Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 31 to 40 of 97
  1. #31
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    324

    so i received today mine second gladius 2 and still the same problem aura sync music keeps suddenly freezing after few minutes no use i changed usb port same problem


    so i also have rog spatha mouse and there is no issue i think its an firmware issue

  2. #32
    ROG Enthusiast Array Lightbringer PC Specs
    Lightbringer PC Specs
    MotherboardAsus Prime X370-PRO
    ProcessorAMD Ryzen 7 1700x
    Memory (part number)GSkill Trident Z RBG F4-3200C14D-16GTZR
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GeForce GTX1080TI-O11G
    Sound CardCreative Soundblaster Z
    MonitorAsus ROG PG279Q 68,6 cm
    Storage #1Samsung 960 EVO MZ-V6E500BW Internal Solid State Drive (500GB)
    Storage #2Crucial MX300 2TB SATA 2.5 Inch Solid State Drive - CT2050MX300SSD1
    CPU CoolerNoctua NH-D15 SE-AM
    CaseFractal Design Define r5
    Power SupplySeasonic SS-650KM3 X650 80 Plus Gold
    Keyboard Asus ROG Claymore
    Mouse Asus ROG Gladius 2
    Headset Beyerdynamic DT-990 Pro / ModMic
    Mouse Pad Razer Goliathus Gaming Mouse Mat- Small (Speed Edition)
    Headset/Speakers Logitech Z506 5.1
    OS Windows 10 Home Edition
    Network RouterAsus RT-AC68U AC1900 Black Diamond Dual-Band WLAN Router
    Accessory #1 Asus PCE-AC68 PCIe WLAN Card

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    60

    Quote Originally Posted by Ghozer View Post
    ok, on v 1.02.15 - excessive CPU usage by WmiPrvSE with Armory open, is now fixed, it seems to sit at 0% - 1%, not 12-15% like before...

    however, all profile information is still broken, setting things how I want them, and re-booting can still result in things being forgotten, Also once they are set, switching back doesn't change the options...

    Such as, select SCROLL WHEEL and CYCLE, then click BASE, the effect selection in the UI stays on "Cycle" even when selecting a new light zone, it doesn't change to what it's currently set to..
    I have the same issues. CPU usage is down, so that's good!

    Settings in the profiles on the mouse get resetted randomly on reboot, but not on my Claymore.
    Last edited by Lightbringer; 08-31-2017 at 03:16 PM.

  3. #33
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Lightbringer View Post
    I have the same issues. CPU usage is down, so that's good!

    Settings in the profiles on the mouse get resetted randomly on reboot, but not on my Claymore.
    Our software team is still looking into this but quite a few reports indicate the issue for Gladius is fixed and it's actually occurring for Claymore for some people. I'll share more info once I receive any updates from our software team.

  4. #34
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Hi, i have Gladius II and its still issue i cant change or click with the mice, it look like this
    https://gyazo.com/ddc7cf89d1b535aa87acf7d948096969

    It happened after i updated firmware last version.. I cant click or use this mice with program Armoury, so i had to uninstalled the program and it work as fine, but without light. I want light so i need to use armoury to able light. Please fix it..

  5. #35
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    The issue has been reported and is being looked into, it appears it's a bug with the firmware that's causing this.

  6. #36
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)16GB G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #1Samsung 970 Pro 512GB
    Storage #22TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerAntec 120mm AIO
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Steel Series Arctis 5 RGB
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (350mb/35mb)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    86

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    The issue has been reported and is being looked into, it appears it's a bug with the firmware that's causing this.
    Is that also causing the options to not change from within armory?

    what I mean is..

    Within lighting, if you select BASE, and set say, reactive..

    then select SCROLL WHEEL, and select color cycle..

    Then click back to BASE the selection doesn't jump back to what it's actually set to (reactive) - it stays on the last selection, surely it should jump to the currently selected effect?

  7. #37
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    The issue has been reported and is being looked into, it appears it's a bug with the firmware that's causing this.
    Great, do u will info later when its fixed and ready to update firmware?

  8. #38
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Droolman View Post
    Great, do u will info later when its fixed and ready to update firmware?
    I will update everyone once I receive any new updates from our team.

  9. #39
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Ghozer View Post
    Is that also causing the options to not change from within armory?

    what I mean is..

    Within lighting, if you select BASE, and set say, reactive..

    then select SCROLL WHEEL, and select color cycle..

    Then click back to BASE the selection doesn't jump back to what it's actually set to (reactive) - it stays on the last selection, surely it should jump to the currently selected effect?
    Let me test on mine and I'll report back if I'm also having the same issue or not.

  10. #40
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2014
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by Droolman View Post
    Hi, i have Gladius II and its still issue i cant change or click with the mice, it look like this
    https://gyazo.com/ddc7cf89d1b535aa87acf7d948096969

    It happened after i updated firmware last version.. I cant click or use this mice with program Armoury, so i had to uninstalled the program and it work as fine, but without light. I want light so i need to use armoury to able light. Please fix it..
    I have exactly the same problem. (see pic)

    My Gladius II arrived on Sunday and i installed the latest Armoury which prompted the latest firmware 0180 . The mouse worked whilst the update occurred and when it finished all button cannot be changed. the middle mouse button works as a left click (sort of) and the right mouse button dims the display. Tried it on my gaming rig and laptop with the same results.
    If i unplug the mouse and hold down the three main mouse buttons when plugging in it goes through the firware update again and works normal until the update is done again.
    I only purchased this mouse to go with the ROG Posiedon 1080ti i purchasedas i nice colourful upgrade over my old RAT 5 mouse but is bugging the hell out of me. Especially when ive just spend £1000 on ROG products this week.

    Can you not just revert to the old firmware whilst you are fixing the current issue?

    Tom
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos rog1.jpg  


Page 4 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •