Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2017
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Brand new ROG G20 with 950 geforce card not working, looking for help.

    I just bought the G20 with the i7 processor and the 950 geforce card. I also got a LG gaming monitor too but haven't yet gotten either of them to work.

    Whenever I turn on the monitor it says there is no signal, I've tried all the HDMI ports. At the same time I've noticed that the keyboard and mouse (That came in the box) don't have any power to them. I tried it with a different monitor and it does the same so I'm guessing it's a problem on the PC side of things.

    Anyone have an idea what the problem is or have any solutions?

    - Hysonnox

  2. #2
    ROG Guru: White Belt Array spartan_hoplite PC Specs
    spartan_hoplite PC Specs
    Laptop (Model)ROG G21CX Huracan
    MotherboardZ390 ROG G21CX
    ProcessorIntel Core i9 9900k
    Memory (part number)32gb DDR4
    Graphics Card #1ASUS RTX 2080 Turbo
    MonitorROG PG27vQ
    Storage #1Samsung NvMe 960 500gb + 4 Tb Samsung SSD
    Storage #2Seagate 8 tb Hard Disk Drive
    CaseROG G21CX
    Keyboard ASUS ROG Claymore
    Mouse ASUS ROG Pugio
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Nov 2013
    Reputation
    21
    Posts
    77

    it seems you bought the G20CB model with 1pc of 230w adapter, if you attach all the port correctly means there is a problem with the cpu or the monitor. After turn on the CPU try to press capslock or numlock button on your keyboard, if the keyboard led is on, and you can shut off the Cpu by pressing the power button that means the cpu works fine, the problem might be the cable, port or the monitor.
    If there is no solution you can try ask the customer support or the retailer for rma.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •