Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
  1. #1
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    GPU Tweak II Version 1.4.6.6 Released

    GPU Tweak II v1.4.6.6 has been released, you can download it at the link below:
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/vga...464.1476265282

    Please post all issues and bugs in this thread. Thanks.

  2. #2
    ROG Guru: Green Belt Array FlanK3r PC Specs
    FlanK3r PC Specs
    MotherboardAsus Maximus VIII Hero+Asus 970 Pro Gaming/AURA (and many others)
    ProcessorCore i7-6700K + FX-8370 (and many others)
    Graphics Card #1Strix R9 390X DCIII OC
    Graphics Card #2AMD RX 480
    Graphics Card #3Saphire R9 270X Toxic
    Graphics Card #4ROG GTX980TI Poseidon
    Storage #1Samsung 850 PRO 512 GB
    Storage #2HyperX 3K 240GB
    CPU CoolerRaijintek Triton + Silentium Fera
    CaseNZXT Noctis and Bitfenix Pandora LED
    Power SupplyCM V850 + Corsair TX750
    Keyboard Microsoft Sidewinder
    Mouse Razer Deathadder + A4tech 750BK
    Headset HyperX Cloud
    Mouse Pad Roccat Tatto
    OS Windows 10 + Windows 7
    Network RouterAsus RT-AC55U
    FlanK3r's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Reputation
    110
    Posts
    597

    Ty man
    Who knows me, knows me ....AMD 3000+, AMD x2 4600+ EE, AMD X4 955 BE C2,2x AMD X4 965 BE C3, AMD X4 970 BE C3, AMD x4 975 BE, AMD x4 980 BE, AMD X6 1090T BE, AMD x6 1100T BE, 2x AMD FX-8120, 2x AMD FX-8150, FX-6300, FX-8300, FX-8320E, FX-8320, FX-8350, FX-8370, FX-8370E, FX-9370, FX-9590, AMD A8-3850, AMD A8-3870K, A8-5600K, A10-5800K, A10-6800K, A10-7850K, A10-7870K, A 5150, Athlon x4 860K, Intel i7-5960X, i7-6700K, Intel i7-4770K, Intel i7-980x, Intel i7 2600k, Intel i7-3770K, i7-3930K.

  3. #3
    ROG Enthusiast Array kevin.bradford1 PC Specs
    kevin.bradford1 PC Specs
    MotherboardMaximus XI Formula
    ProcessorIntel I9 9900K
    Memory (part number)32GB Corsair Dominator Platinum 3000MHZ
    Graphics Card #1Asus Strix 1080 TI
    Graphics Card #2Asus Strix 1080 TI
    MonitorAsus ROG PG348Q
    Storage #1Samsung 970 EVO 500GB M.2
    Storage #24tb HDD X2
    CPU CoolerCorsair Hydro H115i Pro
    CaseCooler Master C700M
    Power SupplyEvga super nova 1300w
    Keyboard Logitech G910 Orion Spectrum/razer orbweaver chroma
    Mouse Logitech G903/ G502 Lightspeed/Razer Naga Trinity
    Headset Logitech G935
    Mouse Pad Logitech Powerplay/Razer Firefly
    Headset/Speakers Logitech Z506
    OS Win 10 pro

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    15
    Posts
    38

    Isince 1.4.5.2, and into 1.4.6.6, run any game and the monitor window closes, running 1, 144hz main monitor and 60hz side monitor with sli 1080ti

  4. #4
    ROG Guru: White Belt Array Defin4ar PC Specs
    Defin4ar PC Specs
    MotherboardAsus P8Z77-V LE Plus
    ProcessorIvy Bridge i5 3570K (delidded)
    Memory (part number)G.Skill 1600MHz 4x4GB
    Graphics Card #1Asus DUAL-RX480-O4G
    Sound CardCreative Sound Blaster Z
    MonitorAsus 23" IPS Wide Screen
    CPU CoolerCustom Water Cooling Loop
    CaseThermaltake Chaser A71
    Power SupplyIn Win C 900W Series 80+ Platinum
    Keyboard Cooler Master QuickFire XTi
    Mouse Razer Imperator 4G (2012)
    Mouse Pad In Win BatMat
    Headset/Speakers Logitech 5.1 sound system
    OS Windows 7 x64 Professional
    Network RouterCable Ethernet w/Realtek
    Accessory #1 Microsoft xBox 360 PC Gamepad

    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    10
    Posts
    100

    Changelog for v14.6.6 is:

    "1. All fonts in the software are now unified to use the same font
    2. In professional mode, the keyboard up and left arrows will now allow users to increase setting values and down and right arrows for decreasing setting values
    3. Fixed a bug where some RX550 cards were seeing incorrect GPU clock value (616MHz), the correct value is 1183MHz".

    It does behave like previous version 1.4.5.2 to me...but i'm still running on Windows 7 x64bit with a RX 480.
    Less hassles!

    I like the fonts in Simple Mode like in Pro Mode. But some of the fonts in Pro Mode are a just little too much reduced in my opinion, still readable though!

    Thanks for heads up!!
    Last edited by Defin4ar; 06-06-2017 at 08:25 PM.
    Asus Dual RX480 O4G - Core i5 3570K - P8Z77-V LE PLUS - (still on 2019)

  5. #5
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Defin4ar View Post
    Changelog for v14.6.6 is:

    "1. All fonts in the software are now unified to use the same font
    2. In professional mode, the keyboard up and left arrows will now allow users to increase setting values and down and right arrows for decreasing setting values
    3. Fixed a bug where some RX550 cards were seeing incorrect GPU clock value (616MHz), the correct value is 1183MHz".

    It does behave like previous version 1.4.5.2 to me...but i'm still running on Windows 7 x64bit with a RX 480.
    Less hassles!

    I like the fonts in Simple Mode like in Pro Mode. But some of the fonts in Pro Mode are a just little too much reduced in my opinion, still readable though!

    Thanks for heads up!!
    Thanks for the feedback, we're looking into making revisions in next version to improve this.

  6. #6
    ROG Guru: Yellow Belt Array Sprayingmango PC Specs
    Sprayingmango PC Specs
    Laptop (Model)Late 2017 MacBook Pro 15"
    MotherboardRampage VI Extreme X299
    Processori9 7900X
    Memory (part number)G-Skill Trident Z RGB 3600 32GB
    Graphics Card #1EVGA 2080Ti XC Ultra
    Graphics Card #2EVGA 2080Ti XC Ultra
    MonitorTriple Asus PG27UQ G-Sync
    Storage #1Samsung 970 Evo 2TB NVME
    Storage #2Samsung 970 Evo 1TB NVME
    CPU CoolerCorsair H150i Pro RGB
    CaseCorsair 1000D
    Power SupplyCorsair AX1600i
    Keyboard Logitech G910
    Mouse Logitech G Pro Lightspeed
    Headset No...just no. Sennheiser HD650s w/ Schitt Stack
    Mouse Pad Logitech PowerPlay
    Headset/Speakers Denon 7.2 Atmos w/ Polk Signature Series
    OS Win10 Pro 1809
    Network RouterAsus Rog Rapture GT-5300

    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    187

    I also want to follow up and report that the monitor window closes (which displays the graphs, temps, clock speeds, etc.) when I start a game or benchmark. Even if the monitor window is "locked" with the chain symbol showing it as locked, it still just disappears off the screen for some reason. I am running 2 Asus STRIX 1080Ti OC cards in SLI and running dual ASUS Rog displays with G-Sync. My Primary display is a PG279Q at 144Hz and my second display to my left is a PG278Q at 60 Hz.

    This never used to happen when I had a single 1080Ti so I am assuming this is a bug related to SLI with dual displays?

  7. #7
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Sprayingmango View Post
    I also want to follow up and report that the monitor window closes (which displays the graphs, temps, clock speeds, etc.) when I start a game or benchmark. Even if the monitor window is "locked" with the chain symbol showing it as locked, it still just disappears off the screen for some reason. I am running 2 Asus STRIX 1080Ti OC cards in SLI and running dual ASUS Rog displays with G-Sync. My Primary display is a PG279Q at 144Hz and my second display to my left is a PG278Q at 60 Hz.

    This never used to happen when I had a single 1080Ti so I am assuming this is a bug related to SLI with dual displays?
    Thanks for the information, I have already passed it over to our software team to looking to this bug.

  8. #8
    Try more Array tommiboi PC Specs
    tommiboi PC Specs
    MotherboardSabertooth Mark 1 Z170
    Processor6600K Delidded
    Memory (part number)Gskill 3200
    Graphics Card #1Asus STRIX GTX 980 TI EKWB watercooled
    MonitorAsus PG279Q , Benq XL2411T
    Storage #1Samsung 850 evo SSD 250
    Storage #2M.2 nvme Samsung 960 500 ( 2x in raid 0 )
    CPU CoolerEK Predator 360(rebuild with 280 extra rad)
    CaseBequiet pro 900 Orange
    Power SupplyBequiet Pure Power 9 700W
    Keyboard Corsair rapid fire (RBG)
    Mouse Roccat Kone XTD
    Headset Logitech G933
    Mouse Pad Razer Vespula
    Headset/Speakers Logitech Z4
    OS Windows 10 pro
    Accessory #1 Watch
    Accessory #2 Bracelet
    Accessory #3 1 earing

    Join Date
    Sep 2016
    Reputation
    10
    Posts
    170

    *** update *** installed 1.4.6.6 Computer booted and loaded all software. But have to see it work for a few days.
    Thx Bahz... ill update you if something goes wrong the comming few days. Also ill tell you if all is working propperly.

    *** Edit ***
    Programmes running on boot are:
    Corsair "for keyboard and ect"
    Asus Suite III "for TuF motherbaord fan contrill ect" The Suite III for TuF has no integrated OC panel... What I find weird.
    Asus easy update "which i cannot find the option to turn this off"
    Roccat talk
    Logitech gaming software

    *** Edit ***
    Since I installd the 1.4.6.6 my Asus suite III is going NUTS.. its a real ****ty PAIN !!! It puts some fans to 100%. My computer sounds like a helicopter.

    I actually removed the fan that was turning at a 100%. Luck for me i just installed that fan for an old SLI setup wich am not using anymore.
    ANYWAYS... Software from asus is not really impressing me... I mean Asus suite III is not even inplementen in the TuF motherboards. At least it doesnt give the full asus menu.. Am missing the OC menu for some reason.

    Also the tweak tool keeps on bugging out. It starts up on boot and sometimes even preventing to load the software for my motherboard that is controlling the fans.

    Hope you Asus will fix these bugs ASAP.

    its not fun at all to tweak fan at boot up all the time.

    *** more updates ***
    Sorry for spamming / updating post.
    GPU TWEAK II still freezes my computer. When I move from tab to tab. So middle top right you have Home - Info - Tools.
    Sometimes when I move between thoses option my PC freezes and I have hard reset.
    Happend 3 times out of 10.. 30% is alot. Was checking how the tool worked on OCcing my card. Buty I get freezes all the time.

  9. #9
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by tommiboi View Post
    *** update *** installed 1.4.6.6 Computer booted and loaded all software. But have to see it work for a few days.
    Thx Bahz... ill update you if something goes wrong the comming few days. Also ill tell you if all is working propperly.

    *** Edit ***
    Programmes running on boot are:
    Corsair "for keyboard and ect"
    Asus Suite III "for TuF motherbaord fan contrill ect" The Suite III for TuF has no integrated OC panel... What I find weird.
    Asus easy update "which i cannot find the option to turn this off"
    Roccat talk
    Logitech gaming software

    *** Edit ***
    Since I installd the 1.4.6.6 my Asus suite III is going NUTS.. its a real ****ty PAIN !!! It puts some fans to 100%. My computer sounds like a helicopter.

    I actually removed the fan that was turning at a 100%. Luck for me i just installed that fan for an old SLI setup wich am not using anymore.
    ANYWAYS... Software from asus is not really impressing me... I mean Asus suite III is not even inplementen in the TuF motherboards. At least it doesnt give the full asus menu.. Am missing the OC menu for some reason.

    Also the tweak tool keeps on bugging out. It starts up on boot and sometimes even preventing to load the software for my motherboard that is controlling the fans.

    Hope you Asus will fix these bugs ASAP.

    its not fun at all to tweak fan at boot up all the time.

    *** more updates ***
    Sorry for spamming / updating post.
    GPU TWEAK II still freezes my computer. When I move from tab to tab. So middle top right you have Home - Info - Tools.
    Sometimes when I move between thoses option my PC freezes and I have hard reset.
    Happend 3 times out of 10.. 30% is alot. Was checking how the tool worked on OCcing my card. Buty I get freezes all the time.
    Thank you for providing back with this information, I'll pass it over to our software team.

  10. #10
    ROG Enthusiast Array kevin.bradford1 PC Specs
    kevin.bradford1 PC Specs
    MotherboardMaximus XI Formula
    ProcessorIntel I9 9900K
    Memory (part number)32GB Corsair Dominator Platinum 3000MHZ
    Graphics Card #1Asus Strix 1080 TI
    Graphics Card #2Asus Strix 1080 TI
    MonitorAsus ROG PG348Q
    Storage #1Samsung 970 EVO 500GB M.2
    Storage #24tb HDD X2
    CPU CoolerCorsair Hydro H115i Pro
    CaseCooler Master C700M
    Power SupplyEvga super nova 1300w
    Keyboard Logitech G910 Orion Spectrum/razer orbweaver chroma
    Mouse Logitech G903/ G502 Lightspeed/Razer Naga Trinity
    Headset Logitech G935
    Mouse Pad Logitech Powerplay/Razer Firefly
    Headset/Speakers Logitech Z506
    OS Win 10 pro

    Join Date
    Jun 2016
    Reputation
    15
    Posts
    38

    ok just thought id jump in to, my monitor window seems to stay open when I opened ESO in fullscreen window mode, the minute I run any games in fullscreen mode the monitor part closes, I'm running asus 1080 ti fe sli, with 144hz g-sync main monitor and second monitor Samsung 60hz, ive tried closing other asus apps to see if it helps but makes no difference.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •