Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    5

    GL752VW died after connecting SSD to the M.2 port

    Hi everyone! I have a question. I connected the SSD to port M.2. After connecting the laptop did not turn on at all. The LEDs are off. I tried on another power supply, but it is the same. Does anyone know what could have been the damage?

  2. #2
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2016
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Remove your battery, hold power button to discharge laptop. Install battery and power on.

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Unfortunately the laptop is under warranty. Removing the battery will void the warranty, so I had to send it to Asus service. I'm waiting for an answer now.

    Quote Originally Posted by dinoshan View Post
    Remove your battery, hold power button to discharge laptop. Install battery and power on.
    Last edited by artnet; 07-07-2017 at 07:34 AM.

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    5

    I got information from the ASUS service. The motherboard has been corrupted but will repair the hardware under warranty. Now I'm afraid to plug this SSD again

    Quote Originally Posted by dinoshan View Post
    Remove your battery, hold power button to discharge laptop. Install battery and power on.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •