Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 62
  1. #21
    ROG Enthusiast Array npapanik PC Specs
    npapanik PC Specs
    MotherboardAsus PRIME X470-PRO
    ProcessorAMD Ryzen 3600
    Memory (part number)Corsair VENGEANCE LPX (CMK16GX4M2B3200C16)
    Graphics Card #1ROG Strix RX VEGA56
    MonitorDell SE2717H
    Storage #1Samsung 960 Evo 500Gb
    CPU CoolerNoctua NH-D15S
    Casebequiet! Dark Base 700
    Power SupplyCoolermaster Silent Pro M850W
    Keyboard Razer BlackWidow Ultimate 2014
    Mouse Razer Deathadder Elite
    Headset Razer Electra v2 USB
    OS Windows 10 Pro x64
    Network RouterSynology RT2600ac

    Join Date
    Jun 2014
    Reputation
    12
    Posts
    37

    Quote Originally Posted by dukefx View Post
    I didn't have that installed in the first place and I doubt it has anything to do with it. I only have the AI Suit for monitoring, running only on demand.
    Do you by any chance use HWINFO? I've just re-installed it today (set to load with Windows) and the black screens re-appeared!

  2. #22
    ROG Member Array dukefx PC Specs
    dukefx PC Specs
    MotherboardASUS STRIX B350-F
    ProcessorRyzen 5 1600X
    Memory (part number)G.Skill F4-3200C14D-16GFX
    Graphics Card #1ASUS STRIX-GTX1080-8G-GAMING
    Sound CardODAC with modded O2
    MonitorAcer Predator XB241Hbmipr
    Storage #1Samsung 960 EVO 500GB
    Storage #2WD WD10EZEX 1TB
    CPU CoolerCooler Master MasterLiquid 120
    CaseSilverStone Kublai SST-KL07B
    Power SupplyEVGA SuperNova GQ 650W
    Keyboard ASUS Cerberus
    Mouse Acer Predator
    Headset AKG 712 Pro with V-Moda BoomPro
    Mouse Pad QCK Mass
    OS Windows 10

    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    8

    It's unrelated, you just had luck. I haven't had any freezes for quite a few days now, but it could happen again anytime.

  3. #23
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I own a b350M and just completed an X370 Pro build. With the b350m, which appears to share the pcb layout at least with the strix if not the vrm sans heat sink, fan headers and rgb headers, monitoring software that loaded with windows was problematic. clean uninstall of ai suite ended many issues including black screens for myself as well as others. New version did not improve it for me so I'm gonna pass on new installs. Fan profile set from bios is not as useful as qfan but ain't worth the trouble.

    hwinfo is happier if you don't load it with windows less likely to cause issues or incorrectly read VID . low power states tend to make monitoring software bug out and read the wrong values at times. Would have been nice to have a 65535 ghz cpu but I'm pretty sure.... just staart it after windows has loaded. usually happier.


    cldo_vddp would be nice to have. present in bios, not available to adjust. why?

  4. #24
    ROG Guru: Black Belt Array Korth PC Specs
    Korth PC Specs
    MotherboardASUS X99 R5E (BIOS2101/1902)
    ProcessorHaswell-EP E5-1680-3 SR20H/R2 (4.4GHz)
    Memory (part number)Vengeance LPX 4x8GB SS DDR4-3000 (CMK32GX4M4C3000C15)
    Graphics Card #1NVIDIA Quadro GP100GL/16GB, 16xPCIe3, NVLink1 (SLI-HB)
    Graphics Card #2NVIDIA Quadro GP100GL/16GB, 16xPCIe3, NVLink1 (SLI-HB)
    Sound CardJDS Labs O2+ODAC (RevB), USB2 UAC1
    MonitorASUS PG278Q
    Storage #1Samsung 850 PRO 512GB SSDs, 4xSATA3 RAID0
    Storage #2Comay BladeDrive E28 3200GB SSD, 8xPCIe2
    CPU CoolerRaijintek NEMESIS/TISIS, AS5, 2xNH-A14
    CaseObsidian 750D (original), 6xNH-A14
    Power SupplyZalman/FSP ZM1250 Platinum
    Headset Pilot P51 PTT *modded*
    OS Arch, Gentoo, Win7x64, Win10x64
    Network RouterActiontec T3200M VDSL2 Gateway
    Accessory #1 TP-Link AC1900 Archer T9E, 1xPCIe
    Accessory #2 ASUS/Infineon SLB9635 TPM (TT1.2/FW3.19)
    Accessory #3 ASUS OC Panel I (FW0501)
    Korth's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Reputation
    152
    Posts
    2,719

    Quote Originally Posted by ginnus21 View Post
    Also when I go to register the serial number it says its already been used! It's definitely not second hand or refurbished.
    Register what? Where, with who? And with what serial number?

  5. #25
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by Korth View Post
    Register what? Where, with who? And with what serial number?
    Register the motherboard with asus. Asus replied and it's is registered under my email, when I was doing it it kept saying it was already registered.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  6. #26
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Problem with DRAM voltage

    Hello!
    Have a ROG STRIX B350-F GAMING and Can not change the value of the voltage on the memory
    Standard 1.2V and if I change to any value - it does not apply and does not change
    last 0805 bios

  7. #27
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    17

    Quote Originally Posted by npapanik View Post
    Do you by any chance use HWINFO? I've just re-installed it today (set to load with Windows) and the black screens re-appeared!
    I spent close to two weeks dealing with serious instability and issues stress testing an X370 Strix, even at stock clocks, on 5 different Ryzen 7 CPUs. Random reboots, black screens, the whole nine yards. Mostly requiring flipping the power switch to recover.

    On a whim I decided to not run HWiNfo64 one time, and the rig ran y-cruncher for 24 hours straight.

    I think there's some compatibility issue with the software and something on these boards.

  8. #28
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    12

    On stock setting, 3.6-4.0ghz my 1800x went to 4648mhz on one core according to hw monitor.
    Sounds promising if they sort put some bios updates. I'd like to manually see what speeds I can get.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  9. #29
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2017
    Reputation
    10
    Posts
    12

    What is the highest clock speed anyone has seen a 1800x running at? Not liquid nitrogen.

    Sent from my SM-G935F using Tapatalk

  10. #30
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    2

    when be ready a new bios for this motherboard?

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •