Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast
Results 81 to 90 of 97
  1. #81
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Without a program and with a full mouse reset in the game world of warcraft no problem. But now the mouse is not lit and I cannot configure the dpi and 6-th and 7-th mouse button. Without a program they don't work. I think it's a problem in the firmware or software for the mouse.

  2. #82
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    10

    guys help me please to solve the problem. Or just have to wait for new firmware or software?
    MB - Asus Rampage iv formula (bios 5001)
    MB on the second computer - Asus sabertooth 990fx r2.0 (bios 2901)
    both have windows 10 (64) The problem with this mouse on two computers the same. With a full reboot (LMB+RMB+scroll when you connect) and remove armoury in the game world of warcraft, the mouse works fine but without the backlight and additional buttons.

    _____
    Maybe it's a conflict between the Razer synapse and ROG Armoury? Because I use keyboard and gamepad from razer.
    Last edited by Ivlin; 09-24-2017 at 07:09 PM.

  3. #83
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    It would be great if you can since I was told by our team that the Armoury issue is fixed, I'm getting mixed feedback from different users.
    I have now made a video, showing both the Aura issue (not lighting on boot, not saving settings etc) and the issues i'm talking about with Armoury..

    My system specs are set up in here, under my name to the left (obv )

    I have PM'd you the link for the video on my google drive...

    - Thanks

  4. #84
    Ex-employee Array
    Join Date
    Jun 2020
    Reputation
    108
    Posts
    2,154

    Quote Originally Posted by Ghozer View Post
    I have now made a video, showing both the Aura issue (not lighting on boot, not saving settings etc) and the issues i'm talking about with Armoury..

    My system specs are set up in here, under my name to the left (obv )

    I have PM'd you the link for the video on my google drive...

    - Thanks
    I appreciate you taking the time to provide us with this, I'll make sure our software team reviews this video can find a way to replicate and patch these issues.

  5. #85
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    Quote Originally Posted by Bahz View Post
    I appreciate you taking the time to provide us with this, I'll make sure our software team reviews this video can find a way to replicate and patch these issues.
    Thanks, no worries, glad to help

    I love Asus products (always have) and want them to be at their best...

    I await feedback on all the issues

  6. #86
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    10

    After long trials I learned. If you change any settings in the program and save the changes, the mouse works fine in games. When I turn on the computer, I need to open the software to change the setting (for example, assign a button or change the response time of a button or something else), and only then start the game. Because if this is not done then the games will have problems with sticking the buttons. What is it? The weapon version is 1.0.218, and the firmware version is 0180.
    Last edited by Ivlin; 09-27-2017 at 11:39 PM.

  7. #87
    ROG Guru: White Belt Array Ghozer PC Specs
    Ghozer PC Specs
    MotherboardAsus Prime Z270-A
    Processori7-7700k
    Memory (part number)G.Skill TridentZ RGB DDR4-3200
    Graphics Card #1Asus ROG Strix GTX 1070
    Monitor2x HP 23xi
    Storage #12TB Seagate Firecuda SSHD
    CPU CoolerARCTIC Freezer 33 eSports Edition (Black/White)
    CasePhanteks P400S
    Power SupplyCorsair RM750X
    Keyboard Logitech G510 (Soon to be Asus Claymore)
    Mouse Asus Gladius II
    Headset Logitech Wireless
    Mouse Pad Random Alienware
    Headset/Speakers Creative Inspire GD580
    OS Windows 10
    Network RouterISP Standard (200mbps connection)

    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    82

    Quote Originally Posted by Ivlin View Post
    After long trials I learned. If you change any settings in the program and save the changes, the mouse works fine in games. When I turn on the computer, I need to open the software to change the setting (for example, assign a button or change the response time of a button or something else), and only then start the game. Because if this is not done then the games will have problems with sticking the buttons. What is it? The weapon version is 1.0.218, and the firmware version is 0180.
    Sounds similar to my issue of set profiles not saving (or loading?) On startup.... that i believe is also (at least partly) related to the other issue with the UI not updating current effect selection when zones are unsynchd.

  8. #88
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    10

    It looks like this software problem.

  9. #89
    ROG Guru: Orange Belt Array Gofran PC Specs
    Gofran PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS XI FORMULA
    Processori9-9900K
    Memory (part number)F4-3200C14D-32gb
    Graphics Card #1Asus ROG STRIX GTX 1080 Ti
    MonitorDell 2417dg
    Storage #1970 evo 500gb
    Storage #2951 nvme 500gb
    CPU CoolerROG RYUO 240
    Power SupplyAsus RoG Thor 850W
    Keyboard Asus claymore
    Mouse Asus Spatha
    Mouse Pad Asus rog sheath
    OS Windows 10
    Accessory #1 Phanteks Evolv x

    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    11
    Posts
    280


  10. #90
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Quote Originally Posted by Ivlin View Post
    After long trials I learned. If you change any settings in the program and save the changes, the mouse works fine in games. When I turn on the computer, I need to open the software to change the setting (for example, assign a button or change the response time of a button or something else), and only then start the game. Because if this is not done then the games will have problems with sticking the buttons. What is it? The weapon version is 1.0.218, and the firmware version is 0180.

    Dear company Asus. when do you fix the bugs of the software?
    Just technical support in my country (Russia) does not answer me. I understand that this is a forum of enthusiasts, I apologize, but I do not know where to write.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •