Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    3

    MG279Q: Black Cloud when displaying a Red-Green-Blue triangle

    Hey,

    I was trying some example programs I had and at first I thought the programs are broken. But even if I google for a random red-green-blue triangle on Google, I get the very same results. I already tried an AMD and an Intel card and different cables. They did not make any difference.

    Is this an issue with the display I own? Should I send it for an RMA?

    Here is the example file: https://ibb.co/nvdiQa

    Here are the images shot from my camera: http://imgur.com/a/w9e7i
    If you own a MG279Q, please use sRGB mode to view the imgur gallery.

  2. #2
    ROG Enthusiast Array Severan PC Specs
    Severan PC Specs
    Laptop (Model)Toshiba l500 ut1
    MotherboardAsus maximus VIII hero
    ProcessorIntel i5 6600k
    Memory (part number)G. Skill Ripjaws 16 gig @3000mhz
    Graphics Card #1Asus Strix 1080ti OC
    MonitorASUS MG279Q
    Storage #1Samsung Evo 960 500Gigs
    Storage #2Generic 250 gigs HDD
    CPU CoolerCooler Master 280 Master Liquid
    CaseCooler Master 590 III
    Power SupplyTacens Valeo 800
    Keyboard Generic crap
    Mouse Asus ROG Spatha
    Headset Seinnheiser HD555
    Mouse Pad Crap
    OS Windows 10 pro
    Network RouterASUS AC RT68U
    Accessory #1 Blue Yeti
    Accessory #2 Xbox 360 Gamepad

    Join Date
    Nov 2015
    Reputation
    10
    Posts
    43

    I have two screens like yours, and if I change between the different image modes I get the change cloud. Must be an ASUS feature.

    Don't forget that the different modes all affect the image quality. As long as you run the screen in neutral mode with the picture effects and verything is fine, you don't have to worry.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •