping an email to Franck over at CPUID: http://www.cpuid.com/bug-report.html

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by Raja@ASUS View Post
    Might be worth dropping an email to Franck over at CPUID: http://www.cpuid.com/bug-report.html
    Have done. Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •