Results 1 to 4 of 4

Thread: Audio Problems

  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Exclamation Audio Problems

    Hello,

    Recentally I bulit my first PC. It has an i7 7700k watercooled with the corsait h115i, the ROG IX CODE motherboard, corsair 2*8gb red led ram (3000mhz), the strix 1070 OC. A 256gb samsung 961 boot drive, a 525gb ssd and a 3tb hdd.

    But the audio and video becomes staticy after being in use for some time, sometimes minuetes sometimes hours, I have checked and the graphics card and CPU are both good (not broken). But when the stutters occur either my SSD (525gb) or my HDD (or both) go to 100%. I have tried unplugging the SATA wires from the SSD and HDD so I only use my main SSD and the problem still occurs, at the moment im out of ideas on this. Am considering a windows reinstall.

    Also I have tried diffent speakers, graphics cards and audio ports.

    Many thanks,
    kemble9900

  2. #2
    ROG Member Array mikeymontz PC Specs
    mikeymontz PC Specs
    Motherboardz270 code
    Processor7700k
    Memory (part number)16gb rgb trident z 3200mhz
    Graphics Card #1gtx 980
    Monitorasus rog swift 27 vanilla
    Storage #1samsung 960 evo
    Storage #23 other sata hdd and a 2tb mech for storage
    CPU Coolernzxt x52
    Casecorsair 600t/ nzxt s340 elite
    Power Supplycorsair rm1000
    Keyboard razer bw te
    Mouse razer mamba te
    Mouse Pad a big black and red map mousepad from amazon
    Headset/Speakers yamaha cr3020 receiver with 2 big ass speakers
    OS win 10 pro 64bit
    Accessory #1 beer
    Accessory #2 booze
    Accessory #3 b*tches

    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    23

    barreiro atlanta

    i have the code also.. for some reason my front panel audio wont work and i dont think there is a fix yet. i might do a fresh reinstall myself

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Quote Originally Posted by mikeymontz View Post
    i have the code also.. for some reason my front panel audio wont work and i dont think there is a fix yet. i might do a fresh reinstall myself
    I was worried it may be the motherboard when I sew this thread https://rog.asus.com/forum/showthrea...udio-Anomolies. hopefully there will be a patch for it, if thats what it is

  4. #4
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    38

    Do bumps work in this forum?, If they do this is one, if they dont work I will cry and hope you dont judge this post if you find it.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •