Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    problem with my ASUS G701VIK laptop 4k .. the refresh rate not working !

    hi

    a problem with my ASUS G701VIK laptop 4k .. the refresh rate not working!

    look at this photo

    image hosting site no sign upcertificity.com


    and this I am trying to create custom resolution the test successfully but still not showing in the main of customize

    image hosting 10mb limitcertificity.com

    look here 120hz not showing in the customize !!!!

    uploading picturescertificity.com

    any help, please

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    15

    It might be the type of the cablethat you're using?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by mkz168 View Post
    It might be the type of the cablethat you're using?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    how can i know the cable that i use?

  4. #4
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    8
    Posts
    513

    Quote Originally Posted by mkz168 View Post
    It might be the type of the cablethat you're using?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    u have seen he had a laptop!?

  5. #5
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by warryabel View Post
    u have seen he had a laptop!?

    yes laptop G701VIK

  6. #6
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    help please

  7. #7
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Click on "Manage 3D Settings" on the left of your Nvidia Control Panel. On the right, scroll down until you see a "DSR-Factors" option.

    It should be set to "off" or I think it won't let you create a custom refresh rate.

  8. #8
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Unhappy Bump

    Bump,


    I have the exact same issue with my G701VIK-GB043T.


    could anyone assist ?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •