Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 41 to 50 of 97
  1. #41
    New ROGer Array lazoli PC Specs
    lazoli PC Specs
    MotherboardAsus X299 E-Gaming
    ProcessorIntel Core i7 7820X
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB LED 32GB (CMR32GX4M4C3000C15)
    Graphics Card #1Nvidia GTX 1080 Founders Edition
    MonitorAsus ROG Swift PG287Q
    Storage #1Samsung 850 Evo
    Storage #2Samsung 960 Evo
    CPU CoolerNoctua NH-U12S
    CaseCorsair 570X RGB
    Power SupplySeaSonic Platinum PLATINUM-860 SS-860XP2
    Keyboard Asus Claymore Core
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Sennheiser Game Zero
    Mouse Pad Asus Sheath
    OS Windows 10 Pro x64
    Accessory #1 Xbox One Controller
    Accessory #2 CableMod Addressable RGB Strip x2
    lazoli's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by blueglue View Post
    I have exactly the same problem. (see pic)

    My Gladius II arrived on Sunday and i installed the latest Armoury which prompted the latest firmware 0180 . The mouse worked whilst the update occurred and when it finished all button cannot be changed. the middle mouse button works as a left click (sort of) and the right mouse button dims the display. Tried it on my gaming rig and laptop with the same results.
    If i unplug the mouse and hold down the three main mouse buttons when plugging in it goes through the firware update again and works normal until the update is done again.
    I only purchased this mouse to go with the ROG Posiedon 1080ti i purchasedas i nice colourful upgrade over my old RAT 5 mouse but is bugging the hell out of me. Especially when ive just spend £1000 on ROG products this week.

    Can you not just revert to the old firmware whilst you are fixing the current issue?

    Tom
    Same exact thing. Updated firmware through the new Armoury. Buttons behaved exactly like you described. Returned it and got a replacement unit thinking it was the mouse. Same issue. Called Asus support. After he made me install every single Armoury version, the very first one(1.01.08) brought back the mouse to life. Reinstalled windows and have not put back Armoury on my system again. Nothing but problems.*

  2. #42
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    I'm currently waiting for updates on this issue from our software team and will update everyone immediately once there's an alternative solution offered.

  3. #43
    New ROGer Array lazoli PC Specs
    lazoli PC Specs
    MotherboardAsus X299 E-Gaming
    ProcessorIntel Core i7 7820X
    Memory (part number)Corsair Vengeance RGB LED 32GB (CMR32GX4M4C3000C15)
    Graphics Card #1Nvidia GTX 1080 Founders Edition
    MonitorAsus ROG Swift PG287Q
    Storage #1Samsung 850 Evo
    Storage #2Samsung 960 Evo
    CPU CoolerNoctua NH-U12S
    CaseCorsair 570X RGB
    Power SupplySeaSonic Platinum PLATINUM-860 SS-860XP2
    Keyboard Asus Claymore Core
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Sennheiser Game Zero
    Mouse Pad Asus Sheath
    OS Windows 10 Pro x64
    Accessory #1 Xbox One Controller
    Accessory #2 CableMod Addressable RGB Strip x2
    lazoli's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    I'm currently waiting for updates on this issue from our software team and will update everyone immediately once there's an alternative solution offered.
    thanks

  4. #44
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2014
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    I'm currently waiting for updates on this issue from our software team and will update everyone immediately once there's an alternative solution offered.
    thanks for keeping us upto date.

    Ive currently resorted to installing Armoury version 1.01.29 and then pressing the left right and middle mouse button in and plugging it in so the update fails. It means none of the ROG features work but i can at least use the mouse as a basic point a click device.

    Should be nice when it is working and synced with my ROG Posiedon 1080ti
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos rog2.jpg  

    Last edited by blueglue; 09-07-2017 at 07:34 PM.

  5. #45
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by blueglue View Post
    thanks for keeping us upto date.

    Ive currently resorted to installing Armoury version 1.01.29 and then pressing the left right and middle mouse button in and plugging it in so the update fails. It means none of the ROG features work but i can at least use the mouse as a basic point a click device.

    Should be nice when it is working and synced with my ROG Posiedon 1080ti
    Our team will provide new version soon to address this issue.

  6. #46
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    1

    This is so waste of time and money

    So, i bought this gladius ii two weeks ago. Havent use it, the problem is that. the mouse doesbt work at all specially the buttons, EXCEPT for the right button which functions is to reduce the light from my screen.
    already installed all the armoury drivers for gladius ii from the oldest to lastest driver..
    and yes all the windows 10 64bit even 32biht i tried it all..
    never work.
    and now i see error.

    please reply ASAP

  7. #47
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2017
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by poliners View Post
    So, i bought this gladius ii two weeks ago. Havent use it, the problem is that. the mouse doesbt work at all specially the buttons, EXCEPT for the right button which functions is to reduce the light from my screen.
    already installed all the armoury drivers for gladius ii from the oldest to lastest driver..
    and yes all the windows 10 64bit even 32biht i tried it all..
    never work.
    and now i see error.

    please reply ASAP

    Poliners, please read this thread before u write You got already your answer in this thread

  8. #48
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Same Issue

    Hi,

    Same issue here Mouse can't do a thing..

  9. #49
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by santoitaliano View Post
    Hi,

    Same issue here Mouse can't do a thing..
    Our team couldn't replicate this issue with their retail samples but mine has the same issue so I will pass this sample over to our team to figure out what is causing this.

  10. #50
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    Bahz, are you specifically for mice/peripherals or do you have access to the Motherboard team too? - I have an issue I have been dealing with over reddit, but whoever i'm talking to either doesn't seem to fully understand the problem, or is getting confused somewhere, and is suggesting an RMA.... (when I believe it can be fixed simply with a driver update)

    It just needs testing at Asus' end to confirm what i'm getting, then fixing....
    Last edited by Ghozer; 09-12-2017 at 04:04 AM.

Page 5 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •