Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    Administrator Array Silent Scone@ROG's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    127
    Posts
    1,911

    Quote Originally Posted by adamr View Post
    Ok some feedback

    1. Kit runs in quad channel and all sticks are recognised
    2. Can control the leds on all dimms with no issues (initially one dimm wasn't being controlled but a power off fixed it)
    3. Can run at 2800mhz with xmp specified timings (Manual tuning)*
    4. Running vccsa at 1.05v

    *Have run benchmarks etc and so far no crashes or bsods

    Initially I tried xmp settings and t would not boot ... So still gonna try for 3000mhz*

    Run Google Stress App test to verify stability before progressing.

  2. #12
    ROG Guru: White Belt Array Catalonia PC Specs
    Catalonia PC Specs
    MotherboardAsus Rampage V Eddition 10
    Processori7 6850k Broadwell-e @ 4.3GHz
    Memory (part number)G.Skill Trident Z DDR4 3200MHz CL14 32GB 4x8GB
    Graphics Card #1Asus Strix 1080 Ti OC
    MonitorAsus ROG Swift PG279Q 165Hz G-Sync IPS
    Storage #1Samsung SM961 M.2 512GB NVME
    Storage #23TB WD RED
    CPU CoolerCorsair H150i PRO
    CaseCorsair 780T Black
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Corsair K95 Platinum
    Mouse Logitech G903
    Headset Audio Technica DSR9BT
    Mouse Pad Corsair MM800 Polaris RGB
    OS W10
    Network RouterAsus GT-AC5300

    Join Date
    Sep 2015
    Reputation
    10
    Posts
    92

    I actually own the Rampage V Edition 10 + (6850k @ 4.2GHz) and 4 G.Skills Trident Z 3200MHz CL4.

    Zero issues, all set up with XMP and working good with all BIOS versions out of the box.

  3. #13
    ROG Guru: Green Belt Array Phillyflyer's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    30
    Posts
    536

    I have tested the G.Skill 3600mhz CL 16 RGB on this board with XMP enabled with no issues and timings @ CL15
    G.Skill F4-3600X16Q-16GTZR

    I actually ran (2) 16GB kits for 32GB total and had not compatibility issues. If you get the right Samsung B die they overclock extremely well. Have the 3200MHz Quad version ordered as its my understanding that they all overclock the same ..so...for example...its very possible to overclock the 3000MHz version as high as 3400MHz @1.35 volts with CL 15
    Asus ROG Maximus XI EXTREME
    Intel i7 9900K OC'D @ 5.2 GHZ @ 1.345V (1.296V LOAD) LLC 6 PRIME 95 STABLE 8 HRS
    XSPC RX360 Rad (6)Scythe Gentle Typhoon 1850 RPM Fans In Push/Pull @ 1500 RPMS
    Swiftech Drive II / Swiftech MCP35X Pump
    Enermax Platimax 1200 Watt Power Supply
    32GB G.Skill F4-3866C18Q-32GTZR 3866 MHZ CL18 1.35V (OC 4266MHZ 17-18-18-41-2T @1.45V)
    MSI GTX 1070 SEA HAWK EK X SLI WITH ASUS HB RGB
    (5)Samsung 840 Pro 128 GB In Raid 0
    (2) WD 1TB Black Edition
    Corsair 900 D

  4. #14
    ROG Enthusiast Array adamr PC Specs
    adamr PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Formula
    Processori9 9900K 5Ghz - 1.28V
    Memory (part number)32GB GSkill RGB Trident Z
    Graphics Card #1Asus Geforce GTX 2080Ti OC
    MonitorAsus 34" ROG Swift PG348G
    Storage #1Samsung SSD 970 PRO 512GB
    Storage #2Samsung SSD 850 EVO 1TB
    CPU CoolerCorsair H115i Platinum
    CasePhanteks Evolv X
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Asus Claymore
    Mouse Razer Chroma Mamba
    Mouse Pad Corsair Big a55 Mat
    Headset/Speakers Logitech Z5500 5.1
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAmplifi
    adamr's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    58

    Quote Originally Posted by Nate152 View Post
    If you get errors or BSOD at 3000MHz raise the vccsa a little more to 1.10v - 1.15v.

    Looking great so far.
    Thing is just doesnt post *at 3000mhz

    Tried upping the vccsa ... I've tried 1.05,1.1,1.15 even 1.2. no luck posting
    Maximus XI Formula - 9900K - Razer Viper Ultimate - Corsair K70 LP - 970PRO NVMe - SSD 850 Evo - 32GIG Vengeance RGB Pro - Phanteks Evolv X - Asus ROG Strix OC 2080Ti - Corsair H115i Platinum - AX1200i PSU

  5. #15
    ROG Enthusiast Array adamr PC Specs
    adamr PC Specs
    MotherboardAsus Maximus XI Formula
    Processori9 9900K 5Ghz - 1.28V
    Memory (part number)32GB GSkill RGB Trident Z
    Graphics Card #1Asus Geforce GTX 2080Ti OC
    MonitorAsus 34" ROG Swift PG348G
    Storage #1Samsung SSD 970 PRO 512GB
    Storage #2Samsung SSD 850 EVO 1TB
    CPU CoolerCorsair H115i Platinum
    CasePhanteks Evolv X
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Asus Claymore
    Mouse Razer Chroma Mamba
    Mouse Pad Corsair Big a55 Mat
    Headset/Speakers Logitech Z5500 5.1
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterAmplifi
    adamr's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    10
    Posts
    58

    Quote Originally Posted by Phillyflyer View Post
    I have tested the G.Skill 3600mhz CL 16 RGB on this board with XMP enabled with no issues and timings @ CL15
    G.Skill F4-3600X16Q-16GTZR

    I actually ran (2) 16GB kits for 32GB total and had not compatibility issues. If you get the right Samsung B die they overclock extremely well. Have the 3200MHz Quad version ordered as its my understanding that they all overclock the same ..so...for example...its very possible to overclock the 3000MHz version as high as 3400MHz @1.35 volts with CL 15
    good to know. but you have the broadwell CPU and the newer RVE Ed10 ... better memory controller right?

    But i have had success (finally). There is a setting under the dram timings section called "rampage tweak" ... i changed this from auto to mode 1 and presto all good

    Am running at XMP settings of 3000Mhz, did some ITXU testing and all works great while still maintaining my 24/7 CPU OC and basically what it means is that yes this RAM will work fine with your RVE with maybe an adjustment to your dram settings (spd writes and rampage tweak)
    Maximus XI Formula - 9900K - Razer Viper Ultimate - Corsair K70 LP - 970PRO NVMe - SSD 850 Evo - 32GIG Vengeance RGB Pro - Phanteks Evolv X - Asus ROG Strix OC 2080Ti - Corsair H115i Platinum - AX1200i PSU

  6. #16
    ROG Member Array Baze_Geo PC Specs
    Baze_Geo PC Specs
    MotherboardRampage V Extreme
    ProcessorIntel 5960x
    Graphics Card #1Rog poseidon 1080TI
    Sound CardSound Blaster ZXR
    Storage #1Samsung 960 M2 SSD
    Storage #2Samsung 860 Sata SSD
    CPU CoolerEKWB custom water cooled
    CaseCorsair 900D
    Power SupplyCorsair AX 1500i
    Keyboard Razer Blackwidow ultimate
    Mouse Razer Ouroboros
    Headset Senheiser HD 700
    Mouse Pad Razer vespula
    OS Windows 10
    Network RouterAsus AC5300

    Join Date
    Jan 2014
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Compatibility question

    Wan't to ask your experience as i could not find in the qvl list of Gskill trident Z RGB F4-3200C14Q-64GTZR.
    Will this ram work on Rampage V extreme with 5960x processor?

    Thx

  7. #17
    ROG Enthusiast Array Shanester PC Specs
    Shanester PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS EXTREME / ROG RAMPAGE VI EXTREME OMEGA
    Processori9-9900K / i9-7900X
    Shanester's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Reputation
    18
    Posts
    59

    Quote Originally Posted by Baze_Geo View Post
    Wan't to ask your experience as i could not find in the qvl list of Gskill trident Z RGB F4-3200C14Q-64GTZR.
    Will this ram work on Rampage V extreme with 5960x processor?

    Thx
    I'll try it and see if it works.

  8. #18
    ROG Member Array moonshadow88 PC Specs
    moonshadow88 PC Specs
    MotherboardAsus RAMPAGE V
    ProcessorIntel Core-I7 5820K
    Memory (part number)F4-3200C14D-16GTZ
    Graphics Card #1ASUS STRIX 1080Ti OC
    MonitorAsus ROG Swift PG348Q
    Storage #1Samsung 960PRO nvme m.2 512GB
    Storage #2SanDisk Ultra II 960 GB
    CPU CoolerCustom EKWB Loop
    CaseLIAN LI PC-O7S
    Power SupplyCorsair HX1050
    Keyboard Razer Chroma
    Mouse Razer Naga Epic
    OS Windows 10

    Join Date
    May 2015
    Reputation
    10
    Posts
    14

    Quote Originally Posted by JuSiZ1 View Post
    I have those red ones and theres x99 not in qvl but i think its same rams and works perfect to me.

    https://www.gskill.com/en/product/f4-3200c14q-32gtz
    I have them too and works flawlessly

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •