Page 14 of 22 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 131 to 140 of 212
  1. #131
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by idankinov View Post
    Just wanted to Leave a follow up.

    I want to Bahz for the support.

    I gave my laptop to the local RMA and they fixed it after one week and a half.

    The problem was in the Motherboard. They have changed it.


    Currently the laptop is 99% stable. Had One restart after 13+ hours of heavy load, and that I find Acceptable. ( Tested the laptop and loaded it for more than 48 hours )

    About Microsoft win 10 keys. Just make a Microsoft account and tie the key to it.
    This way you can change laptops, computers etc without needing new key

    Again Many thanks to Bahz.

    P.S. Bahz where do we send you beer ?
    You're welcome

  2. #132
    New ROGer Array v1p0FF PC Specs
    v1p0FF PC Specs
    Laptop (Model)ASUS G752VS
    MotherboardAsus G752VS / Intel Skylake-H / American Megatrends Inc. G752VS.310
    ProcessorIntel® Core™ i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz
    Memory (part number)Samsung 16384 MB (DDR4-2400)
    Graphics Card #1NVIDIA GeForce GTX 1070 / 8192 MB GDDR5 256 bit
    Sound CardASUS Xonar U3 Audio Device
    MonitorAU Optronics B173HAN01.1
    Storage #1THNSN5256GPU7 TOSHIBA / 256 GB
    Storage #2HGST HTS541010A9E680 / 1000 GB
    Keyboard A4Tech X7-G100
    Mouse Razer DeathAdder 3.5G
    Headset SteelSeries 4H
    OS Microsoft Windows 10 (10.0) Home Single Language 64-bit

    Join Date
    Mar 2017
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Greetings.
    I was informed of the results of the diagnosis. They are positive!
    The specialists of the service center performed several tests (Furmark, 3DMark...) and found nothing. The master said that he "reset NVidia settings".
    But I would not take the laptop to the service center, if I did not complete all the actions I can (resetting Nvidia, reinstalling the OS). All "resets" was done by myself - sorry, it's not helps me.
    Do the Asus team in Russia really know about the problem?

  3. #133
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2017
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Greetings,

    just to leave a short feedback.

    My notebook was received at local repair center on August 8th and it has been "in the process" of repair for more than a month now.

    For the last 8 working days, status has been sitting at "WB5 Wait for aging". Initially I thought notebook was in final stages of testing. However as the days went by, my patience with this whole situation has been rapidly growing thin. Few days ago I contacted local repair center to check what is going on.

    Engineer responsible for the repair said:
    Motherboard was replaced, but there were other issues (battery and lid LED not working - which I reported) that were giving them problems. I am not 100% sure what did engineer say because I had troubles hearing him over the phone, but i think he said, next to motherboard, LED lights were also replaced, but they just kept dying on them. So they have contacted ASUS technical support in order to receive orders on how to proceed, but it took days to receive any word from them so for the most part, notebook was just sitting there collecting dust. Engineer told me himself that this is taking way too long.

    Situation is very unsettling for me, because, unlike the first time I RMA'd my notebook *(yes, this is my second RMA with this notebook) time was not an issue. However, this time it is and I had hoped that the matter would be resolved quickly, especially because, before sending the notebook, I was contacted by ASUS support and was promised that my case would have priority status.

    I sent an email to ASUS support, to check what are my options, either getting new notebook or my money back. Sadly, they told me they couldn't do anything until the notebook is returned from repair.

    A moment ago, I checked the repair status, and it seems my notebook was handled to the delivery service and it should be delivered to me either tomorrow or day after tomorrow.

    Icing on the cake will be to find out that the issue with the notebook remains.
    *
    To be perfectly honest, I don't consider my notebook to be new anymore. Which is a shame for 4 and half months old notebook (2 out of which are spent in the repair lab). So, I will be returning this unit. Still have to decide should I ask for a new unit or get my money back.

    My apologies for this rant. I think I have done more than enough in providing very detailed feedback both here on this thread and to ASUS support and local repair center. I read reports from other people saying how they received their unit after 1 and half weeks, 2 weeks... I just wasn't expecting this much of a delay for mine
    Last edited by drazac; 09-13-2017 at 05:48 PM. Reason: Fixing grammar errors

  4. #134
    ROG Guru: Gold Belt Array Clintlgm PC Specs
    Clintlgm PC Specs
    Laptop (Model)Asus G752VY DH72
    MotherboardAsus Z97 Pro WiFi and /Z97 Pro A
    ProcessorI7 4790K
    Storage #1512 GB M.2 Samsung 960 Pro
    Storage #21 TB Samsun 850 Pro
    CaseCool Master Haf
    OS Win 8.1 Pro and Win 10 Pro
    Clintlgm's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Reputation
    105
    Posts
    4,108

    Hmm I would have shot off an PM to bahz and asked him to assist working with the repair station. He is a Asus Employee. Should your notebook come back not fixed keep all your documentation booth RMA's and PM him he can be very helpful.
    G752VY-DH72 Win 10 Pro
    512 GB M.2 Samsung 960 Pro
    1 TB Samsung 850 pro 2.5 format
    980m GTX 4 GB
    32GB DDR 4 Standard RAM

    Z97 PRO WiFi I7 4790K
    Windows 10 Pro
    Z97 -A
    Windows 10 Pro

  5. #135
    ROG Enthusiast Array ForgeOfGods-G752VS's Avatar
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    40

    2 days ago received my pc back from rma, main board was changed, 5h gameplay gta 5 in ultra with no problems, but i left some downloads over night and 2:37 at night it crashes with kernel-power , after some research in google and changed some power settings it looks stable for me.

    Thanks bahz, and all others for all info provided.
    Feed back i 3 month after work.

  6. #136
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by ForgeOfGods-G752VS View Post
    2 days ago received my pc back from rma, main board was changed, 5h gameplay gta 5 in ultra with no problems, but i left some downloads over night and 2:37 at night it crashes with kernel-power , after some research in google and changed some power settings it looks stable for me.

    Thanks bahz, and all others for all info provided.
    Feed back i 3 month after work.
    Thanks for the update and it's good to hear that the issue is now resolved for you.

  7. #137
    New ROGer Array Mr.VooDoo's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Greetings,

    my feedback after RMA.

    I send my notebook to RMA (in Germany) and they recived it at 22.08.2017.
    Inside the box was the notebook with sreenshots from the error-message and a description from the error with informations to this thread at the notebook and printed.

    The reparation was finished after 1 day .

    I got my notebook back at 25.08.2017.

    So inside the repair-report was the info that they did not found the Problem .
    But they reseted the system because there was an error (great I reseted the system before i send it to them).

    So i was away from home so i could not test the system until today .

    I started Supreme Commander began a fight and got the same error after 2 min.
    Restart
    I started Supreme Commander began a fight and got the same error after 4 min.
    Restart
    I started Supreme Commander began a fight and got the same error after 30 min.
    Restart


    I think i have to send it againe to RMA.

    Bahz can you help me?

  8. #138
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    16

    I'm pretty sure I am going to have the same experience once I get my laptop back.
    The only status update I received was that they tested it with DOOM and GTA V and found no problems whatsoever.
    Even though it crashes 0-15mins within playing those games.

    Not sure what my solution will be after that. I bought this at the end of Feb but have been battling this crashing problem ever since I started playing newer games.

    Quote Originally Posted by Mr.VooDoo View Post
    Greetings,

    my feedback after RMA.

    I send my notebook to RMA (in Germany) and they recived it at 22.08.2017.
    Inside the box was the notebook with sreenshots from the error-message and a description from the error with informations to this thread at the notebook and printed.

    The reparation was finished after 1 day .

    I got my notebook back at 25.08.2017.

    So inside the repair-report was the info that they did not found the Problem .
    But they reseted the system because there was an error (great I reseted the system before i send it to them).

    So i was away from home so i could not test the system until today .

    I started Supreme Commander began a fight and got the same error after 2 min.
    Restart
    I started Supreme Commander began a fight and got the same error after 4 min.
    Restart
    I started Supreme Commander began a fight and got the same error after 30 min.
    Restart


    I think i have to send it againe to RMA.

    Bahz can you help me?

  9. #139
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    It seems like most people so far who have sent it in with this problem, the test software tool shows that it fails the test. For those where the problem isn't caused by hardware, it will show as pass. So far still more people who sent in for RMA have had this issue resolved, it's unfortunate to see that unfortunately for Mr.VooDoo's case that the issue still exists.

  10. #140
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Mr.VooDoo View Post
    Greetings,

    my feedback after RMA.

    I send my notebook to RMA (in Germany) and they recived it at 22.08.2017.
    Inside the box was the notebook with sreenshots from the error-message and a description from the error with informations to this thread at the notebook and printed.

    The reparation was finished after 1 day .

    I got my notebook back at 25.08.2017.

    So inside the repair-report was the info that they did not found the Problem .
    But they reseted the system because there was an error (great I reseted the system before i send it to them).

    So i was away from home so i could not test the system until today .

    I started Supreme Commander began a fight and got the same error after 2 min.
    Restart
    I started Supreme Commander began a fight and got the same error after 4 min.
    Restart
    I started Supreme Commander began a fight and got the same error after 30 min.
    Restart


    I think i have to send it againe to RMA.

    Bahz can you help me?
    I already passed the request over to our service team to have someone contact you, please let me know if you don't hear back within 2 business days.

Page 14 of 22 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •