Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 97

Hybrid View

  1. #1
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    Angry Rog Gladius II - Bugs in software, profiles resetting?

    Hi,

    I recently purchased a Gladius II RGB and have noticed a few bugs already... (not even had it 24 hrs yet)

    Firstly, I set some profiles in Armoury....
    on one of them set SYNC off, and set the scroll as Cycle, base as reactive, and logo static...

    When I switch to one of the OTHER profiles using the buttons, then back - the scroll wheel doesn't cycle any more, and I have to go in and reset it...

    second, if I reboot - I have to set up all 3 profiles via Armoury again - they aren't saved, or the mouse is defaulting back after reboot..

    third, if I use Aura Sync to sync all devices (Case, gpu, mouse, RAM) they all sync fine, but if I unlink the mouse again, I once more have to re-set the profiles in Armoury...

    unplugging the mouse, and plugging it back in also resets the profiles....

    I have also noticed, that rebooting, seems to totally clear all profiles I set - so I have to reset them on each boot!

    Oh, and a speed setting for each of the effects would be awesome - like Aura Sync has - (Armory has some nice effects that aren't in Aura Sync also)
    Last edited by Ghozer; 06-08-2017 at 03:45 AM.

  2. #2
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    So does Asus actually read this?

    This is VERY annoying, having to re-set the profiles on every reboot/boot....

    :S

  3. #3
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Thanks for your feedback, I'm trying to gather back all the issues between AURA software and Amoury. Can you please share the Armoury software version, mouse FW version, and AURA version? I'll pass all of this information over to our software team and we'll try to get this fixed as soon as possible.

  4. #4
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    Hi

    The versions are the latest...

    Armory SW: 1.02.07
    Mouse FW: 0178
    Aura Version: 1.3.13.0

    I have just had a new bug today... I recently attended a LAN party, and unplugged my mouse and PC - when I got to the LAN, the mouse worked as it has been...

    But when I returned home, I have plugged the mouse in, and when I open Armory - there is only one profile on lighting, and certain effects don't work at all, some work but not on the scroll wheel etc...

    and when I try and switch to another profile using the button's on the mouse (such as profile 2, middle and front:side) Armory crashes...

  5. #5
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Ghozer View Post
    Hi

    The versions are the latest...

    Armory SW: 1.02.07
    Mouse FW: 0178
    Aura Version: 1.3.13.0

    I have just had a new bug today... I recently attended a LAN party, and unplugged my mouse and PC - when I got to the LAN, the mouse worked as it has been...

    But when I returned home, I have plugged the mouse in, and when I open Armory - there is only one profile on lighting, and certain effects don't work at all, some work but not on the scroll wheel etc...

    and when I try and switch to another profile using the button's on the mouse (such as profile 2, middle and front:side) Armory crashes...
    Thanks for the info, our team is already working on this and additional information like this is very useful for us. Thanks again for your help.

  6. #6
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2016
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Hi !

    I have exactly the same probleme with a gladius 2, the setting is reset after every restarts or when Aura is starting...
    How Aura and Armoury cannot work together ???

  7. #7
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    Ok, further updates from what I have tried / played with...

    using Aura, and enabling sync on the mouse, seems to work (all LED's go out, then come back on) - except the mouse doesn't light up..
    if I un-sync the mouse in Aura, the reset reset, and the mouse sat with no lights.....

    Opening Armory, resulted in blank options (no tabs or images showed, just the main armory red window with black background)

    I tried to run the FW update from within the Armory directory, it successfully completed and reset the mouse to default profiles, which seem to work (from the mouse buttons)

    Opening Armory, crashes instantly...

    The mouse profiles seem to work fine still, switching between the 3 default profiles, but I cannot currently create any custom ones because Armory cannot open..

    I will play with it some more later, i'll uninstall/reinstall Armory etc and have a play...

  8. #8
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Ghozer View Post
    Ok, further updates from what I have tried / played with...

    using Aura, and enabling sync on the mouse, seems to work (all LED's go out, then come back on) - except the mouse doesn't light up..
    if I un-sync the mouse in Aura, the reset reset, and the mouse sat with no lights.....

    Opening Armory, resulted in blank options (no tabs or images showed, just the main armory red window with black background)

    I tried to run the FW update from within the Armory directory, it successfully completed and reset the mouse to default profiles, which seem to work (from the mouse buttons)

    Opening Armory, crashes instantly...

    The mouse profiles seem to work fine still, switching between the 3 default profiles, but I cannot currently create any custom ones because Armory cannot open..

    I will play with it some more later, i'll uninstall/reinstall Armory etc and have a play...
    Thanks for the additional information, I'll do the same and pass it over to our peripheral team. Once we have a new software version available to target this then I'll try to get the beta first from them to share with you.

  9. #9
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    I uninstalled Armoury, and reinstalled it, and it still crashes instantly when opening..

  10. #10
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    You can try cleaning your registry with CC Cleaner first before reinstalling.

Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •