Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2016
    Reputation
    10
    Posts
    42

    ASUS ROG Swift PG279Q have problem with dispaly ports

    dear
    i have ASUS ROG Swift PG279Q , when i connected with display ports , sometimes motherboard does not boot !!! black screen is shown, then i have to rest my pc.
    specially when i change or update motherboard bios this problem happend again.
    but when i connected by hdmi nothing happend and it works fine.
    may anyone help me to reduce this problem.
    thanks
    mainboard Rampage v e10
    vga gigabyte 1080 extreme
    lcd ASUS ROG Swift PG279Q

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Jul 2016
    Reputation
    10
    Posts
    181

    Have you tried another display port cable ?

  3. #3
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2016
    Reputation
    10
    Posts
    42

    no i did not

  4. #4
    TeamROG Moderator Array xeromist PC Specs
    xeromist PC Specs
    Laptop (Model)Dell Inspiron 15 7567
    MotherboardMSI x470 Gaming Plus
    ProcessorAMD 2600X
    Memory (part number)16GB Crucial Ballistix Elite 3600
    Graphics Card #1ASUS GTX 1080 Strix
    MonitorBenQ BL3200PT
    Storage #1Intel 600p NVMe
    CPU CoolerWraith
    Casecustom Antec 900
    Power SupplyCorsair HX1000
    Keyboard Logitech Orion Spark
    Mouse Logitech MX500
    Headset Plantronics 777 with Oregon Aero upgrade
    xeromist's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Reputation
    301
    Posts
    7,472

    Did you wait for the complete boot time to see if it turned on later? Sometimes the boot does not display on certain inputs but once Windows loads it properly detects the display.
    * Support disease research with Folding@Home *

    < < < Click the drop-down above my avatar for my PC specs!

  5. #5
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2016
    Reputation
    10
    Posts
    42

    yes i wait for long but did not boot, i have to restart to fix this problem.
    i searched this problem in internet, it seems x99 does not support 2kor 4k resoulution bu display port!!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •