Results 1 to 10 of 15

Threaded View

  1. #1
    ROG Enthusiast Array VATX7 PC Specs
    VATX7 PC Specs
    MotherboardROG Crosshair VI Hero
    ProcessorRyzen 1700
    Memory (part number)32GB TridentZ RGB 3200
    Graphics Card #1ROG GTX 1080 STRIX
    Graphics Card #2ROG GTX 1080 STRIX
    Monitor27" QHD BenQ Zowie
    Storage #1512 960 Pro M.2
    Storage #2512 850 Pro
    CPU CoolerKraken x62
    CaseNZXT S340 Elite
    Power SupplyEVGA 850w Platinum P2
    Keyboard G910 v2
    Mouse G900
    Headset Beyerdynamic DT990 250 ohm
    Mouse Pad SteelSeries QcK Prism
    OS Win 10 Pro
    Network RouterNighthawk R7000

    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Question Can't get SLI to work with two ROG STRIX 1080s

    Hi!

    I ordered a 2nd gpu and it's connected up and correctly recognized by windows, and shows up in the NVidia control panel. However there is no SLI option in the NVidia control panel; SLI doesn't even show up.

    The only possible thing I can think of is the fact I'm using two bendy old style SLI bridges instead of one high bandwidth bridge. This is because the high bandwith bridge supplied with the Crosshair VI Hero is for some strange reason 60mm instead of 40mm. I'm waiting to receive a "0 slot spacing" 40mm EVGA HB Bridge. Why would the supplied HB Bridge be too large for two ASUS graphics cards? It's all ASUS hardware. I figured it would work together.

    A dude a Fry's Electronics told me two old school bridges would work, but I wouldn't get 100% performance. Maybe 80-90%. I bought them anyways cause I wanted to get it working asap.

    Is my problem here the two SLI bridges?

    Click image for larger version. 

Name:	photo_2017-04-05_16-40-11.jpg 
Views:	6 
Size:	99.9 KB 
ID:	63739

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •